Име за момиче с галено Вая

• 2 479
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • София
Аз като чуя Ваяна, се сещам за русенската марка дрехи.

# 47
Гласувах за Ивая, ама всичките имена са ми доста сбъркани.
Можете просто да я наречете Вая, ако харесвате това име. То сигурно го харесвате, за да целите на галено да й се казва така.

# 48
  • София
Гласувай за Валерия, само то ми е име, другите са ужас. Бих избрала Ивайла и пак може на кратко да е Вая.
Вая не е име за мен и е хубаво, че бягате от него, но не измисляте други дълги неимена.

# 49
Ваяна мисля ,че също е красиво.
И цял живот ще я свързват с Дисни филмчето Stuck Out Tongue

По темата - Валерия е най-нормалното и красиво име от всички. И вече сякаш рядко срещано. Останалите ми изглеждат на някакви напъни за модерност, колкото да се каже на детето "Вая" на галено.

# 50
Ваяна мисля ,че също е красиво.
И цял живот ще я свързват с Дисни филмчето Stuck Out Tongue

По темата - Валерия е най-нормалното и красиво име от всички. И вече сякаш рядко срещано. Останалите ми изглеждат на някакви напъни за модерност, колкото да се каже на детето "Вая" на галено.

Аз пък много щях да се кефя, ако ме бяха кръстили на Дисни принцеса. Не кършете хатъра на жената, детето може супер да е щастливо и да се фука в училище, че е кръстено на "Повелителката на Океаните".

# 51
  • София
По принцип е малко странно да мислиш за галено име преди истинското име…

# 52
Единствено Ваяна ми харесва от тези, които са подходящи като съкращения за Вая. Валерия, Валентина не го свързвам с Вая.

# 53
На мен ми хрумна Милавая.
не е нито смешно, нито суперстранно. Хората може да ѝ казват Мила, може да ѝ казват Вая, а най-сладко става когато родителите казват цялото име, но с пауза между двете части.

# 54
Това пък Милавая съвсем измислено ми се вижда. Да не стане нова мода както беше с -мир и -слав, ама сега с Мила отпред и да се почне с Милагаля, Милаана, Миладара...Въобще кому е нужно чак пък толкова оригиналност?

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 17:42 от DreamingOfSummer

# 55
не е нито смешно, нито суперстранно. Хората може да ѝ казват Мила, може да ѝ казват Вая, а най-сладко става когато родителите казват цялото име, но с пауза между двете части.

Дете с такова име ще страда в училище и навсякъде, където ще трябва да си казва името. У мен би събудил жал човек с такова име, само и единствено заради името.
Какво му е на името Мила? Пък родителите, ако искат да си й казват Вая.
Но да темата, колкото повече продължи, толкова повече и смешни и супер странни имена ще виждаме от немай какво да измислим.

# 56
  • София

Нямам търпение да видя първата майка, която ще рецитира две-три имена с паузи между тях, а аз ще трябва да хлипам от умиление...

# 57
Ся!  Всеки си преценяВА.   Simple Smile
Ние само генерираме идеи.

# 58
Предлагам Костадинка.

# 59
На която пак могат да й казват Вая😀

Общи условия

Активация на акаунт