През деня ми е много неспокойна
но нощем спи непробудно по 5-6 часа... ох не знам вече... в понеделник отивам при педиатъра и няма да мръдна докато не я огледа от глава до пети.
не съм сигурна. А ОСВЕН ТОВА СЪМ СПРЯЛА ВИГАНТОЛА ОТ близо месец. съвсем. НО май ще почна пак по една капка обаче. Мен ме е страх от това да ДАВАМ ВИТАМИНА, отколкото ДА НЕ ГО ДАВАМ. На циганетата да не мислиш, че го дават, а да си видяла патраво цигане - НЕ !!!! щото са все боси и на улицата. Така че манги -
само навън му е майката. И Пебъл, от вената се взема хръв или от пръста.-какво се шашкаш. Аз
ще му пусна една АФ за всеки случай. Просто досега не съм чела и незнаех, че се пуска АФ. Ама си припомних, добре че прочетох учебника. ....и за храненето съм съгласна отчасти, защото Е АРГУМЕНТИРАНО!!! и е описан точната физиология на приема, усвояването и "резултатността" от витамина.
Не ще се поти, ами ...ще се разтопи!!! ЕХ, сега пък ще съжалявам че ви написах статията!!!! ТОЧНО ТОВА ПИШЕ, че НЕ ВСЯКО ПОТЕНЕ Е РАХИТ, но при рахит има потене?!!ей че сте бъзли???? Жалко че не мога да изтрия поста...Кво да кажа за Дани дето е НАЙ-неспокоен, питай момичетата на срещата кво беше... 

Не че съм расистка, ама аман от тези мръсни цигани.Голяма паплач, ейййй.Добре, че почти никога не съм сама, а когато съм сама се разхождам на оживени места 

Днес отново опищя цяла "Витошка", а майка й си умря от срам
Хората само се обръщаха да ме гледат.Като й да дох да хапне(доста по-рано от колкото трябваше) помрънка още малко и баааавно заспа.После майка й се разхожда до 19.00 из Сити центъра, за да може тя да спи, защото знам, че ако я прибера в къщи, ще се събуди.Май като направи 5 месеца и ще и вадя вече летния кош, та да е по-изправена, за да може да гледа.Страааааашно клюкарче, ейййй.

Много се връзвате - пръст да ви подаде човек. Аз исках само да ви дам инфо, което не е писано от лаици, и вместо да ви успокои - точно обратното. Просто трябва да се обърне внимание на основни неща. ВАЖНОТО Е ДА СЕ ИМА ВПРЕДВИД, а не да се приема- ето, поти се значи - рахит, или ето - в лъжичка витамина- значи НЕ ГО ДАВАМ ПРАВИЛНО.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98926&photo=292
ЗА храненето мога да ти кажа, че днес Дани е ял от 7 часа , досега т.е до 19 часа ....пет пъти между 60 и 100 грама на прием. Та, така че и той не е на кеф напоследък да яде. НО много мами се оплакват от това, така че честно казано въобще не ми пука. Не желая и без това слон вкъщи
смразих с инфото за КОВАРНАТА
болест
Изпрах го и утре го слагам в легълцето..
АЙДЕ време е за сън отдавна, синкото не се събуди да яде...Май ще ставам \като Пебъл\

И на Ваяна й се поти от известно време главичката, като суче, но то е от високата Т в къщи и от 'милата' Топлофикация, която е решила, че на тези температури трябва да живеем с парно...
И тяхната майка също..... 
/ама тогава не ми беше много смешно.../

Леле Карил ти ме уби,та ние имаме половината признаци бе жена !Във вторник когато ни биха ваксината"терорист" исках от педито да прегледа Симона за рахит че тя много се поти наи вече като спи и си върти главата понякога мисля,че ще и се отвинти!Но тя каза да не се притеснявам
ама как да й вярва човек като на 20 дена изписа капки на Симонче за нос а аптекарката не ми ги даде защото били за деца над 6 м.
Леле каква съм параноичка
Къде я намерих тая лекарка