Търся електронна книга - 50

• 85 670
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Някой може ли да ми каже каква е разликата между Джейн Еър - брулени хълмове и само "Брулени хълмове"? Не съм ги чела и мислех, че е една книга, а се оказа, че са две май? Намерих си тази с Джейн Еър в читанка, свалих си я и започнах да я чета, но случайно разбрах,че май не чета така известната книга Брулени хълмове.

И разбира се, ако някой я има, може ли да ми в прати? Благодаря 🫶

“Джейн Еър" и  "Брулени хълмове" са две различни книги на различни автори. Това, които сте свалили от читанка,  е изданието на Народна култура от 1978, което обединява двете книги. Просто отворете съдържанието и намерете началото на “Брулени хълмове”, а ако сте започнали с “Джейн Еър" и ви се струва интересна, направо продължете да я четете. Аз лично я предпочитам многократно, една от любимите ми класики е. Simple Smile

# 211
Скрит текст:
Честита нова година!
Здраве, мир, благополучие и повече прочетени книги! Flowers Four Leaf Clover

Търся последната (8-ма) книга от поредицата за Себастиан Бергман: "Вината, която носим" от Микаел Юрт и Ханс Русенфелд.
Ще съм благодарна, ако някой я открие, защото аз не успях.
https://dox.abv.bg/download?id=48c1600505# - Линк за сваляне

# 212
Търся
За да живея" на Йонми Парк.
Забранени истории от Северна Корея - автор Банди
Звезда на севера - Автор: Д. Б. Джон

# 213
Търся книгите- Любовта отзад напред и Да срежеш камъка.   sandi19@abv.bg

# 214
Аз Брулени хълмове не можах да я разбера.Ясно ми е какво става и защо става. Но не разбирам защо е написана книгата.

# 215
Здравейте, търся в електронен формат книгите на Кармен Мишу. Ще съм благодарна, ако някой се отзове!
stasy_handmade@abv.bg

# 216
Здравейте, търся в електронен формат книгите на Кармен Мишу....
Кармен Мишу ~ Нестинарка

# 217
Зравейте търся Бездна на Ирса Сигурдардотир, това е четвъртата книга от поредицата за Фрея и Хюлдар. Ако някой я има ще съм благодарна да ми я прати.
dorakoteva@abv.bg

# 218
  • София
Полезни адреси  за книги
Скрит текст:
33 sites to download books
1. Planet eBook
2. Free-eBooks dot net
3. ManyBooks
4. LibriVox
5. Internet Archive
6. BookBub
7. Open Library
8. BookBoon
9. Feedbooks
10. Smashwords
11. Project Gutenberg
12. Google Books
13. PDFBooksWorld
14. FreeTechBooks
15. Bookyards
16. GetFreeBooks
17. eBookLobby
18. FreeComputerBooks
19. OpenCulture
20. LibGen
21. Good Reads
22. Obooko
23. O'Reilly
24. Pdfdrive
25. Anna's Archive
26. Pdfroom
27. Pdf Coffee
28. Dokumen Pub
29. Z Library
30. Ocean of PDF
31. Dirzon
32. Booksfree
33. EngbooksPDF

# 219
Здравейте! Търся “Алхимикът” - Паулу Коелю.
Благодаря предварително!
paulavelinova53@gmail.com

# 220
Здравейте! Търся “Алхимикът” - Паулу Коелю.
Паулу Коелю

# 221
  • София
Аз пак да попитам за "Увлечението" на Пенелъпи Уорд.
Има ли я изобщо издадена в ел. вариант, че не я намирам в сайта на Сиела? Искам да я закупя, не говоря за безплатен вариант, но ако не е издадена в ел. вариант, логично няма как да е качена някъде т.е. няма смисъл да я търся. Thinking

# 222
# 223
Някой може ли да ми каже каква е разликата между Джейн Еър - брулени хълмове и само "Брулени хълмове"? Не съм ги чела и мислех, че е една книга, а се оказа, че са две май? Намерих си тази с Джейн Еър в читанка, свалих си я и започнах да я чета, но случайно разбрах,че май не чета така известната книга Брулени хълмове.

И разбира се, ако някой я има, може ли да ми в прати? Благодаря 🫶

По принцип "Джейн Еър" е роман, "Брулени хълмове" е друг роман. Дори не са на един автор, а една от сестрите Бронте е написала "Джейн Еър", другата "Брулени хълмове". Може би на български са издали двата романа в една книга?

# 224
  • София
Не е само тук в България. И в гугъл откривам отделна книга за Джейн Еър, която даже е така озаглавена и пише, че е от Шарлот и Емили. Много интересно. Но доколкото и аз разбрах са 2 в 1.

Започнах да чета една рецензия за Брулени хълмове и чета за някакво момче и изпаднах в шаш, че това не е моята книга Grin

Общи условия

Активация на акаунт