Помощ. Странен обрив

• 474
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте. Дъщеря ми има много странен обрив. Пуснати са натривки и всякакви изследвания и нищо. Едната дерматоложка ми каза да я мажа с термална вода. Ефект нула. Изчезват след мазане с Бетазон трио и спра ли го излизат и лумват пак. Моля споделете дали имате опит и какво може да е тъй като вече се взех в чудо. Ще пусна витамин д и в12 да не би да има дефицит.

# 1
Много ми прилича на розов лишей. Прочетете симптоматиката и вижте дали има общо с вашия случай.

# 2
Много ми приличат на лишеи. Имате ли котка ? На мен ми бяха излязли от улична котка

# 3
  • София
Малката ми дъщеря имаше подобно петно, което мислех за лишей. След посещение при дерматолог се оказа дерматит. Препоръчвам да смените дерматолога или да потърсите и да пратите снимките в онлайн платформата на Healee на избран от вас дерматолог. Аз съм ползвала д-р Къчева и до момента не съм имала сгрешена диагноза, но има доста лекари, които могат да Ви бъдет полезни. Успех!

# 4
  • София
И на мен ми прилича на атопичен дерматит. Особено, тъй като е на сгъвките.

# 5
  • София
Бетазон е кортикостероид, той замазва положението, не лекува. Има ли промяна в лекарства, хранене, перилни препарати, битова химия напоследък?

Общи условия

Активация на акаунт