Смешки от форума - 43

• 87 081
  • 713
  •   1
Отговори
# 705
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Това е начин човек да минава по лесно през живота, възвишени, мистични неща.
Реалността и битовизмите не е толкова забавни.

# 706
Обява за работа. Не е от форума, но е потресаваща.

"Желание за работа и желание за изпълнение на разнородни задачи
• Желание да помага на другите
• Организираност и подреденост
• Отговорност, дисциплина, точност при изпълнението на задачите
• Човек, на който може да се разчита."

А това "на който" вместо "на когото" е направо.....

# 707
Аз не мога да повярвам с какви глупости си губи времето човек...
Малко им е работа би казала баба ми. Grinning
И сутринта от някъде чух поредната тъпотия за нов метод на преподаване под гръмкото заглавие "дизайн мислене".
Хората тотално са изперкали, чак е плашещо.
Design thinking е друго нещо и няма никаква връзка с астрологията. Не е нещо ново, доколкото го има от 20 години. Използва се в различни сфери на дизайна на продукти (физически или дигитални) и целта е да се постигне добър user experience.

# 708

Ако манифестираме достатъчно силно и продължително, пънът дали ще се превърне в принц? Laughing

По-добре си вземете жабок и пробвайте с целувки Wink

# 709
Не се хващайте на тази легенда, по последни данни жабоците-принцове са станали целувкорезистентни.

# 710
Цитат на:  link=topic=1842944.msg50763348#msg50763348 date=1769797029
Цитат на:  link=topic=1842944.msg50763100#msg50763100 date=1769792388
Имали ли сте часове по краснопис?

Слава богу, не. Иначе още щях да повтарям първи клас. Laughing

# 711
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ние бяхме като във вица "сричане, смятане и премятане" Joy
Никакви дизайн/ криейтив тинкинг, никакви маркетинг и мениджмънт от детската градина още.

# 712
Цитат
Ако се притеснявате от чужда енергия по златото, дайте го на мен.
Приемам също пари, пипани от други хора (може и в лева, но най-добре евро, долари и британска лира), както и недвижими имоти, в които някой е живял. За предпочитане в центъра на София, около Докторска. Grinning

[spoiler
И по мъжете остава енергия от предишни партньорки, но към тях не проявявам интерес, не са добра инвестиция. /spoiler]

В отговор на това дали по инвестиционното злато, което е било притежавано от друг човек, остава лоша енергия Simple Smile

# 713
Цитат
Ако се притеснявате от чужда енергия по златото, дайте го на мен.
Приемам също пари, пипани от други хора (може и в лева, но най-добре евро, долари и британска лира), както и недвижими имоти, в които някой е живял. За предпочитане в центъра на София, около Докторска. Grinning

[spoiler
И по мъжете остава енергия от предишни партньорки, но към тях не проявявам интерес, не са добра инвестиция. /spoiler]

В отговор на това дали по инвестиционното злато, което е било притежавано от друг човек, остава лоша енергия Simple Smile

Не съм попадал на споменатата тема, та само да попитам Wink
За пипаните жени нещо споменава ли се, енергии, това, онова, или е оставено на личната преценка на пипащия? Пардон, на питащия Wink

Общи условия

Активация на акаунт