Смешки от форума - 43

• 83 646
  • 682
  •   1
Отговори
# 645
Явно е млада авторката. В моето детство книгата беше най-разпространеният подарък, особено за дете в училищна възраст.
А за мен беше и най-хубавият.

# 646
Зависи от възрастта. За една НГ получих пуловер, обеци и четирилогията на Талев. Чак ми се плачеше, още си мечтаех за кукли. Само няколко месеца по-късно изчетох книгите с огромно желание. Но представете си разочарованието ми, щом след десетки години още помня.

# 647
  • France
Напълно си представям. За един рожден ден ми подариха "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брата". А исках лего. Толкова разочарована не съм била дотогава. А и досега не изпитвам желание да отворя книга, ако картинките не ми харесат. После, естествено, я прочетох, но само се разочаровах за втори път Confused

# 648
  • София
Като споменахме дядо Мраз: на мен няколко поредни години ми носеше мозайка (става дума за НГ 1971, 1972, 1973). Много заспал дадо Мраз, как не помни какво ми е донесъл предната Нова година.

# 649
Кратко и ясно обяснение за цвета на 2026-та:
Цитат
Това като си пуснеш бялото пране с един тъмен чорап, такъв цвят излиза.

# 650
  • Euskal Herria
Да е здрава и честита съфорумката, да запази чувството си за хумор и самоирония  и все такива да са оплакванията й.
Признавам си, че ми е любимка, макар и само виртуално да я "познавам", постовете й все са позитивни. А като съдя по реакциите на поста й, развеселила е доста хора.
Цитат
Ще се оплача-хем ми е гузно,хем ме е яд.Днес съм именичка и милото нямаше търпение да ми даде подаръка.Та получавам аз три чифта слушалки за телефона.Колко уши имам,бе хора!?То не са чанти да ги сменяш и да ти завиждат душманите,ами слушалки!?
Преносима батерия за телефона-тази,която ми подари преди година още не съм я ползвала.
Антицелулитен гел-тук ме удари право в емоциите.Такива неща на жена не се подаряват!Колкото ми у тъпо с това съмсем преля.
И пръскало с аромат на бабичка тръгнала на пазар.Дето и лайната на котката не бих туширала с него.
Само китката уцели,защото лично му я показах.
Та си мисля,какъв ли урод съм в очите му-дърт,шестоух трол,превзет от целулита,но с винаги зареден телефон.

# 651
За предстоящата Новогодишна програма на Канал 1 Joy
Цитат
Ще се извадят пак перата и пайетите от прашните кашони, ще се поканят де-що естрадна звезда е станала от саркофага си на 31-ви

# 652
Това е готино:

Цитат
На брат ми (мъж на 48 години) купих лего кола от Бързи и яростни. По принцип идеален подарък за него, но какво съм се объркала и съм поръчала розовата хонда. И като дойде една много много розова кола с надпис на кутията 9+ години. Лошо ми стана. След дълго чудене не го върнах, а добавих един афтършейв да покажа, че знам, че е мъж все пак. На всичкото отгоре подаръците ми тази година бяха с розова опаковка. Като го видя брат ми направо блесна. Знаеше колата, обича да се занимава с такива неща, дъщеря му ще помага, вече прави планове да събира цялата серия. Та от най-сбъркания ми подарък се оказа най-сполучливият от всички. Той блесна повече от децата. Simple Smile

# 653
Интересно ми стана, коя марка е аромата на бабичка, тръгнала на пазар

# 654
  • Сф
Разсмя ме рано рано съфорумка:)
Цитат
Честита Новата €1035.88 Година!

# 655
Искрено и лично: чуди се човека и къде-къде ... в bg-mamma Laughing
Цитат
Моята жена я масажирам , галя, дори секс бельо и подарявам , играчки и секса ни умира.
...
Вече се чудя в кой сайт да вляза и да си намеря гореща мацка обичаща секса.

# 656
Искрено и лично: чуди се човека и къде-къде ... в bg-mamma Laughing
Цитат
Моята жена я масажирам , галя, дори секс бельо и подарявам , играчки и секса ни умира.
...
Вече се чудя в кой сайт да вляза и да си намеря гореща мацка обичаща секса.
А този титан на мисълта не го ли беше изтипосал това от профила на жена си даже. Че нещо ми се върти в главата, че беше от профил с женско име…

# 657
# 658
А, сефте мъж да пише от женски профил. То да беше само той... Както и обратното – жени пишат от мъжки профили. За дечицата, които се преструват на майките си, да не говорим.
Този поне си признава, че е мъж.

# 659
  • Бургас
Оххх, ровичкам се из едни стари теми във форума и попадам на това! Simple Smile

Цитат ......
Някой може ли да ми обясни врътката с козунаците и как става това да ги пуснеш в пералнята на центрофуга

Shocked............ е те такова нещо не бях чувала. Сигурно има начин и да си сушим чорапите в микровълновата Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт