"Пролет на вратата чука, декемврийчето ни сладко гука!"

• 13 848
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Аз специялно си намирам шаблони за колажи и във Фотошоп си ги намествам. А шаблони крада от темата за Фотошоп....май беше в клюкарника.
А колажа да е като фотолента.....така ще е по-лесно всяка снимка да е кадър от лентата  Grinning

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 16:53 от iva-bebe

# 181
За колажа всички ще помагаме кой с каквото може Simple Smile а по въпроса за клипчетата.. защо да не сложим линковете след имената ни в списъците?

# 182
  • Бургас
iva-bebe страхотни са колажите. Ето къде бил специалиста по колажите, а аз къде съм се пуснала по бели гащи в "А" група.   newsm78
Идеята с фотолентата май за сега най ми допада.
Сложих 4 клипчета на първа страница, казвайте къде и ще ги местя, може и след имената......

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН SilverStar бъди здрава, щастлива и обичана мама   bouquet
Честито на всички 3-месечинковци  Tada
И на мен много ми допада идеята с фотолентата  Grinning
pepadg аз раждах на VIP-а в АГ. Почти изцяло сме на АМ от самото начало и кърма почти нямам, така че разредените хранения на Бояна не са проблем. А относно варненската среща заповядай в Отчетни по градове  Hug Там във варненската темичка най-редовно се уговаряме за разходки в морската градина. А за 8-ми март даже си бяхме спретнали масова среща на кариоке бар  Mr. Green

# 184
я ме светнете и мен как се процедира с този фотошоп че нещо не мога да му схвана newsm78

# 185
я ме светнете и мен как се процедира с този фотошоп че нещо не мога да му схвана newsm78
А и мен ако ме светнете.................цена няма да имате  Praynig Hug

# 186
А колажа да е като фотолента.....така ще е по-лесно всяка снимка да е кадър от лентата  Grinning

И на мен  май взе че ми допадна повече тази идея с фотолентата като тази, която ще видите тук, взета от сайта на iva-bebe

само че ще направим цвета на лентата не както е в оригинал, в случая кафява, а нещо по-бебешко-бонбонено-компромис между розовото и синьото... съгласни ?

# 187
  • Варна
аз съм навитак за лентата  Peace
за Фотошоп има темичка в раздел Хоби мисля  Thinking който я посещава да пусне линк  Praynig

# 188
  • Бургас
Лентата е супер.
Фотошоп се обсъжда в хоби ето линка за тези, които желаят:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=165851.0

а ето и хубави готови детски рамки, да си напрайте колажчета на бебоците : http://saechka.ru/nutz/creativ/vinetka.php

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 19:39 от Nikki_Ivanova

# 189
Днес бяхме на консултация и сме вече цели 6650 и 61 см ,обаче не ни биха ваксината защото аз не дадох,че малкия е хремав..Niki Ivanova пазете се че пак има някакъв грип...ето и майка ми се разболя абе въобще много болни покрай мен...Иначе педито ни прегледа и каза че нищо му няма на малчо,само хремата..и ни вика в петък за ваксината ама аз и тогава няма да позволя да я бие..незнам страх ме е ! Вие какво мислите?

# 190
Страхотни са Simple Smile Веднага ще си спретна нещичко  smile3508
Виолина твойта педиятърка не е ли чувала, че трябва да минат 2 седмици от оздравяването  #2gunfire

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 23:47 от iva-bebe

# 191
  • Vaudreuil Canada
Лентата е супер.
Фотошоп се обсъжда в хоби ето линка за тези, които желаят:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=165851.0

а ето и хубави готови детски рамки, да си напрайте колажчета на бебоците : http://saechka.ru/nutz/creativ/vinetka.php

Благодаря - сега остава да освободя малко място на компютъра за да ми инсталират фотошопа Simple Smile че съм го задръстила с кво ли не.....

# 192
  • Варна
ох това момиченце ме побърка - до сега ревахме и изведнъж заспа,сякаш има копче "on/off" #Crazy
от една седмица е така - както си спи - хоп - неутешим рев, дали пък не са зъби  Thinking долния венец й е подут отпред на резците само  newsm78

така и така съм тука да направя една среднощна почерпка че днес ставаме на 3 месеца  bowuu  честито и на наборите!   bouquet

чувствайте се почерпени с каквото ви кефне,щот мнооууу ме мързи да се ровя сега  Tired
днес готвих и домакинствах и направо се скапах  Tired айде лека нощ

# 193
Добро утро Simple Smile
Честито на празнуващите бебоци Simple Smile
Вижте колко съм ранобудна Simple Smile
Аз от известно време се чудя как да направя календар, такъв дет да стои като background и image-a с датата да се сменява всеки ден  newsm78 трябва да помисля още време  smile3534 Инак рамките са страшни, като ме отпусне мързела и аз ще запретна ръкави със стария photoshop макър че много го мразя.
Хайде ще се метна в леглото за още някой час Simple Smile

# 194
Добро утро! Hug
Честито на малките бебоци ставащи на 3 месеца:
Бояна - на mutsanka Теодор - на  amymommy Лора - на  Virginity Магдалена - на  bla_bla   Виктория - на  mama_megi     
Ние нещо напоследък с това акане имаме проблем.....аз на скоро бях писала за това.Тогава приложих термометър на 3-я ден.След това реших да видя кога ще успее сама (това стана на 4-я ден)....и вчера отново приложих термометъра на 3-я ден....Не знам какво да си мисля,като знам преди как акаше постоянно....Обадих се на док и той каза че няма критерий по който да се отределя на колко време трябва да акат бебетата.Ако се пънела, присвивала и видимо се виждало че се мъчи и не може сама...тогава да съм и помагала(с термометър, една лъжичка дуфалак...или вода от овесени ядки(но за тях знам че е противопоказно)...)....вече ще се побъркам....само аз ли съм така???....дали не е от това че от около2-3 седмици едното и хранене съм го заместила с АМ??? newsm78
Извинявайте, че пак оаках темата Blush

Общи условия

Активация на акаунт