Отговори
# 345
Мария, много ме обнадеждаваш. Вече промених филтрите на моята търсачка. Явно ще е автоматик. Само ще трябва, все пак скоро да се кача на такъв за пръв път, поне да видя как се кара Grinning

# 346
  • Бургас
Ами аз за първи път се качих, след като я купих. Smile Дори за пробното каране преди сделката използвах помощ от приятел - кума ми. След като минахме при нотариуса с голям страх и ужас се "запознахме" с автоматика. Smile

# 347
Мария, много ме обнадеждаваш. Вече промених филтрите на моята търсачка. Явно ще е автоматик. Само ще трябва, все пак скоро да се кача на такъв за пръв път, поне да видя как се кара Grinning

Кара се много лесно, толкова лесно, че като се качиш веднъж на автоматик, после ще ти е трудно да караш кола с ръчни скорости.

# 348
Колата с автоматик кара шофьора,а не обратното... Yum

# 349
Никога не карайте по-бързо, отколкото вашия Ангел-Хранител може да лети !!!

# 350
  • 1st floor
Изтеглих приложението Амарант и регистрирах две коли. На новата излиза Глоба - винетка 70лв от 2022, когато е била при стария собственик. Нали уж нотариусите проверяваха за неплатени задължения? Или става въпрос само за данък? Какво трябва да правя в този случай? Колата е купена преди три месеца.
На другата кола не излиза нищо. Но ми направи впечатление, че пак пише Глоба - винетка. Други глоби не се показват ли?
Нищо не схващам.

# 351
Аааа,показват се 😁паркирах на неподходящо място около нас и това ми костваше 50 левчета,платих през Амарант (43.65) като 3.65 ми беше таксата за плащането. Това с винетката и глобата съм го чувала от един колега ,който си купи кола преди година. Ходи,рови ,търси....никъде другаде не излиза тази глоба освен в Амарант.

# 352
  • 1st floor
И аз четох в коментарите на приложението, че някои хора се оплакват, че им излизат стари платени глоби.

# 353
  • Бургас
Какво използвате за почистване и поддръжка на кожен салон? Гледам разни масла за кожа, но нямам опит. Светъл е, ако има значение. Не знам дали би се оцветила кожата и да на направя някоя поразия.

# 354
  • София
Какво използвате за почистване и поддръжка на кожен салон? Гледам разни масла за кожа, но нямам опит. Светъл е, ако има значение. Не знам дали би се оцветила кожата и да на направя някоя поразия.

Има специални продукти за кожените салони. Може от сайт да се поръча. Виждала съм спрейове в Практикер.

# 355
  • София
Аз ползвам първо за почистване.
После мажа за омекване. На сонакс.

# 356
Реномирана и добра марка е Turtle wax. Aз с това си минавам дивана два пъти годишно. Кожата става по-мека и по-особена на докосване, не цапа дрехите и пази от напукване.

https://mr-bricolage.bg/preparat-za-kozha-ml-turtle-wax/p/924533

# 357
И аз поръчвам от този сайт. Много съм доволна от всичко, което съм вземала.

# 358
ОК, да се доизясня - реномирана, в смисъл да не е неизвестно китайско менте, което ще ти обелим кожата и е достъпно в магазините на добра цена. Така по-добре ли е?
Иначе сигурно има по-качествени професионални продукти, но за обикновения човек това си е супер. Освен ако някой все те дебне да се заяде, де Wink

Реших да видя колко пък съм сбъркана - ми в Амазон много хора дават висока оценка на тази паста. И мога да я купя от всяка бензиностанция и повечето хипермаркети. Без да поръчвам, чакам и плащам още толкова за доставка.

https://www.amazon.com/Turtle-Nettoyant-r%C3%A9novateur-cuirs-500/dp/B004VLA3WY

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 18:14 от Черна станция

# 359
Какво ви е мнението за този автомобил?
Ретро моделите ми харесват, но тази изглежда много грозна и износена.

https://www.mobile.bg/obiava-11737651323724925-dacia-1310

Общи условия

Активация на акаунт