Пролет иде- радост голяма, НОЕМВРИйче се разхожда с мама

• 9 393
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
Момичета - какво пиете за косопада? Нямам време да чета ама набързо видях че почти всички страдат.
Днес прерових цялата къща и сега съм гроги- ама по добре на веднъж да оправя...
И съм гладна , а за готвене не остава време и сили....
Честити месечинки на всички!

# 241
Здравейте мами!
 На мен деня ми почна учудващо. newsm78 newsm78 newsm78Обади ми се на мобилния Путиатърката ни, да ме пита вчера, защо съм се омела толкова бързо отпред кабинета и, и да ми обясни, че е имала в момента дете със шарка, което преглеждала, #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyако сме изчакали, е щяла да ни вземе секрет от носа.  ooooh!Малеееее, благодаря на Господ че ми хвана ръката и ми я сложи на дръжката в входната врата на въпросната сграда и бързо се изнизах...Нали ви казах какви  #Crazyсубекти се бяха наврели #Crazyкато в гюм, в чакалнята...Кой от кой по-мръсен и с по-дълги сополи. "роми".
Клюки, Ивко е много благ. Аз на Дани сега му дадох 1-2 лъжички пюре от круша. Обаче мнооооого го хареса, за разлика от морковите. Вие какво зобехте, така яко JoyМай и на татито му хааареса Laughing
Мами, косопада при мен продължава в пълна сила. Днес ми паднаха няколко кичура. Няма да се учудя, ако се събудя някоя сутрин с муха на главата, която играе фигурно пързаляне.. Joy Ползвам Пауър плюс, пък ще видим Peace

# 242
Ох, най после ви изчетох, че и успях снимки да кача. Малко остана да изпусна и тази тема.
Сега пиша набързо че очаквам включване всеки момент.

Косопада и при мен е в пълна сила мия се с Виши и слагам едни ампули с коприва ама все тая.Дано не ми окапе съвсем косата докато мине тоя период.

Миналата седмица ходихме на консултация /най-накрая/ тежим 6450 , 65,5см. Сложиха ни и ваксината Инфанрикс после огласихме подобаващо парка и тати ни прибра набързо.Додох и панадол превантивно но друга реакция освен рева нямаше.

Аз успях  да отида и на гинеколог в Ст.Загора , малко ми беше неприятен прегледа но няма как.

Айде после пак  да си наваксам с писането че едвам успях с четенето... Laughing Hug Hug Hug

а ето и снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109717&photo=92

# 243
браво цвети ми значи сме наборки Stop ама ти водиш с едно сладурче напред Mr. Green а пък и аз съм скорпионче и маймунка абе опасна комбинация и дъщери скорпионки - да му мислят татковците

# 244
Аз коси оставям навсякъде - истински ужас е!!! Даже веднъж намерих в акото на Лина и реших, че го е глътнала.  Laughing А то моите са по 1 метър дълги. Но май е бил в памперса преди да мине самосвала  Joy

Отдавна се каня да постна следното от една книжка, ...ей така за разтуха:

Бебето Скорпион:

Бебето Скорпион е добре определена личност още от ранна възраст. То е войнствено, упорито и задвижвано от фантастична воля. Любопитството се забелязва много от рано в живота му. Бащата, който му казва: "Питай майка си, аз съм зает", скоро ще бъде окачествен като невежа. Възприемчивостта и интелигентността на бебето Скорпион са блестящи. Детето родено под този знак трябва винаги да бъде поощрявано да освобождава енергията си.

Бебето Стрелец

Жизнеността на бебето Стрелец поставя на леко изпитание търпението на родителите. Това дете кипи от енергия и любопитство. Умът му е винаги деен и бърз. Безкрайните му въпроси могат да изтощят дори учителите му. То ще преуспява със спорта, тъй като е във великолепно физическо състояние. В разговор винаги ще използва своята интелигентност и остро чувство за хумор.

# 245
момичета да ви споделя какво прочетох в един стар брой ан сп."Моето бебе и аз" преди малко
за подсечено дупе-хума с водичка се слага да постои като компрес-хумата много я тача-и за косопад помага-пробвала съм-въпроса е от къде да си намерим качествена хума newsm78 баба ми едно време взимаше от плевенския край-на камъчета-печеше я (ставаше като камък) и после се слага във вода преди ползване-приличаше на кал(то хумата си е пръст де) ама никога няма да забравя каква мека ми ставаше кожата като се миех с това и каква беше на баба ми косата Laughing

# 246
браво цвети ми значи сме наборки Stop ама ти водиш с едно сладурче напред Mr. Green а пък и аз съм скорпионче и маймунка абе опасна комбинация и дъщери скорпионки - да му мислят татковците

да, опасна комбинация-от сега усещам как ще си кръстосваме рогата с овенчето Ран и жилата с малката госпожичка

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 17:57 от Цветина

# 247
понеже днес Димана е олицетворение на послушание и разбирателство аз имам време да се уча как да качвам снимки. това ми е първи опит и хайде да се пробваааааааам
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113674

# 248
МЕРЕЛИН, струва ми се, че хумата ще изсуши доста косата. Може би ако се забърка в яйце, мас или някакви витамини newsm78Да има и мазна компонента...
Лелеее Joyчетох в Красива мама, за една мацка, дето си направила маска за коса, а на следващия ден пищеше, че няма как да я измие. Та бая се бече измъчила.- Joy, ох, то май не е смешно Embarassed Twisted Evil

# 249
Мами, ето снимки от рандевуто ни с Григ Simple Smile

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2389207
http://images14.snimka.bg/002389287.jpg

Григ е тук при Лина
http://images14.snimka.bg/002389200.jpg
А ето и Дана
http://images14.snimka.bg/002389204.jpg

# 250
Еееееееееееех, да се разпиша преди да си тръгна Simple Smile
Какво решавате за срещата , ще се събираме ли ?

# 251
аз съм ЗА Peace
браво за сайта бе-ти си скрит талант  bouquet

И АЗ ЩЕ СЕ ПРОБВАМ

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 19:03 от МЕРЕЛИН

# 252
аз съм ЗА Peace
браво за сайта бе-ти си скрит талант  bouquet
Хихихих , да бе ! Само където не мога да кача нито една снимка Simple Smile)) Може ли толкова да съм застреляна , не знам ! #Crazy
Къде искате да се съберем ?

# 253
Момичета, да ви надуя и на вас главите, след като оревах кюто на две-три приятелки - Михаил е наддал само 350 грама за 25 дни и тежи 5720. При норма да наддаде поне 600 грама. Направо не съм на себе си. Добре, че отидох на частен прием, а не чаках консултацията чак на 21-ви. Платих си 15 лв. и преглед от-до. Даже утре лекарката ме вика да види Мишо на ехограф - черния му дроб, мозъка, бъбреците, всичко. И като питах това колко ще струва, каза - нищо! Подчертавам - не е джипи, а специалист! Хвана се за главата като чу, че моята педи ми е казала спирт на мястото на цирея от БЦЖ-то и се развика - само суха марля, никакво мокрене! Да, ама как ще го къпя?! После се учуди, че педито не ми е назначила изследвания за билирубина, след като Мишо е имал два месеца жълтеница. Както и за топчето на врата, което според нея е лимфен възел, подут в резултат от реакцията на ваксината. А пък беше чувала името на моята като бивша завеждаща детско отделение в поликлиниката и много се шашна докъде е стигнала. Иначе сме на ръба на анемията и утре ще прецени дали да пием желязо. Нямаме рахит, но са ни слаби мускулите и не държим добре главата. А направо ме втрещи, като попита: имате ли котки? Казах й - да. И още преди да попита за токсоплазмоза, и отговорих, че съм си правила изследвания за нея два пъти по време на бременността. И ми каза още да почвам да давам сок от ябълка. Според нея и аз съм изтощена, и може би кърмата ми не била хранителна, и може би и моето желязо е паднало...Не знам, и мене ме накара да пия от витамините на ХИП за кърмачки. Кажете какво да правя - да давам ли сок, досега сме били само на кърма и не исках да захранвам преди 5-6 месеца? И да минаваме ли на додаване с АМ?! Ще полудея.... #Crazy #Crazy #Crazy

# 254
Маша, всяко дете е различно- едни наддават 300 гр- други кило- къде ги измисли и ти твоите 24 гр- не може всеки да се вмести в тях! а ако не забелязваш последните 10 страници все някой се оплаква как детето е наддало САМО 400 гр- и то не само кърмените -на мен пък ми е идеално това Simple Smile  не ми се говори за нехранителната кърма- и на мен се опитват да ми го набиват в главата, но аз съм страшен инат!!!а за желязото - щом е в нормата не бих му давала  химии, а като захраня с пюре бих му слагала там каша от елда- полезна невскусотия, но много вдига хемоглобина

виж и това- http://www.karmene.greatnow.com/normi.html  има линк и в първия пост

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 20:01 от Цветина

Общи условия

Активация на акаунт