"Пролет на вратата чука, декемврийчето ни сладко гука!"

• 13 782
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте на неспящите като нас,цяла седмица имаме проблеми с яденето и сега пак  newsm45 smile3514 newsm47 newsm47 направо се побърках.Милата утре сме на преглед и нямам търпение да разбера какво и е.Една майка ми сподели,че може да има млечка и сега направо smile3511.Гукаме и се смеем всяка вечер на Мюзик Айдол,май певици ще бъдем.Клипче имам но е много старо,Лорка на 1 м.http://www.vbox7.com/play:15de5a71, ще кача и ново щом ни заснемат.Всичко за колажите и клипчетата ми допада,вече наистина сме като едно голямо семейство.

Честит празник на всички празнуващи днес и бъдете много щастливи, Силвърстар,честито на патерици!

Ето ни съвсем пресни...http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2406845
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2406846,
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2406848

# 241
Моята красавица реши да ме стресне тази вечер и от нищото се разреваваше без глас и се захласваше. Направо настръхнах, когато мъжа ми и духна няколко пъти в лицето, но тя не си взе дъх и накрая я раздруса, та да се съвземе. #Crazy А аз естествено се разплаках.   Sob Не се разбра от какво стана.   33uu После пък като започнахме да се къпем, тя пак нещо промрънка докато и сапунисвах главата и като я обърнах и бяха червени очите и челото беше на червени точки. newsm78 И тъкмо пак да се стреснеме...тя ми се усмихна. #Shocked

Ейй аз живея във Варна от две години, но съм софянче и така ми е домъчняло за големия град. Та май месец, който си остане по домовете, ще ми е приятно да се запознаем и да се пораходим заедно.  Grinning

А за хриптенето Теа не е спряла от както се е родила. Аз какво ли не капах и накрая спрях. Ама мойта педи, защо не ме праща за секрет?И на ортопед? И какво ли още пропуска?   Rage

Ина и ние не спим.....сега забелязвам, че името Лора е свързано с обилно окосмление в областа около тилно теменната част от главата на малките бебета  Joy

Последните ми колажи http://snimka.bg/album.php?album_id=112818&photo=66

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 03:10 от iva-bebe

# 242
честито тримесечие  на Александър на мама keti qncheva и на Десислава на мама fapua 

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 13:41 от desidm

# 243
Привет и от мен.Ако мога да се намеся бих желала да коментирам темата за нослетат.Първо не всяко хриптене означава,че детето е болно.Ние сме така откакто се прибрахме от болницата.Според мен се получава от недостатъчното овлажняване на въздуха.За нощното хриптене-Ами те цяла нощ са легнали и затовае така.С коларгола трябва да се внимава,защото ако не е хрема,той изсушава  и лигавицата сераздразва повече.Не съм доктор само изказвам мнение и опит.Екатерина-и аз като тебе много рано (към 4 месец/започнах да давам кисело мляко ,за плодове да не говорим той всичко ядеше.Ягодите много ги обичаше.Мед също ядеше.Незнам дали е от това,но сега ми прави алергии,почти постоянно сме на зиртек,и все повече си мисля,че е възможно да е от начина ми на хранене.Не те поучавам,само споделям на мен какво ми се случва.За зъбите дето избиват баткото го мажех с някви гелчета.Както каза и Вержи.При нас не бяха особено ефикасни,но по добре от нищо.

# 244
Здравейте мами! Hug
Честито на 3 месечинковците! newsm51
Аз дебнах, дебнах да направя клип на малката ми госпожица, на който да сме весели ,но.....уви така и не успях....явно като видиме апарата и ставаме криви....та за това сега ще ни видите в тая светлина....а иначе раздаваме и усмивки и се смеем на глас....та така ето ни да ни видите колко сме криви и сърдити:mrgreen:http://www.vbox7.com/play:29ce80dc

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 14:19 от HEBMEHTE

# 245
Здравейте.
Честит Пожден Ден на всички тримесечни бебоци.
Magesta плодовите сокчета се смятат по следния начин - месеца + 0. Значи на 3 месеца трябва да пиета 30мл. на ден. Започни с една чаена лъжичка сутрин и една следобед. Или направо с 2 лъжички сутрин. Утре увеличи с 1 лъжичка. Вдругиден пак и така докато стигнеш до 6 лъжички. 6 са = на 30 мл. Аз лично направо му изцеждам сока в шишето и му го давам да го изпие от там.

Момичета някой работи ли с Photoframe show. Мъжо снощи я изтегли ама е само временна версия. При вас как е? Вие от къде си намирате рамки за снимките и колажите? iva_bebe дай акъл. Ти ги разбираш нещата.
И аз вече си имам Photoshop. Сега остава и да се науча да рботя с него Simple Smile

И ние вече дрънкаме с дрънкалката. Като му я сложа в ръката я държи и маха с ръце пък тя дрънка. Ама май още не се осещаме какво точно да направим.

# 246
Добър ден на всички Мами и Бебоци !
iva_bebe аз пък съм от 3 години в София (дойдохме от Варна) и ужасно ми е мъчно за този прекрасен град. Той е града в който можеш да гледаш спокойно дете. Живеехме в гръцката махала, до Римски терми, и морската градина ми беше на 5 мин. разстояние. При днешното положение с детенце щях да бъда сигурно от зори до здрач на разходка. А сега ми се налага да се кача в колата си, за да отида до някой парк (((. Много ми е на сърце този град !
А искам да те питам малката мишка дали се е захласвала така и друг ? Нямам идея от какво се захласват така, но пък имаме общия проблем с рева ей така от нищо. С Вержи (тя поне е сигурна) си мислим, че е от зъбките, които много лошо, но могат да започнат да прокарват сега, а да избият след месец или два. Жална майка тогава.
И те поздравявам за колажите- добре си ги сътворила smile3501
Хехее, НЕВМЕНТЕ, ама си амбициозна майка от сега !!!  smile3521На детенце му се спи  smile3507- две не вижда, ти го караш да се изявява пред камера. Но едно може да му се признае- много е сладка, малката поспаланка ))

# 247
Здравейте
                                                     Моите мъже спът и двамата,а на мен както винаги не ми се спи.И си върша тук всякаква работа 1dishes 1ironing а и  междувременно пия кафе и реших да ви провера Winkчестито на всички бебчовци дет празнуват тримесечинките baloni happy bd hbday                         

И ние вече дрънкаме с дрънкалката. Като му я сложа в ръката я държи и маха с ръце пък тя дрънка. Ама май още не се осещаме какво точно да направим.
Бебешок и ние сме същите,понякога лежи и дрънка-дрънка и май хич не му прави впечатление,само на мен ми гръмва главицата Grinning

# 248
Мами, аз няма да участвам във фотосесията. Може малко параноично да ви звучи, но не ми харесва сульо и пульо (изключвам вас) да ми гледа децата...1900 посещения на албумчето ми, ми се виждат прекалено много за да са от форума само...Всъщност май вече няма да качвам снимки....съжалявам!

# 249
Бебе Дария на  на мама milenah  ,бебе Велизара на мама di_ , бебе Данил на мама lladybird , бебе Кристиян  на мама KrisDiMar  - ЧЕСТИТО ТРИМЕСЕЧИЕ !

ina_nk , Лорка е голяма гимнастичка !  Grinning
iva-bebe - страшни колажи ! Дай линк моля .... Praynig
бебешок , мерси за инфото  Hug.... а за Fotoframeshow..... да за съжаление и аз ползвах само пробната версия, но понаправих бая снимки междувременно.
Деня се очертава хубав, хайде всички марш навън ! Wink
Усмивки и приятни разходки !

# 250
ClanG, жалко, много са ти сладки децата, какво лошо има да им се радва и някой друг, мислиш че може да се злоупотреби по някакъв начин ли?
На нас за щастие ни се размина рева, които описвате след Пентаксима. Имам въпрос обаче за мястото на боцкането - с риванол или спирт и вода се маже? Педката каза риванол, но тук някъде четох за спирт и вода - моля кажете.

# 251
  • София
Virginity, има едни чесалки на чико вътре с някаква течност и се държат в хладилника и после се дават на бебока изстудени, за да му облекчават венците. може и да знаеш. Peace
не разбрах само срещата за събота или неделя е ? ( защото има и двата варианта ).

# 252
  • Бургас
Компресчето аз го правя с риванол и малко спирт. Така няколко пъти докато спадне отока, и изчезне зачервяването.Честито на всички тримесечинки smile3525 newsm51 smile3525  bigdance2Да са живи и здрави и много да ви радват.

# 253
  • Варна
ох имаме всякакви чесалки ама не ги щем  Sad още нямаме толкоз акъл да хванем нещо и да си го пъхнем в устата и точно това е лошото за прокарването на зъбите в такива ранни месеци  Confused
но мисля че даже и да можеше,няма да ги гризе,защото и ръцете не си лапа като я хване "музата", явно я боли  Sad

# 254
ТиниМини, ние не слагахме компрес, КланГ и тя сподели че не е слагала. Ако се притесняваш обаче сложи равни части вода и спирт на компресче  Peace.
Муцанка, благодаря за споделено, че вече се чувствам като извънземно, дори в Майки Бъдещи и Настоящи никой не ми отговори на запитването? Sad явно е рядко явление ша му са невиди Rolling Eyes.
Да ви споделя една хубава новина - една приятлека на майка ми 15 години се опитват да имат деца. Осиновиха детенце, което е сега на около десет години един страхотен сладък Митко. Е, тази година жената е на 40 и познайте - бременна е!!! Все си мисля, че когато сме заченали сме били докснати от Бога, не бива да го забравяме.  Heart Eyes  прегръдки за вас и бебоците  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт