"Пролет на вратата чука, декемврийчето ни сладко гука!"

• 13 847
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
 честит рожден ден на troia честити 3 месеца на бебе Бояна  на мама mutsanka, бебе Теодор на мама amymommy, бебе Лора на мама Virginity,бебе Магдалена на мама bla_bla, бебе Виктория на мама mama_megi живи и здрави да са ви малките слънца!    

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 10:25 от desidm

# 196
На всички бебоци които стават на 3 месеца  newsm59

Идеята с фото лентата е страхотна. Поли ама какви идеи ти идват само  smile3501
А рамките за снимки са невероятни. Чак ми става мъчно че нямаме photoshop. Още днес ще кажа на мъжо да го инсталира  newsm44. Как се качват клипчетата?Та да ни видите и нас.

# 197
Здравейте и от мен!
Честита месечинка на бебе Бояна  на мама mutsanka, бебе Теодор на мама amymommy, бебе Лора на мама Virginity,бебе Магдалена на мама bla_bla, бебе Виктория на мама mama_megi. newsm51 smile3525 smile3510

HEBMEHTE и аз имах проблем с акането когато минах на АМ, педито каза да правя млякото с овесена вода но това не помогна, даже според мен влоши нещата, пробвах и дуфалака също не помогна, играеше само термометъра  smile3511. По това време обаче бебка не искаше да пие нищо друго освен млякото, нито водичка, нито чайче  newsm12. Започнах да давам по малко сок от ябълка и така тя пропи и чай и от тогава ака всеки ден сама, единствено от време на време и помагам като и свивам крачетата и и притискам коремчето. Също можеш да опиташ и с гимнастика с крачетата, но минимум половин час, при нас и тя действаше. Дано да се оправите с този проблем по- скоро че е ужасно  Weary

Момичета искам да ви споделя тази сутрин докато храних бебка ме удариха в главате две идеи за нова темичка.......... doh, а именно:
"Зимата отмина, пролетта дойде, а нашата декемврийска радост все повече расте"
"Беззъди усмивчици раздава, бебока на свойта декемврийска мама"

# 198
Честити три месеца на бебе Бояна  на мама mutsanka, бебе Теодор на мама amymommy, бебе Лора на мама Virginity, бебе Магдалена на мама bla_bla, бебе Виктория на мама mama_megi!
Моята девойка вече категорично си откри палците и почти постоянно ги тика в устата си. Просто не знам какво да правя. Залъгалка не иска, пък и аз не искам да й я давам. Три месеца сме изкарали без нея, струва ми се тъпо сега да й я давам и да свиква с нея. Но това пръстче в устата Confused
Иначе и ние сме мъничко хремави и затова все отлагам ваксината.  То не че сме я купили де, но поне сме я поръчали. Надявам се до другата седмица вече да сме здрави, ваксината да е доставена и да можем да я сложим.
Аз най-накрая сложих ред в спането. Доскоро спахме ние с бебката, а таткото с баткото. Сега вече бебката си спи в креватчето, баткото в неговото, а ние с таткото най-после заедно. През нощта като се наложи да кърмя ми е леко неудобно, защото предпочитам да не я вдигам да я разсънвам. Така че леко се намествам до нея, добре че и аз съм дребничка Laughing Миличкото ми детенце е толкова добричко, папка и после си заспива веднага. Леле, като си спомня, какви проблеми имах с баткото. Зверчето се будеше толкова често. Изпиваше тонове вода, памперсът протичаше, абе идилия.  За това будене на 7 месеца го взехме да спи при нас - и така до 3 години. Много внимавайте да не допуснете тази грешка. Аз затова сега се постарах да върна бебката в нейното легло докато е време!
Хайде, усмивки, приятен ден на всички! Нацелувайте бебоците!
И една идея за заглавие на темичка от мен - "Преди година бъдещата декемврийка засия, щом тестът с две чертички си видя!"

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 09:57 от Betty L.

# 199
На мен също много ми допада идеята с лентата.Така се зарибихме по тези рамки и колажи че направо нямам думи когато малкия спи аз все нещо майсторя newsm62

Честито на всички тримесечинки  бебе Бояна  на мама mutsanka, бебе Теодор на мама amymommy, бебе Лора на мама Virginity,бебе Магдалена на мама bla_bla, бебе Виктория на мама mama_megi

НЕВМЕНТЕ ако даваш вече сокчета ще започне да се изхожда на 1 ден или всеки ден но ти решаваш аз от както му давам ябълка и круша се мажем до гърба самички.
Понякога и масажчето по коремчето също помага.
Надявам се скоро вече да се регулират стомахчетата им. newsm20

# 200
Идеята с лентата аз също много я харесах, опитвам се от два дни да я снимам за да кача и клипче, но като види камерата или апаратчето извайда такъв изплашен поглед, че направо ми става  жал. Нищо и ние ще се покажем някои ден Simple Smile

# 201
Честито на 3 месечковците!!!

НЕВМЕНТЕ за акането и ние сме така от 1-вия месец без промяна и до сега,Дани си ака на 3-4 дни като си се изаква без проблем ,малко напъни и готово...акото си е нормално..чат пат зеленикаво,но не е твърдо...През следващите дни в неакане,нямаме проблем с напъвания и др.
Ето днес му е вече 5 ден ( до сега най-късно на 4-тия е свършвал работата) и ако днес не стане,утре вече ще действам с Дуфалак..м/у другото не съм давала досега,как и по колко се дава Дуфалака бе мами?С термометър ме е страх,немога а и ми звучи гадно..на едно съседско бебе му прилагат сок от джанки,даже не сок ,а компот и то от 1-2 месец...много смела мама,а?

За ваксината вече съм категорична че няма да я бием скоро,то така или иначе може да се изчака най-късно 2 месеца след последната.
И аз съм за колажа!!
Идеята за заглавието на новата темичка е супер !!! Peace
Е това е от мен...
Днеска ще е супер времето,айде бегайте навън..аз чакам мойто съкровище да се сабуди и аз изчезвам.
 Heart Eyes

# 202
Мале , вчера бяхме на втори прием на Пентаксим-а! Каква нощ изкарах не е истина! Мойта кротка беба, дето глас не и се чува....! Продра се от рев! Направих и компрес от спирт и вода на крачето и  и дадох 2.5 Панадол, но нощта беше ад! На първия прием нямаше реакция, но.....

# 203
Момичета мерси много за пожеланията ви за рождения ми ден.
Честито на всички бебчета ставащи на 3 месеца!!!
Какво ще кажете в събота да се видим на входа на Южния парк в 12.30?

ClanG, може да се е изплашила от боцкането...знам ли newsm78

# 204
Аз съм за за събота

# 205
  • Варна
ха добрютро!
ето ни и нас в албума с 3месечковците  newsm03
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=15

# 206
Честита трета месечинка на всички бебчета, който са се появили на тази дата   bigdance2

# 207
Здравейте,
Ние днес бяхме на консултация и ваксина. ClanG, добре, че сподели, дано да не стане и при нас така, но ще имам 1 на ум. Не си се отчела с мерките и теглилките, а нали сме в отчетна тема Wink При нас резултатът е +650 г = 5150 г; +3 см =58 см, само от кърма. Казаха, че било много добре. На боцкането Викито каза само "Ньее, ньее" и това беше. За белега от БЦЖ-то се гледало 7-я месец. Естествено пак за соковете стана дума, този път вече изслушах как се дават, но пак ще пропусна.  Е, може аз да пийвам и като ни питат: "Пиете ли сокове"; - "Пиеме" Wink и няма да е лъжа.
Честито на тримесечинките:  бебе Бояна  на мама mutsanka, бебе Теодор на мама amymommy, бебе Лора на мама Virginity,бебе Магдалена на мама bla_bla, бебе Виктория на мама mama_megi ! Да са здрави и весели !
BettyL, предложението ти за тема е стра'отно !!!

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 11:50 от tini-mini

# 208
Не, не се изплашила от инжекцията! На самото боцкане заплака малко, но нищо съществено! След няколко часа започна мъката, явно като взе да действа! Забравих да пиша мерките - щото не се бях събудила още! За 40 дни е наддала 670 гр. или 5370 е сега, на ръст с 5 см. е порасла - 61общо....Доки каза че е добре... Продължаваме със сока, тя не че го пие де! Може да включим и други плодове , без цитруси!

# 209
Благодаря ви за поздравите момичета  Hug Чувствайте се почерпени за нашата четвърт годинка  party023 cook и честито на всички наборчета   bouquet
Честит рожден ден на мама troia  bdbaloni
Бояна днес се събуди със сополи, а следобед сме на консултация и ваксина. Мисля да пропуснем ваксината и без друго съм в голямо чудене Пентаксим или Тетраксим  ooooh! Не им ли е множко на бебчетата като им се тупне и ваксина срещу менингита в едно с ДТК и полио newsm78

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 12:16 от mutsanka

Общи условия

Активация на акаунт