Отговори
# 720
# 721
# 722
Здравейте, момичета!

"Такава е човешката душа, понякога е като пламъче на свещ и угасва от най-леко подухване, понякога пък не ще я съкруши и най-лютата болка, такова е и човешкото сърце, не престава да тупти, докато има в него макар и само една искрица живот! Такъв е духът човешки, минава през вода и най-силен огън.
Димитър Талев

Да изпием кафето си с наслада и си пожелаем един чудесен ден!

Ново от IG на Езги:

# 723
Здравейте!

От Толга за Еми!

И нещо вкусничко за следобеда!

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 15:04 от Цвети &

# 724
Здравейте!

От Толга за Еми!

Цветииии , какво цветно изкушение си ни сервирала ... Yum

# 725
Здравейте!

От Толга за Еми!

Скрит текст:

Благодаря, Цвети, хареса ми подаръка!
За пролетта шапка, а пък лятото самолетен билет от турските авиолинии да ми прати. Трябва да се видим в Истанбул, но да ме чака на летището.
tolgahansayisman
 Turkish Air Agency е гордостта на тази нация в авиацията точно 100 години! От планер до парашут до обучение на пилоти без гасене на пожар... Винаги на небето, винаги с нас! Честити 100 години!

# 726
Аз да се похваля че гледам Шампион щях да си изгледам и втори епизод но спряха тока в целия квартал и останах на половина с него но ще го довърша.Чудех се каква трагедия още може да дойде на баща и син за една серия…😭

# 727
Аз да се похваля че гледам Шампион щях да си изгледам и втори епизод но спряха тока в целия квартал и останах на половина с него но ще го довърша. Чудех се каква трагедия още може да дойде на баща и син за една серия…😭
Диди, завиждам ти!
Гледаш си "Шампион" в оригинал, а аз  още търся доставчик за Dizi tv.
Първият епизод е много тежък, но перфектно изпипан. Интригува...

# 728
# 729
Хайде, Феми,   давай да довършим тази тема, за да се преместим в новата!

# 730

TRT 1 и работата по дългоочаквания му нов проект "Шампион" продължава. Кавказ в поредицата  е Толгахан, който ще даде живот на бившия шампион по бокс Фърат Бьолюкбаши с прякор Казвказ
 Сайъшман провежда тренировките си  с шампион по кикбокс Муджахид Кулак за боксовите сцени.Муджахид също взема роля в сериала.

# 731
# 732
# 733
От това което видях братът на Суна не е искал да излиза вече на ринга ,но съпруга на Суна го е заплашил ,че ще се върне в дупката от която е произлязъл. Много ми интересно от удара ли е починал или този шеро направи нещо ,но не искам спойлери. Халит Йозгюр навсякъде играе една и съща роля то пък малко развитие все налита на бой и все е горд и неуправдан.Красива Иляйда бленува за Фърат детска работа.Учителя Яман си е с право да се сърди ,но той ми е памук сигурна съм ,че ще помогне.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт