Отговори
# 90
  • гр.Русе
Здравейте,майчета!  Hug
Честит 7-ми месец на Михаил на Сладурче!!!
Честита половин годинка на празнуващите днес!!!
Ех,какви хубави кафенца и почерпки има тази сутрин...  Grinning
Ние днес започваме с месцето,дано да му хареса.Снощи преди лягане опитахме каша с ябълки и круши Лека нощ на Хип и резултата е закуска чак в 10 сутринта. Иначе Крис е в страхотна форма,в последно време му доставя удоволствие да пищи и като чуе тънкото си гласче се залива от смях.За пълзенето-и Крис пълзи назад,четох че първо така се започва.
Валентин,много ми стана тъжно,че Габи е болна,дано бързо оздравее.  Hug
Исках да пиша още,но ще посвърша това-онова в къщи,че после ни чака разходка.
Хубав ден на всички!  Heart Eyes

# 91
  • Munich
Валентин, бързо оздравяване на Габи!!!
Леле леле, 7 месеца! Честито на Михаил и на мама сладурче! Честито и на Мартин на Весито, Алекс на Телетабис, Калина на e.t. и Мартин на rosalka!!!
Vesana, не мога да ти пратя ЛС, пълна ти е кутията! Ще пробвам утре пак!

# 92
Честити 7 месеца на Мишо на мама Сладурче! Честити 6 месеца Алекс на Телетабис Мартин на Vesito Габи на мама Ася Калина на мамa e.t. Марти на Росалка!    bouquet
Ние със захранването сме стигнали до месно и зеленчуково пюре на обяд, плодово след обяд между храненията и вечер преди заспиване каша!
Направо ще се побъркам вече! Моля ви кажете дали вашите бебоци ядат и през ноща? Мони прави една пауза от4-4:30 от 9 до 2 някъе и после пак през 3 часа!  #Crazy Снощти яде каша в 9:30 и после в 2, в 5 в 7и тн. Незнам вече какво да права мислите ли че кърмата ми не му стига? Cry Дали да почна да му давам АМ на последното хранене? Сега мисля че кашата трябва да го засища за по дълго време и да му почива коремчето малко! А може би така си свикна да си поцоцка без да е толкова гладен! Преди му давах само бибата като се рамрънка и пак заспиваше ама сега не става! Моля за съвет!!!  Praynig
Плами и аз му давах такава каша Лека нощ ама нямахме такъв резултат! Иначе преди това по колко ти се будеше?

# 93
Здравейте мамчета.
Ние напоследък сме много раздразнителни, залепени сме една за друга и миговете, в които тя спи през деня са толкова малко, че едва смогвам да си свърша домакинската работа и не остава ред да взема участие в нашето сериалче.
Честита месечинка на всички празнуващи бебоци да растат здрави и щастливи.
Валентин стискам палци бързо да овладеете температурата и  Габи бързо да оздравява. А за рахита - как ви го откриха, някакви специални прегледи или изследвания ли ви правиха? Аз се притеснявам, че Ивета никога не са я приглеждали или изследвали за рахит, а и незнам какво да поискам като изследване. Ако просто кажа на педито, че се притеснявам, тя ще каже, че нищо й няма и няма да ми обърне внимание  newsm78.
Lillka какво става с вашите обриви, оправяте ли се?
За столчето люлка на Чиполино и тук в Търново го има в Хиполенд и предполагам, че навсякъде в Хиполенд могат да го доставят, ако се поръча.
За морковеното пюре аз в петък и събота давах пюре от моркови на Хип (първият ден 2 л., вторият 4л.) Ивета го повръщаше цял ден и също се изрина и зачерви в областта на памперса. Не съм сигурна дали е от пюрето, но веднага го спрях и вече има подобрение в зачервените участъци. Мисълта ми е, че ако детето ще реагира няма кой знае какво значение марката на пюрето, но все пак трябва да се внимава да не съдържа оцветители и консерванти, които на съдържанието са отбелязани като Е....
За пълзенето ние минахме вече през този етап с назадничевото пълзене, сега драпа да се придвижи напред и само като й подпра краката и се изстрелва приплъзвайки се напред - много е пъргава, няма спирка.
Засега чао, пожелавам приятен ден на всички ви.

# 94
veenii , и Стефи яде през нощта през 3, понякога през два часа, понякога само веднъж - не се притеснявай и не бързай със даването на АМ. ако наддава добре за целия месец значи няма повод за притеснение. аз поне така разсъждавам - Стефи ми наддава повече от добре - всичко друго е въпрос на навик, желание за близост.
Само не се тревожи излишно  Hug, знаеш всяко бебе е различно, следвай интуицията си  Hug

# 95
Момичета, искам да ви почерпя всички по повод преполовената обиколка около слънцето на моята прекрасна госпожица!

За съжаление днес никак не ми е радостно, защото си имам куп проблеми, които ще споделя по-късно, надявам се на вас денят да ви се услади поне малко от виртуалната почерпка! Hug Hug Hug Нека са живи и здрави малчовците, родени днес, да са умни, весели и игриви!

# 96
 ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА
Алекс на Телетъбис
                            Мартин на Vesito                         
                                                         Габи на мама Ася    
                                                                                 Калина на мама e.t.  
                                                                                                    Марти на Росалка!

Благодаря на всички за поздравите!
 Ние бяхме на гости при майка и татко за 3 дни, сега се прибирам и имам да чета 4 страници  Shocked.

# 97
  • София
Честита половин годинка на всички малчовци Simple Smile
Да знаете как благородно ви завиждам на всички, който се разхождате в този момент навън  cry Ние няколко дни ще сме закотвени вкъщи. Имаме майстор и някой трябва да го наглежда и контролира Sad Остана съвсем малка част от къщата ни за дооправяне. Ей това нещо трябва да се шпаклова и да се боядисат стените, сложи дюшаме и после обзавеждане... Не ми се мисли. Но като стане ще има къде Хриси да обикаля с проходилката. Аз все още не съм я извадила, защото сме като строителна площадка. Но много ме запалихте с тия бънджита и май и нашия красавец ще вземе да се здобие с едно. Те до каква възраст могат да се ползват?
за такава ли люлка столче става въпрос. Има ги в доста магазини. на Хриси Дядо Коледа му донесе и много и се радва. Дори оня ден се кара на баба си, че го люлее леко Simple Smile
Засега това е от нас Simple Smile

# 98
  • София
Е, вече и ние се присъединихме към отбора на падналите #Puppy dog Отидох преди малко да видя бебчо-той е при баба си на тишина, а тя го беше подпряла на една възглавница. Той као ме видя се олюля към мен и хоп-на земята. И направо под масата. Милото как плака cry Че и аз си изкарах акъла, защото го виждам как пада, а немога нищо да направя....Никой не е застрахован.

# 99
Здравейте,ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ
ох аз да ви се оплача,сутринта с моята кукла излезохме на разхотка и като се почна едно пънене едно мрънканеи накрая с рев се прибрахме,не стоя на вън и 30мин. и друк път го е правила , но кото мине почти цялата разходка, на всичкото отгоре цял ден мучим и се сърдим, предлагах да яде , да спи , да играем ,събличах я да не би нещо да я обива не просто си мучи и неспира,какво става незнам .ставам че пам започнахме!ето ни отнова нахранени и заспа ли и за да попиша  още малко ,да попитам за тези бънджита от кога могат да се ползват, защото ние още не седим , но определено ще и хареса.veenii и аз дати кажа и ни есме горе долу като вас,още ядем на 3часа и от 3 седмици се будим през ноща за едно хранена /и то все в различен час/незнам от какво е но се надявам да отмине , защото храненята сани 8,9,.. ./защо не пробваш с по късно последно храненекъм 23,00 ч/ при нас имаше резултат до скоро а пък аз си мисля колкото повече кърма поема толкова по добре, за нас е неудобство ,но все пак те са важни!Еда не ставам досадна с мойте брътвежи лека вечер на всички!!  chef

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 17:38 от ceceyy

# 100
  • Sofia
Много ви благодаря за пожеланията  bouquet И аз от своя страна искам да поздравя днешните наборчета - Алекс, Калина и Марти. Растете здрави и щастливи деца за радост на мама и тати   bouquet

Малкия Марти пак направи ларингитен пристъп снощи изневиделица. Много ни притесни отново, биха му урбазон и остатъка  от нощта мина по- спокойно.  Днес бяхме на лекар, мериха го - вече е 7800 кг и 71 см, но изследванията на кръвта са му лоши- нисък хемоглобин 98 и лоша утайка. Утре ще дадем и урина да видим там как е положението. Доста е блед и отпаднал милия, жално е да го гледам, а вече незнам какво може да се направи за да му се помогне. Уж спазвам всички указания и пак нищо. Тъкмо се зарадвах, че се задържа здрав и то...

Но вечерта ще се почерпим въпреки неволите. Сега ходихме и му взех тортата, ще има салати и печени картофи с шпиковано месо. Ще пиинем за негово здраве...

е. т., надявам се, че неприятностите ти са отминали. Дано всичко при теб вече е наред Praynig

# 101
Привет и от нас с Дари Hug
Честити 7 месеца на Мишо на мама Сладурче! Честити 6 месеца Алекс на Телетабис Мартин на Vesito Габи на мама Ася Калина на мамa e.t. Марти на Росалка!   
Heart Eyes
Ави
-ама този твоя сладур е страхотен с това бънджи-да го нацелуваш от нас Heart Eyes
Vergin-благодаря ти мила за загриженоста-ами какво да ти кажа тъкмо днес ходихме на алерголог-вече съм по спокоина-предписаха ни една швеицарска козметика/но ние добре се повлияхме и от кремчето на д-р Таис/Разрешиха ни да почваме много бавно със захранването а за мене наложи някои ограничения които аз по принцип си спазвах  WinkНадявам се всичко и при вас да е наред  bouquet
Иринии-за пореден път нямам думи темичката ни е оформена повече от блестящо-успя да ме накараш да се замисля как изглеждам Embarassed-за килограмите ами  Thinkingаз качих 6кг за 9-те месеца но имам някои излишни от преди това
/ще се боря с тях/ имам нужда да си обърна внимание изобщо като цяло но маи няма да е скоро.
Не ми оставо никакво време покраи Дари,маистори в новото жилище-а трябва да приключвам и едни годишни отчети на мъжа ми та общо взето ooooh! ми е пламнала главата Simple Smile
Валентини-бързо оздравяване на малката ти кукла Heart Eyes
Няма да досаждам че стана много дълго така че -извиняваите ако не съм засегнала някои обсъждани теми/ще се включа утре пак Wink/
Приятна вечер от нас Heart Eyes                                                 

.

# 102
  • Munich
Lillka, радвам се, че има подобрение! При Виктор възпалението става все по-зле, сега ще пробвам с един крем Бедан, ако не, ще търся час за един професор, светило в тази област тук, дано ми дадат в близката една година Simple Smile А при вас как е АД, Vergin? Assia, вие?
Момичета, колко струва Pansoral гелът? Нали се намира лесно в София, ще помоля свекърва ми да го купи и да го прати.

# 103
Валентин как сте вече? Разбра ли се от какво е температурата Sick???

Хайде идващата половин година на бебчетат ни да е в здраве и усмивки в забавления и игри  bouquet Ние утре празнуваме Party

Има едно въртене на главата като повик за глезене и гуш- при вас има ли подобно нещо?!?
Иначе разходки и търсим за морето място. Мислите ли че към 15сти юни ще е хладно още?И как е по добре:в комплекс с включено всичко или самостоятелна къща?

Разходката ни бе ссссстрахотна и имаме и сърожденник казва се Росен Grinning

# 104
Здравейте момичета  Hug
Докато стигна да пиша и темата е преполовена, но какво да се прави в това лятно време ми остава време само да ви попрочета
veenii, и аз понякога имам такива притеснения, но ако имаш кърма даването на АМ или каквото и да било няма да помогне. Най-вероятно бебчо не е толкова гладен а просто иска да си поцока и да го погушкаш а може и зъбки да го тормозят. От както спрях нощното хранене Крис е доста по-спокоен и почти не се буди. Яде към 22 и после към 7, но дори да се събуди гледам преди 5 да не го храня. Следвах съветите на дилИпилИ, но имахме и 2-3 трудни нощи на привикване. Хубаво е каквото и да решиш да си твърда.
teletabis2, благодаря за отговора за пюретата. Дано да нямате проблем със забелването.
Весито, измъчи се малкия, много е болно когато неможеш да му помогнеш, какво казват докторите, на какво се дължи  Sad
Lillka дано понесете добре новите храни  Hug
дилИпилИ, много съжаявам да прочета че нещата при Виктор не вървят добре, дано намерите лек бързо да не се мъчи душичката  Praynig
И нас ни мъчат зъбки, но май пак отдолу ще имаме  Shocked
Лека и спокойна вечер на всички   bouquet

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 18:33 от viki81

Общи условия

Активация на акаунт