"Пролет на вратата чука, декемврийчето ни сладко гука!"

• 13 773
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, не може ли в неделя да си направим срещата, че ние с мъжо само в събота можем да се наспим до обяд и да свършим някоя и друга покупка с колата...?

# 211
Ами може и в неделя, защо да не може. Хайде и другите мами да кажат дали им е удобно тогава

# 212
Невменте, Виолина, същата историйка стана и при нас, но и през цялото време сме били на смесено хранене. От всеки ден, мина на през ден, на четири дена и ето на днес му е шести ден на котето, сутринта се мъчи пет минути, но вече не. И аз не зная как се дава дуфалака и този същия който е за възрастни ли е или има друг  newsm78 - моля някой да сподели  Hug
ТиниМини, КланГ, аз бях споделила за безутешния рев на Кристиян след пентаксима ужасно беше, пише го като страничен ефект така че е нормално но много неприятно Sad.
Момичета, помощ...в понеделник бях при Док и съм поразтревожена - където са ми вътрешните шевове съм получила израстъци наречени нещо като хипергр.....нещо си, док дори не успя да натисне да види дали имам раничка щото щял да ги разкърви. Той каза че не е виждал подобни израстъци от преди много години когато шиели с некачествени материали. Е, хубаво де ама не съм единствената шита в Шейново. не знам какво да си мисля, сега съм на Полиженакс две седмици и ако не мине а то едва ли ще мине от това ще ме горят. Е някой чувал ли е точно за тези хипергл....нещо си,   мислех че съм запомнила името ама бях толкова шашардисана че ми е изфирясало  Rolling Eyes. Мноо ми е тъпо, док изглеждаше поугрижен  Sad   

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 15:02 от detelini

# 213
  • Русе
Честит празник на тримесечинковците !  Да са живи и здрави !  bouquet
     В понеделник бях на контролен преглед.При мен всичко е щест.Матката ми се е прибрала напълно и операцията е зарастнала,като по учебник. Peace
Вчера бяхме при педи .Бойко вече е здрав (най-после).Обаче много яко наддаваме ,вече сме над нормите.6800гр ,сантиметрите не ги мерихме,но мисля че е към 62см. ,а сме само на кърма.Мъжа ми се бъзика ,че съм се хранела като космонафт и ми била много силна кърмата.Като яде от цица не знам ,колко изяжда,но като се цедя му давам по 130 гр..Мисля ,че е нормално.А и с този наш рефлукс ,толкова много повръща ,чак не зн ам как трупа?  newsm78
За колажа с лентата гласувам с две ръце Hug Ники преди 2-3 дена ти пратих снимки ,ако има проблем свиркай.
Това с клипчетата също е готина идея,жалко че нямам цифрова камера.Ще пробвам с телефона или с фотоапарата(обаче е без звук).
    Някой пита за подуто оченце? Аз го лекувам с лайка и кърма,обаче лаката я прецеждам през хартиен филтър за кафе Peace ,няма от какво да се претеснявате за власинките.
Мама Троя честит рожден ден! newsm59 Да си жива и здрава !
                                                      Вижте ни ! Joy http://images14.snimka.bg/002397526.jpg

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 15:52 от mam21

# 214
Лора - на  Virginity ,Бояна - на mutsanka ,Магдалена - на  bla_bla  ,Теодор - на  amymommy  и Виктория - на  mama_megi      - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВИ !
Честит Рожден ден и на Troya!
   bouquet

Хайде уточнете Софийските мами събота или неделя и да правим "мийтинга"!  1stroller
Дано само да случим на време   Thinking  Wear Umbrella

Въпреки нещастните ми опити да снимам и моето отроче как гука , пее и се смее, се оказа, че Жижи страда от сценична треска  Wink и види ли фотоапарата срещу себе си млъква и се вцепенява, пулейки се в него.
В подкрепа на казаното, прилагам доказателствен материал за неприязъна , който синът ми изпитва към камерата и снимките , въобще.

http://www.vbox7.com/play:6434e55d

Моля, по изисканите и претенциозните да не гледат, защото видеото съдържа не съвсем издържани в добрия тон и култура  кадри ! Grinning

# 215
Magesta, направо ме разби с тоя клип!  Joy  Joy   Joy   Joy   Joy   Joy

# 216

Лора - на  Virginity ,Бояна - на mutsanka ,Магдалена - на  bla_bla  ,Теодор - на  amymommy  и Виктория - на  mama_megi      - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
Честит Рожден ден и на Troya!
Да сте много здравички и усмихнати!

Ок, ако е в неделя, ще направя всичко възможно да дойдем!
Момичета, това с втория прием на Пентаксима, дето го споделяте, че плачкали много, направо ме притесни. Мразя да ми плачка детето....ама като няма как...нали ще мине за 24 часа. То пък аз сега ще отложа ваксината, че сме още на Арника от хомеото. Нали акаше зелено, така и не разбрах от хомеопатичката ми дали е било от настинка от нея или от моята настинка - по едно и също време стана така, че и тя получи разстройство и зелено ако, и аз се тръшнах вкочанена (без други симпотми). Ще я бием най-рано на 1 април.

Въпрос към секцираните мами - мажете ли се с Контратубекс още или сте преминали към нещо друго? И как ви изгрежда, има ли ефект това мазило - на мен въобще не ми изгрежда подобрен. Аз и се мажа, кат` се сетя, т.е. не питайте колко съм редовна, де...

Моята сладкишка днес за първи път хвана една играчка! Ама аз й я подадох, не сама. Така се впечатли, че може да държи, че ... оставих й я да я стиска самичка и тя я държа така няколко минути ухилена и ококорена  Mr. Green

Вижте гукащото ми дете ей оттук нататък:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113612&photo=22

# 217
Е днес времето беше супер и се усеща  по слабото участие в форума явно всички сме се възползвали от слънцето.

Днес и ние бяхме на консултация биха ни ваксина 3+ /коклюш,тетанус,дифтерия/Пастьор от ЗК и  полиомиелитна на капки  ,за сега Алекс спи постоянно температура няма но аз му дадох панадол за всеки случай.Когато е буден е малко кисел но за сега нищо притеснително newsm17

С килограмите сме добре 6100 и 62 см.Сокчета пием от преди 15 дена и сега ще започнем с по 2 лъжички докато стигнем  20- 30 мл. на ден  плодово пюренце.Защото макар и малко/50мл./ се дохранваме с АМ.Странно за мен е че от около седмица Алекс си изяжда за около 20 минути 140-170 мл./тъй като се изцеждам преди да му дам знам количеството/ дали не е много? smile3506

Момичета днес гледах прогнозите и мисля че го дават дъждовно този уикенд аз съм за когато решите дори и през седмицата newsm47

Приятна вечер с бебончовците и благодаря на всички за съветите относно възпаленото око сложихме му капки ТОБРЕКС и за 1 ден всичко е ок а  с това и моето настроение. newsm44

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 17:30 от keti qncheva

# 218
  • София
Magesta, направо ме разби с тоя клип!  Joy  Joy   Joy   Joy   Joy   Joy
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
бебешко реалити шоу!

# 219
mam21 mnogo esladko

# 220
Magesta, направо ме разби с тоя клип!  Joy  Joy   Joy   Joy   Joy   Joy
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
бебешко реалити шоу!
Верно е реалити шоу!Много яко стана Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ние днес ходихме на педиатър и на ортопед.Къде ли не му  бъркаха на малкия-уши,уста и т.н.Ама издържа всички процедури геройски newsm44 newsm44 Питах я и тая за захранването,обяснява ми жената,обяснява.........аз слушах-слушах..........ама пак си знам моето smile3534Обясни ми кои са първите признаци на рахит-потене след сън и ако се стряска бебето по време на сън.Но ние слава Богу ги нямаме тия неща.Продължаваме с вигантола по 2 капки всяка сутрин на гладно.                                                                                     Тя била против сокчетата защото на пазара в момента нямало качественни плодове ит.н.Абе всички докторки  и доктори си знаят техното,всеки говори различни неще общо взето Crossing ArmsПоказа ми как се прави масаж на бебето,малко по-различен от тоя дет ми показа другата докторка......ама няма значение.                                                                                       

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 18:06 от liletka

# 221
Честит рожден ден на Troya! newsm67

Magesta, умрях от смях!!! smile3532 Аз си представях едно гукакщо бебе, а то какво стана... Joy

А за срещата, тази вечер ще гледам прогнозата и ще решим. Но като ден остава неделя, нали?

Detelini,  много съжелявам, че имаш такива проблеми. Не мога да споделя и опит с това, но виж с Дуфалака вече сме на "ти". Той е един и същи за големи и малки. Аз на Ива и давам половин доза - 2.5 гр. и резултатите са налице.

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 18:25 от SilverStar

# 222
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА troia  newsm59

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКОВЧЕТА

Айде и аз да споделя докъде я докарахме с нашето носле. Вчера ходихме при педи, Петър уж бил добре т.е. гърдите са му чисти, ама това нослееее направо е ужас така и не можах да разбера хрема ли има или носа му се запушва от нещо друго....Педи каза, че така щяло да бъде докато почнат да сядат дечковците, тогава секретите по-лесно щели да слизат нодолу  newsm78 Изписа ни Стеримар за нослето и Стодал за кашлица, ама Стодала още няма да го давам, тъй като Петъ, почти не кашля, той е хомеопатично де..... Като се прибрахме в къщи веднага впръсках в ноздричките Стеримар и след като Петър кихна се успокои и спря да хрипти изобщо....аз естествено много се зарадвах, но радостта ми не трая дълго, през ноща пак се разхриптя...... притеснена съм това уж незначително проблемче с нослето, да не прерасне в нещо по сериозно. Сега се прибрахме от разходка и като че ли бебешора е по-добре, ама довечера  #Crazy...... Някой има ли идея защо най-вече нощем се активира това хриптене? А и мамите, които вече преминаха през проблема с хремата на дечковците да кажат какво даваха, капки? или нещо друго какво? Кажете как да ги преборим тия сополи...дето незнам дали ги имаме......Някой чувал ли е за капки коларгол 1% и има ли такива, коита са ги ползвали, казаха ми че били ефикасни, но май били с йод, което незнам доколко е подходящо за бебоци като нашите....

mam21 твойта снимка я получих имам обаче две снимки, които не мога да се ориентирам на кого са, но ще пратя майлове на мамите.
Айде сега ще си прегледам пощите и довечера ще публикувам списъче с всички налични снимчици.

Ето го и нашето гукащо зверче http://www.vbox7.com/play:830780d6

Магеста мноо як клип, вече е на първа страница и го номинирам за най-оригинално изказване ... пред камера  Laughing

Betty L. нали и Петър спи при мен, та я кажи имахте ли някакви проблеми с бебка в смисъл като я сложихте в нейното легълце и как я приспиваш, че и ние вече ще се отучваме, не че ми тежи, ама не ща да свиква при мене.... при все че то може и да е късно вече......

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 18:41 от Nikki_Ivanova

# 223
  • Vaudreuil Canada
Nikki_Ivanova благодаря за линковете - сега остава някой да ми инсталира фотошоп /работеща версия/ защото този дето го имам вика- "гледай си работата не ща да работя" Simple Smile и ще започна да тренирам - но аз не съм от творческите личности така че едва ли ще докарам особен дизайн. За сметка на това пък си харесах доста рамки и красотички Simple Smile

# 224
Момичета радвам се, ако сме ви развеселили  Hug Grinning
detelini, нищо за съжаление не мога да предположа в твоя случай  newsm78 Дано всичко е о.к.  Peace
Nikki_Ivanova , овлажняваш ли въздуха в стаята на бебо Петър ? А защо точно вечер.....ами тогава и сутринта също , се влошават най - вече нещата, като тече някакъв процес в организма.
Ох, притесних се с това стряскане на сън - за нас е типично, пък и се будим потни... newsm78
Sarra ,  не мажа нищо, а май трябва.
Кажете тези дето сте почнали със сокчета ....:
По колко се почва и на какъв интервал?
Ето това : http://www.frameshow.com/ са ми любимите рамки за снимки :
За срещата :
НЕДЕЛЯ 12.30 ЦЕНТРАЛЕН ВХОД , АКО Е ХУБАВО ВРЕМЕТО, ТАКА ЛИ ?

Общи условия

Активация на акаунт