Отговори
# 90
# 91
Весела Коледа!❤🔥

# 92

“Иска ми се да можем да уловим коледния дух в буркани и да отваряме по един всеки месец.”
Харлан Милър

# 93
Излезна ми ,че Селен има рожден ден.Ще дойде ден и аз ще и честитя това ако го кажат на Диди на 13-14 сигурно щеше да убие някой. Жива и здрава е!

# 94
Добро снежно  утро! ❄️

Наспахте ли се ,хайде за разбуждане кафенце и закуска. ☕☕☕🧋🍪🥮🥮🥐🥐🥐🧈🍔🍔
Аз сега съм си направила ,имам главоболие от времето ли от какво ли.. Ако си направим равносметка за отиващата година не може да се оплачем.. беше вълнуваща имаше и неприятни моменти.. Здравето е най важното и да има мир по света и да бъдем по добри и смирени. 🙏

# 95
Сериалът на Суде в петък от 3ти януари.

# 96
Здравейте, момичета!

"Винаги се молете очите ви да виждат светлината в живота, сърцето ви да има сила да прощава злото, умът ви да забравя онова, което не е било добро, а душата ви да не губи надежда."

На втория ден от Коледа да си пожелаем здраве, мир, любов и благоденствие за нас и всички наши близки, приятели и добри хора!

26 декември - Ден на бащата

Празникът съчетава християнски традиции и семейни ценности
В деня след Рождество Христово - 26 декември, православният свят отбелязва един особено значим празник - Денят на бащата. Този ден е избран неслучайно, тъй като на него православната църква почита паметта на Свети Йосиф Обручник.
Интересен факт е, че докато в православния свят честването е фиксирано на 26 декември, в редица други държави датата е различна.
Независимо от датата, същността на празника остава непроменена - да се отдаде заслужена почит към бащинството и родителските грижи на мъжете. Подобно на Деня на майката, този празник е повод семействата да се съберат заедно и да засвидетелстват своята благодарност към бащите.

Момичета, извинете ме, че не успявам да се включвам по-често в темата, но вирус ми разказа играта.
Коледните празници карам със сироп за кашлица и други илачи, вместо с чаша червено вино и подходящо мезе.
Благодаря ви за всичко, което споделяте!

# 97

Еми няма за кога да боледуваш, оставяй всички болежки и лошо настроение в старата година.
Нещо сгряващо

Нещо сладичко

Малко витамин С

Нещо охлаждащо

# 98

Постера на сериала на Суде.

# 99

Еми няма за кога да боледуваш, оставяй всички болежки и лошо настроение в старата година.
Нещо сгряващо

Скрит текст:
Нещо сладичко

Малко витамин С

Нещо охлаждащо

Цвети, както е тръгнало всички празници покрай мен ще минат. Сама не мога да си обясня как настинах толкова жестоко.
Ищах за нищо нямам, но сгряващата напитка ще я пробвам, може пък добре да ми се отрази.

Диди, благодаря за постера.  Дано този път Суде да има късмет и сериалът да се задържи на екран, че напоследък нещо не ѝ върви с продукциите.

# 100
Добро утро !

Цвети 🌼 , Уникални лакомства и изкушения си ни донесла и почерпила. По празниците хапваш повече ,готвиш или купуваш готово..

Диде , Мерси за инфото за Суде.  
В петъка ли намериха да го сложат. Искат да се конкурират , но Шербета мачка всички, само ДГ го достигна. Успех й желая  заслужава го както и на екипа.  🍀

Емка Kissing Heart да се оправяш вируси винаги ще има и ще  ни ловат , особено зимно време.  
Витамини , лимони и по силна и ще се оправиш.  Греяно винце или ракия пийни помага за разгрявка.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 10:27 от femmi2

# 101
Още Суде.

# 102
Здравейте, момичета!

"Животът е приказно нещо. С каквото го напълним, това и ще имаме."
Сарра Асар

Пожелавам ви порой от вълнуващи мигове, изобилие от споделени радости и очаквани щастливи дни.
Стефанов ден е...
Честито на имениците!

Ново от сторито на Езги:

# 103
Здравейте дами!

С наслада да отпием глътка Утро..
Нов ден, нов шанс да постигнем жадувани неща!

Заредете се позитивно и изживейте един Вълшебен ден!

Еми, бързо възстановяване!!

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 10:46 от HELEN60

# 104
Елииии🥰 извинявай,  че те пропуснах  в предишния пост. Честита Коледа🎄 и хубави празници ти желая и благодаря за поздравите.

Честит Стефанов ден и на имениците ,които празнуват.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 12:18 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт