Пролет нежна се задава, БУРГАС с любов дарява

• 14 317
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Джърси е срещу Новата поща, до Свободния. Simple Smile
Чакам и други да изкажат мнение. Имаме още време, де.

# 181
  • Burgas, Bulgaria
ox 4e xybavi salatki ima tam Mr. Green

# 182
Оф, знам че не е за тази тема, ама все пак тук ще попитам. Някой случайно да иска да се оттърве от старата си кошара за 30-50лв  Rolling Eyes Че като го оставям на баба му в М.Рудник няма къде да го оставяме да спи.

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 21:24 от Танина

# 183
Пишете и мен

# 184
На мен в Джърси ми хареса последния път, ако искате пак там.Ако ни искат де. Laughing
[/quote]
Съгласна с Ji,ако не се дадат други предложения няма смисъл от анкетка.

# 185
Включете и мен .Твърдо съм за среща .Не съм ходила още в Джърси и нямам мнение -само да е топло и широко ,че май няма да сме никак малко .
Аз много ще работя тези дни и ще пиша рядко .Целувки на всички  Hug Hug

# 186
  • у нас
Soleada, мила не се сърдя.Няма за какво. Само просто всички се позаинтерисувайте като ходите на личния си лекар, ако човек не се изхожда по голяма нужда известно време какво може да получи. Аз няма да го пиша, всеки да си достигне до извода сам. С този въпрос точка. Sunglasses

Ако искате за срещата може да разнообразим мястото и да сме някъде другаде. Да има какво да сравняваме после. Joy Някой беше писал, че в Банско (някой да не си помисли курорта, а механата) е хубаво. Адониса вече е отворен и може и там да се настаним, че даже се танцува там.
Хайде лека вечер

Вери, утре ще се чуем по обед Joy

# 187
Здравейте, момичета Hug
Тия дни нямам време за форума, а и Теди малко се поразболя - Т, сополи и малко разстройство. Мина без да ходим на д-р, и си мисля, че може зъб да й расте. Дано да не е нещо друго.
За срещата - пишете ме и мен, където и да решите Peace

# 188
Здравейте на всички Simple Smile newsm68
Вече съм на линия..... След дълъг и тежък престой в Свищов и няколко дена в София, вече се появих.... И като гледам какво става, много имам да наваксвам... Thinking нооооо ще се справя.

Защо бъдещите мами ни няма в списъка на първа страница  newsm78
Защото момичето, което прави списъка, рядко влиза. Споко.  Simple Smile
По принцип не съм момичето, което прави списъка, но съм това, което пусна тази тема, а който пуска - той корегира..... Peace
Добавих доста пишещи мами newsm63, включително и бъдещите preggo
Моля, който съм пропуснала да ме извини и да пише на ЛС. Praynig

Пуснах и анкета за пролетното парти  newsm64 moresmile
но само за датата, да допълвам ли за заведение ???

Аз лично се радвам, че ви е харесало на Джърси Laughing Но нали знаете, че искаха куверти и който ще запазва там да се разправя направо с шефката /ако кажете може и аз да отида пак, предния път успях да я излъжа/.
А може и други места да пробваме
Аз ходих на Палас+ /зад Общината пицарията/ една вечер и беше забавно. Има жива музика и свирят и пеят всичко, а на дансинга се вихрят луди танци. Дали всяка вечер е така, или съм случайно попаднала на такув купон? Някой има ли за там впечатления??? Rolling Eyes
Ако стане за петък на Форса няма да има сватба сигурно newsm78
Все ми едно на мен...и на Алиби места по-рано ако се разберем ще мина да запазя.

Уф май се поулях Laughing
Хайде до утре  bouquet

# 189
Ох като ви слушам как се уговаряте за кръчмичка и за дискотечка една сълзица на умиление и благородна завист напира в лявото ми око ... *подсмрък*
Искам и аз! Sad
От кога не съм излизала като хората. Искам да изпия една водка (то след толкова въздържание и една ще ме озори) искам да изпуша една цигара (мислех че няма да пропуша пак ама ми се пуши вече), искам да видя хора различни от мъжа ми и родителите ни...
Момичета имам чувството че станах леко тъпа от това стоене в къщи! Sad
Имам нужда от социален живот вече ...

Айде оплаках ви се!  Hug

# 190
wish, това бебе баби няма ли , че да им гледаш внучето  Laughing

# 191
  • UK
 Момичета хайде и утре да се съберем  Sad много ми се иска да се запознаем но наистина няма да мога да дойда че мъжлето ми ще идва и не мога да го оставя самичък  Cry

# 192
wish, това бебе баби няма ли , че да им гледаш внучето  Laughing
Joy Joy Joy
То баби има ама като не ми се дава още?
Пък и чак за дискотека ... Simple Smile
Малко поне да се очовечи и ще им бъде връчено! Simple Smile

# 193
Аз ходих на Палас+ /зад Общината пицарията/ една вечер и беше забавно. Има жива музика и свирят и пеят всичко, а на дансинга се вихрят луди танци.
Там също е хубаво, широко, просторно. Simple Smile
Живата музика съм я засичала, но другото- не. Може да са настъпили промени.

# 194
Честит нов ден момичета!  bouquet Гласувах за опцията - и двете ме устройват. Явно на повечето не им се ходи на Джърси,така че давайте да  правим една анкетка и за заведение и да решаваме. Много бих се радвала да сме пак голяма тумба.
wish , престраши се да оставиш малкия.  HugЩе останеш доволна , пък и малко ще се разсееш. Не е задължително и на дискотека, ще видиш ,че и за два часа да дойдеш ще си прекараш много добре.

Общи условия

Активация на акаунт