Търся електронна книга - 50

• 85 670
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Скрит текст:
Честита нова година!
Здраве, мир, благополучие и повече прочетени книги! Flowers Four Leaf Clover

Търся последната (8-ма) книга от поредицата за Себастиан Бергман: "Вината, която носим" от Микаел Юрт и Ханс Русенфелд.
Ще съм благодарна, ако някой я открие, защото аз не успях.
https://dox.abv.bg/download?id=48c1600505# - Линк за сваляне
Хиляди благодарности!

# 226
Сигурно е питано милион пъти, но някой има ли вече “Пленяването на Аделайн” и “Преследването на Аделайн”🥹

# 227
Здравейте, търся в електронен формат книгите на Кармен Мишу. Ще съм благодарна, ако някой се отзове!
stasy_handmade@abv.bg

Изпратих, " Балканска сага" и " Тангра и неговият син".

# 228
Здравейте,дали някой има Готикана на Runyx?,Ще съм много благодарна,ако ми я изпратите!   marielapeneva93@gmail.com Simple Smile

# 229
За много години! Търся коя да е книга на Джеф Безос. Не намерих с търсачката. Благодаря!

# 230
Здравейте!
Търся "Бягство от лагер 14" и "Как летят птиците. Моето бягство от Афганистан".

# 231
Здравейте, търся в електронен формат книгите на Кармен Мишу. Ще съм благодарна, ако някой се отзове!
stasy_handmade@abv.bg

Благодаря Ви най-сърдечно!:hibiscus:

# 232
Момичета, сетете ме за някои книги за “раждането на звезди” дали актриси, дали певици, за пътя им към славата и последствията от нея.
Дъщеря ми иска да чете нещо такова, а аз много искам да се запали по четенето, нещо което и е интересно да я увлече и да предпочете четеца пред телефона. Да ги има е ел. вариант че сме в чужбина. На български най- добре, но тя чете и на английски.

# 233
  • София
stasy_handmade@abv.bg

Здравейте, може ли и да изпратите на мен "Тангра и неговият син". pepyhrist@gmail.com Благодаря предварително!

# 234
Търся книги за живота в Северна Корея.

# 235
Здравейте, търся книги свързани с Хашимото.
Евентуално: Тиреоидит на Хашимото: Първопричината От:  Изабела Уенц или някоя друга, която ви е била полезна.
Разгледах в по-големите безплатни онлайн библиотеки, но не намерих. Може и да ни търся правилно.
Благодаря предварително. На лични ще изпратя мейл.

# 236
Евентуално: Тиреоидит на Хашимото: Първопричината От:  Изабела Уенц или някоя друга, която ви е била полезна.
Разгледах в по-големите безплатни онлайн библиотеки, но не намерих. Може и да ни търся правилно.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1726003

Също и в темата за хашимото е сложена.
С търсачката напиши името на авторката и ще я видиш, в три части.

# 237
Здравейте, търся Преди да станем твои на Лиса Уингейт и Дом за нежелани момичета - Джоана Гудман. В предишната тема има линк,но не е активен.
madilana@abv.bg

# 238

https://dox.abv.bg/download?id=1b59e44380# - Линк за сваляне

# 239
Имате ли 7-мата книга? Не е качена в Читанка и не успях да я намеря.
Скрит текст:
Честита нова година!
Здраве, мир, благополучие и повече прочетени книги! Flowers Four Leaf Clover

Търся последната (8-ма) книга от поредицата за Себастиан Бергман: "Вината, която носим" от Микаел Юрт и Ханс Русенфелд.
Ще съм благодарна, ако някой я открие, защото аз не успях.
https://dox.abv.bg/download?id=48c1600505# - Линк за сваляне

Общи условия

Активация на акаунт