"Пролет на вратата чука, декемврийчето ни сладко гука!"

• 13 771
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, аз това за носа да е нормално да хрипти не го вярвам - ние сме с овлажнител и пак си хрипти малката, а като я почиствам с аспиратор си излизат сополи. Слагам разтвор солена водичка и до следобед пак има за чистене. Днес се престраших и й сложих и кърмичка в носа. Също за конюктивита и сложих кърма в очичките. Дано премине.

Абе я кажете какво мислите за залъгалката? Аз давам като я слагаме да спи вечер, а и през деня, когато й се приспи, но иска да съм й пред очите. Иначе четох, че била адски вредна, ама така ме с пасява. Вие как процедирате?  Даже и понякога се събужда и проплаква за бибата, ако не я дам, не се успокоява, а почва яко да си смуче я юмрук, я пръстчетата. Напоследък се сълуждам сутрин от цвърчене на дълбоко хакнат в устата й палец!!!  #Crazy

ClanG, сподели какво мислиш за вероятността от злоупотреби със снимките, аз също се колебая да пускам снимки вече?

Кой планира да ходи в Южния парк тази неделя?

# 256
  • Бургас
ClanG пък и всички останали - само да кажа,че колажа няма да е публикуван на никакви сайтове от рода на snimka.bg   т.е. няма да е публично достояние в интернет /както са албумчетата ни/, а ще е снимка само в темичката т.е. ще е наличен само за хора от форума. Така, както аз мога да видя на вас аватарчетата, така, ще мога да видя и колажа, но нищо повече.....Не се опитвам да ви убеждавам, а само вкарвам малко разяснение за всички.

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ ТРИМЕСЕЧИНКОВЧЕТА.

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 12:28 от Nikki_Ivanova

# 257
  • София
Здравейте и от нас  Hug!
Включвам се само за малко и излизаме навън. Вчера бяхме на консултация. Катето е пораснала 3 см и е качила 650 гр -6190/61. Биха ни и Tetraxim.

# 258
Момичета, на чиито бебчета хритят нослетата настоявайте педката да ви даде направление за изследване на носен секрет. Иванчо започна да хрипти в началото на втория месец, и ние мислехме, че е от сухия въздух, после капахме физиологичен разтвор и така си минаха 20 дни. След това педката пак го прегледа, каза, че не е настинал и предложи да изследваме секрет от нослето. Оказа се, че има стафилококи в нослето и той и аз. Започнахме да го мажем с едно гелче Бактробан се казва, десет дни, после почивка пет дни и после пак секрет и днес излезе резултата, чисто е нослето, няма нищо, слава богу. Обаче носленцето още хрипти по малко от време на време и особено сутрин и въобще след събуждане от дълъг сън. Сега с мъжа ми мислим да изчакаме още една седмица и да го водим пак да му вземат секрет, ама в някоя от частните лаборатории, че са по-сигурни според мен от тези в поликлиниката. А на мен тепърва ми предстои да се лекувам и все още се чудя, дали да започна с хомеопатия или направо мехлеми и антибиотици.
Така че вземайте мерки, докато е време. Педката каза, че стафилококите се израстват от бебчовците, но трябва да се следят нещата, че отслабва и имунитета им на душичките Sad
А и друго какво ми каза: стафилококите ги има в организма на всеки човек в нормално количество, но при стрес и хормонален бум, какъвто е раждането могат да се активизират и така да съм ги предала на бебчо. Другият вариант бил да съм се заразила от болницата, защото аз лежах там един месец преди да родя, а в патологията условията бяха мизерни.
Ох, много дълго обяснение стана.
Дано при вашите бебчовци да не е такъв проблема, но исках да споделя, за да ви предупредя да настоявате за направление за секрет.

За срещата аз няма да идвам, защото заминаваме за няколко дни при едната баба.
А за снимките и аз мисля като ClanG и Sarra- не че някой непознат ще гледа бебчо, а големи злоупотреби се правят със снимките в нета, използват ги недоброжелатели за всякакви цели. Скоро попаднах точно на една такава тема на една мама, как са използвали снимката на детето и, ако я намеря пак ще ви пусна линк.

Честито на всички бебчовци, които днес стават на 3 месеца.
Чао от мен, че бързаме за разходка Grinning

# 259
Вержи, благодаря много за защитата във сайта с клиповете. Чак днес видях безумно малоумните коментари, които някой си е позволил да направи. Признавам и аз леко настръхнах от проявената наглост, така че разбирам настроението на ClanG.

# 260
Имам въпрос обаче за мястото на боцкането - с риванол или спирт и вода се маже? Педката каза риванол, но тук някъде четох за спирт и вода - моля кажете.
На мен ми беше казала докторката с риванол и с риванол съм мазала,по-точно правих компреси                                     Аз май се поздухах с тия снимки Sad

# 261
Големи надежди хвърлих на времето днес , пък то...останахме у дома накрая..... Sad
Момичета, може би имате основания за притеснение при тези публикации - и аз видях гадни коментари......ама ни увлече инерцията. Все пак не вярвам, че е станало кой знае какво.
Virginity , точно днес гледах едно мазило за първите зъбки (маже се венеца), лекарство е и в "Мама" го рекламират : Дентинокс гел . Само подхвърлям идея, нямам отзиви - потърси инфо ако те заинтересува...... Peace
Аз ако не ни мине котка път ще цъфна в Южния в неделя....
tini-mini , аз съм за реванола.....миналия път нямах и мазах спирт / въпреки, че доки каза реванол/ и се възпали за няколко дни местенцето на боцкането. Този път ще я послушам.
Да БАКТРОБАН-а е невероятен цяр !!!! Който може да си го намери си е решил проблема със стафилококите от раз !
Sarra, вие сте с по - малката беда , наречена биберон. Аз ако можех да ползвам бих се възползвала . Уви наш Георги не ще и 4-те модела и фирми, които съм му взела  #Crazy #Crazy #Crazy
Юмрукът не е по малко зло по мое мнение.....

# 262
Бебе Дария на  на мама milenah  ,бебе Велизара на мама di_ , бебе Данил на мама lladybird , бебе Кристиян  на мама KrisDiMar  - ЧЕСТИТО ТРИМЕСЕЧИЕ !
днес е 16.03 а тези деца са родени на 17.03 не че нещо искам да кажа просто уточнявам

# 263
  • Русе
 Натриев хлорид ?Това ли е физиологичен разтвор?
Честито на празнуващите трета месечинка!
Днес времето е страхотно.Ние бяхме навън ,сега ще хапнем и пак излизаме Grinning весел ден.

# 264
Здравейте момичета,първо да ви споделя- нямаме млечка,но само сме наддали за една седмица 150гр. Педи мисли че момата ми е злояда или й има нещо щото ни праща за кръв и урина.Така другата седмица ще ни боцкат,а с урината направо незнам как ще се справим.То мойто дете май започна нормално да се храни,ама пак ми се струва малко.Много бързо изцоква гърдите ми и май там е проблема newsm78
За дрънкалките имаме една любима и с нея много се заиграва,също така ни е любим един мишок / плюшен,малък от мартеница/ на него даже му пеем и му се усмихваме.http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2409440 това за сега са ни любите играчки.
Ох ние се на...ме и отивам да сменям памперси.

# 265
Бебе Дария на  на мама milenah  ,бебе Велизара на мама di_ , бебе Данил на мама lladybird , бебе Кристиян  на мама KrisDiMar  - ЧЕСТИТО ТРИМЕСЕЧИЕ !
днес е 16.03 а тези деца са родени на 17.03 не че нещо искам да кажа просто уточнявам

Не само казваш, но и при това много на място !
Съжалявам за объркаването, нещо вървя напред с времето ... Confused
Запазвам си пожеланията за утре...поздрави и на днешните тримесечници !
Сорри за смута, ако съм внесла такъв и за спама тоже.

# 266
ТЕ не могат да са родени на 17.03  newsm12 smile3534Ама че сме шемети всичките doh

# 267
  • София
ТЕ не могат да са родени на 17.03  newsm12 smile3534Ама че сме шемети всичките doh
hahaha
а междудругото кои мами ще идват в неделя?

# 268
Момичета днес ставаме на 3 месеца!!!!!!!!!!!! newsm44 smile3534

Почерпката е малко скромна но това са познанията на мама към компютрите hit

party023  cook newsm38 и малко за бебоците Misc Baby Bottle
А ето ни и нас на 3 месеца http://www.snimka.bg/album.php?album_id=107310 /последните 5 снимки/

Аз мисля че ще успея за неделя. smile3525

# 269
Добър вечер мамчета!
Днес времето не беше много добро, но с Lia25 си направихме много дълга и хубава разходка.

Сара, ако иска биберон по-добре и го давай, защото Ива сега освен палеца  Shockedи цицата друго не признава.
Честито на бебчовците ставащи на 3 месеца!

Да се повторим още веднъж да срещата- Неделя, 12.30 часа на входа на Южния парк от към Витошка

Общи условия

Активация на акаунт