Но, на две на три - ние сме ок. Дълги и тежки Само на мляко сме, пък скоро ще зехранваме. Лека - полека.
Разхождаме се всеки ден от 12 до 17 .Днес бутахме количките с Яни и Ивакрасива. А Марти пя през цялото време...
Чак на 23 сме на консултация, замислям се дали да не й направя кръвен тест за алергий на моята принцеса, че все в акито й има слуз /познатите ме обвиняват, че съм хипохондричка/
Съжалявам, че днес не успяхме да дойдем, въпреки, че на Марти много й се искаше да се види с наборите.

Ави - страхотен е Сашко в бънджито. /жалко, че ние нама къде да го закачим сега, едва когато се преместим. но пък тогава ще ви досадим /в квартала ще сме ви/
п.п. Днес ме попитаха ''защо съм си взеа ЧЕРНА количка", пък на мен това ми е коша за кола, а и ми е по лесно да се разнасяме насам-натам /количката ми е Quinny Buzz Lilliac + Maxi Cosi Cabrio Red/ И друг път ми се е случвало да ме питат 'защо сме взели толкова мака количкс за бебето'

Хей, мами хайде по-често на срещи, че аз /ние/ пропуснахме днешната. Предлагам ви Всяка Сряда - някъде! така, всички, които им е неудобно да дойдат някъде, биха могли да се появят следващия път ...

А ние ще започваме захранване, копирала съм си доста ваши постинги, но може да ми се наложи да попитам...? /В главата ми е Каша-пюре/: Пюре-каша/
стига съм писала, че няма кой да ме чете...

а щях да пиша още...

, но искам или не - трябва да се свърши .

Та сега отново.
, толкова ми стана мъчно. Дано бързо се оправи мъничето! А докато чакахме да ни дойде реда, познайте с кого се видяхме! Мама Marys седна до нас със сладкия Ники. Добре, че тя разпозна мъжа ми от "Горчиво", иначе щяхме да си стоим една до друга без да знаем
. Тя каза, че съм нямала нищо общо с това, което е гледала по телевизора. Побъбрихме мъничко, защото те влязоха на консултация. Днес чакаме отчет. 

!
май ще трябва да мия подя по 3 пъти на ден

Добре, че един наш приятел ме накара да погледна на света с други очи и да осъзная, че важните неща са толкова малко и не се състоят в чистене, готвене, гладене и т.н.
Действай по къщата,че ще е страхотно лято в двора и.
При нас -нищо ново,освен че растем и нахитряваме с всеки изминал ден,нямам търпение да стане още по хубаво времето и да се разхождаме по дълго навън!Хапваме с удоволствие зеленчукови пюренца,плодови и кашички,тези на Милупа,му харесват най-много
хората са всякакви и не можеш на всички да угодиш!