Габи вече е добре,няма Т,няма и хрема,разминахме се без АБ,да чукна на дърво
,но сега лекуваме рахита и всеки ден пием по 1 грам калций с 5 капки Деавит.Всеки ден сме навън,дори преди 2 дни срещнах мама marys с Ники и по този повод искам да честитя на всички,които празнуват днесЧестита 7-ма месечинка на Ивелин на Дони072!
Честита половин годинка на Никол на tonitta, Ники на Marys, Светли на ivel1na, София на Mrs G и Симеон на veenii!

Vergin и аз още не съм давала сокове
!За почивката-знам,че не е хубаво от сега да планувам нещата,но започнах много усилено да търся оферти за морето и тъй като ще бъдем и с двете деца,предпочитам да отидем някъде all incusive,поне храната да не я мисля.Миналата година не успяхме да заведем Нели на море,заради бременността ми и тази зима се съсипа от болести
, предното лято(2005)бяхме за 7 дни и цяла зима не ми се разболя,затова да не казвам голяма дума,но ще направя всичко възможно да ги заведа и двете.За балкана съм спокойна,тъй като тази година се снабдихме с апартамент в Лъки(Родопите) и смятам там да прекараме част от лятото.За маслото и киселото мляко -Габи успя да ги опита и двете,картофеното пюре го приготвям с малко масло,както и всички други пюрета,които съм приготвяла,а за киселото мляко-веднъж гледаше кака си как яде купичка с кисело мляко и гледаше толкова жално,че не се въздържах и й дадох да опита,но за жалост не се размина с опитване,започна силно да плаче за още,не можах да е успокоя и накрая й дадох и на нея
. Ах, как бързо времето лети!
другите мами са те успокоили вече:)

!
!
и заглавието ми вече не е актуално. Към предложението на Ави, добавям и моето "Великден наближава, септемврийчето ще боядисва яйчицата с мама". Дали не ви го предложих вече?
А като се съберем целият отбор мами, сме страхотна гледка. Вчера една мама се престраши да кърми на пейката в парка и няма да ви разправям какво сочене с пръст беше, какво присмиване.... Това е малкият провинциален град или както аз си го наричам "град от селски тип".
преди 2 вечери вдигна температура 38,3, едвам дишаше, защото нослето му беше супер запушено