Хубаво е човек да може да сподели проблем със някой който го разбира истински. Благоадря за подкрепата и окуражителните думи относно депресивните състояния...не сме сами
Все пак част от решаването на проблема е да се изрече той на глас пред някой и да си го признае човек. Леля ми ако чете това / тя е психиатър/ ще каже че си правим "групова терапия"
Чочи, Ирини благодаря за съветите. Ще се опитам да ги последвам. Сигурна съм че това ще стане едва когато намеря детегледачка за да имам поне по 2-3 часа на ден за други неща. Аз нямам майки за помощ, защото моята има много отговорна работа, а свеърва ми е доста възрастна и така.
За съжаление днес за срещата не можах, защото съм и без кола тази седмица, моля да извините отсъствието ми!
Сега отиваме на разходка в южния парк, защото живеем до него и да видим кои мами са там.
Аз определено съм в страхотно настроение.Мириши ми на пролет,пътува ми се ....
Изпита ми мина вчера,беше много натоварващо и мозъкоизпиващо 8ч.пълна концентрация по 1мин.на въпрос.Като излязох от там имах чувството че съм с празна глава.Прибрах се в 6.30 заспах и се събудих чак тази сутрин в 7.30 от песните на Арен.
и за кой ли път проумях ,че съм страшно щастлива,защото имам най-важното за мен в живота -здраве,покрив над главата и 2те ми най-любими същества
Кажи как е тя,какво може да прави вече?Ваксини сложихте ли някакви?Папкането как е?Сънят?Включвай се,че ни липсваш!

Ще се боядисам руса и ще си направя невероятна нова прическа. Платинено руса ще ми е косата. Тя ми показа една страшна прическа, която каза, че ще ми отива на мене и ще ме подстриже така... Много се радвам и чакам с нетърпение да дойде момента за разкрасяването. Аз от време на време, като ми избият балансите и върша такива неща.Чувствам се така, сякаш съм съвсем друг човек. Хубаво е човек от време на време да си прави такива промени... Ще разказвам като ме нашравят...
миии записаха ми всички по една черна точка... но като за първи път се качвам, на този дзвер... поне се успокоявам, че стигнах начална и крайна точка
-нещо не улучих цвета,но днес си заплюх друг
Мразя да става така,ама съм си прибързана..
)
, ама е така за мое успокоение, чашки лъжички, купички, биберони... тва дето е свързано с храненето...

Изявява си музикалната дарба. утре тате си е вкъщи и пак ще се разхождаме-така че Щастливке, може да се видим
Дойде чак в 9 и то ръждива. Хриси си легна без баня и малко се сърди, но като си видя
му мина
.
. И той е един дървен философ.
пък и с излизането се пънем не иска да стои в количката и затова и днес не излизахме /а времето е супер за покупки на мама/, но нов ден нов късмет. Гледам че някои мами мисля вече за почивка на ски , на море браво така трябва не само работа , и аз се замислям но най много до отидим за два три дни някъде на планина , но кога ... зависи от тати.Аколкото до стелиризирането аз стерилизирааам всичко което слага в устата сутрин и после сомо ги изплаквам през деня.Етова е засега отивам да спинкам , че малката не се знае кога ще се събуди1
!