"Пролет на вратата чука, декемврийчето ни сладко гука!"

• 13 765
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Честито на празнуващите днес

Аз все още съм с температура, малката не съм я гушкала от вторник насам и ми е много криво, дано да се оправя скоро. Аз така и не схванах за какво става дума, каква защита какви коментари...
Вержи, благодаря много за защитата във сайта с клиповете. Чак днес видях безумно малоумните коментари, които някой си е позволил да направи. Признавам и аз леко настръхнах от проявената наглост, така че разбирам настроението на ClanG.

# 271
Честито на празнуващите днес  bouquet
Ние пак бяхме цял ден навън, но сега малката e много кисела  Cry Само плачка.
Magesta аз сайтовете с рамките ги взех от началната стр. на темата за фотошоп http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=165851.420
И в този дух вижте Теа, колко е модерна hahaha http://snimka.bg/album.php?album_id=112818&view=1&photo=73
Днес като я къпахме за първи път започна сама да си цопка с краче и да се забавлява.   bath1

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 22:49 от iva-bebe

# 272
Здравейте, нещо в последно време не мога да се оргранизирам, едвам изчитам какво сте писали.
Днес наистина със Sileverstar много добре се разходихме, мен ме няма много по ходенето обаче вече влизам в час тази количка  Laughing
Моята мома е станала 5800кг. и 61 см. от всякъде сме извън нормите, ама какво да я правя, като му се яде на детето.
За неделя няма да мога, че се записахме с мъжа ми да участваме в Горчиво по БТВ и тогава ще са записите в 15ч. иначе много ми се идваше.
Да ви попитам много съм се претиснила моята Габи, ака по 5-6 пъти на ден и вече разстройство, давам и хидрасек и ентерол, но няма ефект  Cry
Сара ние сме си с биберона само така се залъгваме, иначе мога да лудна.

# 273
Влизам само да пожелая на всички едини много приятни почивни дни, изпълнени с много разходки с цялото семейство. Лично ние заминаваме за Сопот, близо до Карлово, тъкмо ще видим дали и как ще се справим с пътешествие до ново място (аз изкарвах там всяка събота и неделя, само че без бебенце). И няма да мога да дойда на срещата, за което искрено съжалявам  Sad
Ооо, да се похваля и с прегледа при д-р Драганов- страхотен лекар ! Обърна ми представите за лекар. Заключението му беше: "Детето ви е в чудесно здраве, до момента, в който вие не му го нарушите. " А ние, с мъжа ми- шах и мат ?!?! #Crazy И човека обясни, че почти всички родители с болните си амбиции карали децата си да пъро да се научат да сядат, послед да прохождат доста по-рано с разни проходилки, бънджита и какво ли не, отколкото самото дете е подготвено физически. И след една година отивали при него с изкривявания на крачета и ред други проблеми. "Успокои" ме че момче се гледало доста по-трудно от момиченце, понеже мъжете били мързеливи и с малко по-забавено развитие от жените .. и така до 30-тата му година, когато го поемала жена му  Laughing Много свежарски ми се отрази прегледа. Здраво се посмяхме с този човек.
Да не забравя и да благодаря на Алекс-Шу, че ми преотстъпи часа си.
Ооо, за потенето също ме поуспокои, било нормално, както и стряскането от собственото им пърдене, и твърди, че рахит се наблюдава в днешни дни само при зле гледани деца- недохранени и живеещи в лоши условия.
Лека нощ на мамите и целувки на бебушките ! Heart Eyes

# 274
Аз така и не схванах за какво става дума, каква защита какви коментари...
Вержи, благодаря много за защитата във сайта с клиповете. Чак днес видях безумно малоумните коментари, които някой си е позволил да направи. Признавам и аз леко настръхнах от проявената наглост, така че разбирам настроението на ClanG.

някакъв тъпанар беше сложил мнооого, ама много гаден коментар на моя клип със сина ми - бил изрод и не искам да цитирам другите отвратителни думи, та Вержи му беше отговорила подобаващо.. аз изтрих всички коментари, понеже показвам клипа и на роднини и приятели и малко не върви да четат всичките тези гнусотии .. а на нас радостта ни е и в споделянето с близките, нали ?

# 275
Мамета, от вас научавам че е имало тема и коментари по повод снимките... Решението ми е продиктувано от факта, че публикувания от мен албум е бил посетен близо 1900 пъти! Допускам, че вие сте го разглеждали, от многодетните, но това е да речем 100-200-300, айде преко сили 500 пъти! Останалите от тях са не от форума и се погнусих от мисълта - че някой с гадните си очи, с гадните си сетива е гладал децата ми! Най вероятно си давате сметка, че подобни сайтове са привлекателен пункт за всякакви извратеняци... Не се притеснявам от това, че някой без мое разрешение ще ползва снимки за реклама или такива неща, просто не желая разни изверги дори с поглед да сквернят моите слънчица!
Ники, не искам нито за миг да помислиш че ти нямам доверие , нито имам за цел да разваля чудесната ви идея, но решението ми е твърдо! Дано не съм ви засегнала!

# 276
  • Варна
и аз изтрих един глупав коментар днес, пишлемета - нямат си друга работа, пробутват си "новите" лафове дето са научили в даскалото и си мислят че са интересни  Rolling Eyes

аз лично не се засягам,нито за себе си нито за детето си, имам самосъзнание, знам как изглеждам и с какво разполагам! а детето не съм го правила, за да се хареса на някой си,още по-малко на някакви недорасли, невъзпитани, малолетни, интернет хулиганчета - то си е мое и ще си го обичам, както и да изглежда и каквото и да направи, и мнението на някакъв дрисльо няма да ми промени чувствата Sunglasses
не ми харесвал детето...тръц Tired....аз пък не харесвам кубизъм  smile3534
а извратени има навсякъде....мен вече 2 пъти ме коментират някакви изкуфели чичета и недорасляци както съм с количката  Rolling Eyes
а като бях бременна с голеееемия корем, две лапета на около 14-15 години ме изгледаха в корема с репликата " ех, да му е** майката" - направо щях да се издрайфам ooooh!
че такива ми ти работи...
но всеки решава за себе си разбира се  Peace прегръщам ви всичките и дано никога не ви се налага - на вас и децата ви - да се разправяте с простаци Hug

# 277
Да наистина е неприятно, когато има такива недоброжелатели. Но и аз ползвам услугата да мога да покажа на майка ми внучка и как се движи, а не само снимки. Така, че се надявам да няма някой малоумен идиот, който да се възползва от това. Но знае ли човек. Дали го гледа тук в нета или тайно занича от прозореца...мисля че е все едно. Аз имах такъв съсед, който наблюдаваше децата и само той си знаеше какво върши зад пердетата. Спря чак когато остаря прекалено много и прекара инсулт.

# 278
Бебе Дария на  на мама milenah  ,бебе Велизара на мама di_ , бебе Данил на мама lladybird , бебе Кристиян  на мама KrisDiMar  - ЧЕСТИТО ТРИМЕСЕЧИЕ !
днес е 16.03 а тези деца са родени на 17.03 не че нещо искам да кажа просто уточнявам
да ме прощавате за грешката и мен!честито на дечицата които стават днес на 3 месеца!

# 279
Лелеее направо не е истина, на мен някой ако ми напише някаъв коментар направо ще откача. Аз се паля като моторетка а и таткото е малко луд та нищо чудно да издирим въпросния човек и да се видим фейс то фейс и да видим какво ще говори  #Cussing out

# 280
Здравейте мами и аз имам едно малко декемврийче. Аз съм Вергиня а моят син се казва Джонатан роден е на  25.12.07. Родисе 55см и тежеше 4,500   

# 281
Здравей anabella_ добре дошла при нас. Ние вече сме в нова темичка, така че заповядай там Simple Smile "Зиимата отмина, пролетта дойде а нашата декемврийска радост все повече расте"

Общи условия

Активация на акаунт