Смешки от форума - 43

• 83 636
  • 682
  •   2
Отговори
# 660
Беше мода преди около 15 години да се месят козунаци в пералнята, както и да се мият зелени салати в съдомиялната. Scream

# 661
Това е стар трик за месене. Тестото обаче се връзва в няколко торби здраво, инак рискуваш да получиш Великденски подарък- нова пералня.

# 662
Имаше ли, наистина омесени козунаци?
Чела съм ги тогава, но аз проблем с месенето нямам , от дете меся, та не си спомням  развръзката...

# 663
Цитат
Та си мисля,какъв ли урод съм в очите му-дърт,шестоух трол,превзет от целулита,но с винаги зареден телефон.
JoyJoyJoy ТОП!
Не знам коя е въпросната съфорумката, но благодаря на 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮 за цитата!

# 664
Оххх, ровичкам се из едни стари теми във форума и попадам на това! Simple Smile

Цитат ......
Някой може ли да ми обясни врътката с козунаците и как става това да ги пуснеш в пералнята на центрофуга

Shocked............ е те такова нещо не бях чувала. Сигурно има начин и да си сушим чорапите в микровълновата Thinking.
Сигурно. Най-вероятно има начин и да се сготви яхнийка в съдомиялната. За "су вит" също би могла да свърши работа. Satisfied

Без майтап, но метода с пералната съм го гледала "на живо" и определено работи. Grinning

# 665
Не мога да си обясня как се меси козунак в пералнята, нали трябва да влиза въздух в тестото, в торбите какво се случва. Гледала съм една американк акт "спестовните " как приготви лазаня в миялната, по- евтино било.

# 666
Искрено ме развесели днес Grinning

Цитат
Взех решение качените килограми за тези безкрайни почивни дни да ги деля на 1,95583 и така да ги броя за евро килограм.

Обявявам край на поодъвкалите се празници. Утре всички ние половин ден ще се чудим и мъчим да си припомним какво точно работим, а другата половина ще се чудим и що го работим това!
Simple Smile

# 667
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Гледала съм клипчета, тестото за козунак се слага в няколко торби, да не се разтече, и пускат пералнята на центрофуга...
Но никога не съм го пробвала това ...

# 668
Е, нали вече има достъпни машини за хляб и планетарни миксери? Тази мода с козунака в пералня май беше преди тях.

# 669
Цитат
Иде ми да се гръмна от неразборията от неща, които са в to do за щерката (3г), неща, които са in progress и се ротират, неща, които са done и ще чакат новороденото... А като започна да вадя и ротирам и за него след няколко седмици/месеца съвсем ще стане какафония.

за играчки става въпрос

# 670
  • Сф
Цитат
Цитат
Нали вчера за Възраждане говорихме... сънувах К.Костадинов, който ми дойде на крака да ми обяснява за лева и еврото... Застанал на вратата и крещи. Това, ако не е за оплакване?
Окуражена от това споделяне, ще си призная нещо, което и досега не съм изричала на глас пред никого. Преди седмица сънувах Делян П., който ме уверяваше, че има правото да извършва медицински прегледи. И го питам не знае ли кой е, че ми обяснява как ще ме преглежда. Flushed Ако събера достатъчно кураж, ще споделя и за какъв преглед ставаше въпрос Satisfied

# 671
  • Обран бостан ;)
Цитат
Цитат
Нали вчера за Възраждане говорихме... сънувах К.Костадинов, който ми дойде на крака да ми обяснява за лева и еврото... Застанал на вратата и крещи. Това, ако не е за оплакване?
Окуражена от това споделяне, ще си призная нещо, което и досега не съм изричала на глас пред никого. Преди седмица сънувах Делян П., който ме уверяваше, че има правото да извършва медицински прегледи. И го питам не знае ли кой е, че ми обяснява как ще ме преглежда. Flushed Ако събера достатъчно кураж, ще споделя и за какъв преглед ставаше въпрос Satisfied

Тия па , намерили кого да сънуват. Joy

# 672
Само да не е гинекологичен, че му много дебели пръстите.

# 673
Sign Underage
Само да не е гинекологичен, че му много дебели пръстите.
Чакай, чакай, нали фи-то било важно!

# 674
  • Бургас
Какво е това ,,фи,,?

Общи условия

Активация на акаунт