Днес прерових цялата къща и сега съм гроги- ама по добре на веднъж да оправя...
И съм гладна , а за готвене не остава време и сили....
Честити месечинки на всички!
Обади ми се на мобилния Путиатърката ни, да ме пита вчера, защо съм се омела толкова бързо отпред кабинета и, и да ми обясни, че е имала в момента дете със шарка, което преглеждала,
ако сме изчакали, е щяла да ни вземе секрет от носа.
Малеееее, благодаря на Господ че ми хвана ръката и ми я сложи на дръжката в входната врата на въпросната сграда и бързо се изнизах...Нали ви казах какви
субекти се бяха наврели
като в гюм, в чакалнята...Кой от кой по-мръсен и с по-дълги сополи. "роми".
Май и на татито му хааареса
Ползвам Пауър плюс, пък ще видим

баба ми едно време взимаше от плевенския край-на камъчета-печеше я (ставаше като камък) и после се слага във вода преди ползване-приличаше на кал(то хумата си е пръст де) ама никога няма да забравя каква мека ми ставаше кожата като се миех с това и каква беше на баба ми косата
ама ти водиш с едно сладурче напред
Да има и мазна компонента...
четох в Красива мама, за една мацка, дето си направила маска за коса, а на следващия ден пищеше, че няма как да я измие. Та бая се бече измъчила.-
, ох, то май не е смешно 

)) Може ли толкова да съм застреляна , не знам !
не ми се говори за нехранителната кърма- и на мен се опитват да ми го набиват в главата, но аз съм страшен инат!!!а за желязото - щом е в нормата не бих му давала химии, а като захраня с пюре бих му слагала там каша от елда- полезна невскусотия, но много вдига хемоглобина