Отговори
# 225
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАДЛЕН И ПРЕСЛАВА
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ , КРАСИВИ И УСМИХНАТИ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕ И НА ЗОРИ Heart Eyes
пожелавам ти  много любов и щастливи моменти
   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 226
  • София
Ей, тоя Интернет, да му се невиди Crazy толкова ми е разхвърляна къщата, че днес се прибираме с мъжа ми и аз му викам "Ауу,влизали са крадци Mr. Green Mr. Green Mr. Green"
Бързо ще си разкажа историята и отивам да домакинствам.

Ние се запознахме 98 г.- Бяхме  на 18г Wink
Тъкмо завършвахме . Аз още от тогава исках дете от него Mr. Green Нали знаете,че някакси подсъзнателно жената усеща, кой е подходящ за осеменител Mr. Green/с О ли беше newsm78/ Joy
Но бях решила,че първо ще се изучим  Mr. GreenТой завърши преди мен,аз 2005г
Тъй като ходехме вече 8години и аз не съм забременявала досега, решихме да пробваме  baby_neutralи после да се женим Wink
Още докато ми течеше стажа започнахме с опитите luvbed На 4-тия месец стана и след 3 месеца се оженихме bowuu
Много мило ми стана, че ми предложи, преди да забременея Heart Eyes

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАДЛЕН И ПРЕСЛАВА !!!!! дА СА ЗАДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА !!!!   bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЗОРИ !!!!!   bouquet

Ник , при нас също има проблем с нехомогенно пюре , Стела не се дави , но хапва 1-2 лъжички и това е . Но пък без проблем яде парченца ябълка , банан , сухар. Казват ,че някои бебета очакват пюрето да е гладко и да гълтат бързо без да дъвчат и ако има някое по-голямо парченце това ги обърква. Аз за сега просто и давам парченца от нещо , което може да яде , а пък за нехомогенните пюрета незнам как трява да се процедира.
 И по този повод днес на обяд след като неискаше да си яде пюрето с жълтък и дадох отделно парченца сухар и жълтък. Хапна , но после след 1-2 часа като отидих да я взема от леглото й след като се събуди  беше повърнала една голяма локва Shocked Не беше повръщала отдаван и незнам на какво се дължи ? Някой ако има идея , моля , казавайте. Жълтъка и сухара съм въвела скоро , но нямаше реакция . Да не би да се е претоварило стомахчето от по-едрите частици  newsm78
Хубава вечер от мен  Hug

# 228
Здравейте!
Искам на бързо да ви благодаря за посдравите и да честитя на всички рожденници днес!Да са живи и здрави и много щастливи, а за мама Зори една голяма Hug newsm59
Ще пиша по-късно когато всички заспят:)
Ето и малко снимки от празника със семействата ни и кръстниците bowuu
http://snimka.bg/album.php?album_id=114299

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 19:47 от elly_G

# 229
  • София
Anetka Не се притеснявай ,може да и е било тежко и да и се е уригвало, да е имало влъканце абе  нещо я е подразнило. Те децата щом не приемат нещо повръщат, това е хубаво Peace Защитна реакция Wink Е ,естественно , ако не е често Peace

# 230
Привет!
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ ДНЕС!

Вики днес ми спретна поредния номер. Заспа в количката навън в 11.30 и се събуди в 13 Shocked А тя не спи в количката по принцип. Ама това го прави за 2 ри път този месец и явно може и да почне да спи и навън. До сега е щуряла, изобщо не спа втори път. От къде тази енергия - незнам, направо ми взе силите днес. И като е будна поне да се заиграваше нещо, а тя само ходи и прави бели. ooooh! Да ми е жива и здрава, но е много палава!

И аз да разкажа:
Запознахме се 1996 г. По съседски - дойде да живее с баща си в моя блок. Бях на 16 г. 2 пъти ми е предлагал брак. Първия път бях 3 курс студентка и не се съгласих. Исках да завърша, изобщо не си представях точно в този момент да създаваме семейство. Втория път направо дойде при нашите да ме иска с годежен пръстен и цветя това беше на 14 Май 2004 г . Заживяхме заедно тогава и на 14 Май 2005 г (точно една година по-късно) сключихме брак. Вече бяхме решили, че много искаме бебе. Е бебето не закъсня, стана от първия опит за наша радост. Ставам една сутрин и само при вида на пастата за зъби ми стана лошо, на обяд пак ми лошо. На другата сутрин си правя тест, още не ми беше закъсняла менструацията и втората чертичка беше много бледа. Отивам при мъжа ми и му казвам  - Бременна съм и му показвам теста. А той - е, ти пък искаш от първия път и не ми вярва и каза че си въобразявам понеже много искаме бебе. Е, след 3 дни я видяхме Вики на видеозона - беше една точка 3 мм. И моя мъж се побърка от радост и като хвана GSM  и звъни на всички да се похвали, че ще става татко.

Лека вечер Hug Simple Smile

# 231
Едно питане, някой беше получил жирафа от Памперс? Как става доставката, с известие или с куриер, че се чудя какъв адрес да дам  newsm78
Тази вечер за пръв път реших да дам на Или от нашата храна, мусака, не беше подправена, но още докато му я давах и ми се виждаше че трудно я преглъща, сухичко му идваше  Rolling Eyes и взе че повърна. Легна си гладен  Cry Аз готвя в месеца веднъж и специално заради него направих мусака, а то  Embarassed май по добре вече да не експериментирам, че хич ме няма в тази наука  Embarassed

# 232
Здравейте мами. Как са сладурите??? Днес Вики цял ден е с температура цял ден реве а на мен ми се къса сърцето като я слушам Cry
Сега да разка за нас.
Отидох в Плевн и реших да отида  в една приятелка обаче аз съм малък заплес и се блъснах в него като влизах в блока. И съответно ти не си  ли гледаш в кракта и такива ти му глупости. Отивам аз прия нея и на следващия ден тя ми казва че ще ме запонзае с свой приятел и отварям аз и ми се искенкерчи пак пуяк от предишния дем. Да обаче аз го опознах и се влюбих след това си станахме гаджета. 91 Ние се изнесох ме се на квартира в София и на моя рожден ден той ми предложи  да се омъжя за него. И така 92 година вече се бях омъжила а 94 си имахме и бебе.     

# 233
Здравейте, мами  Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ДАЧИЦА!!!
   bouquet  bouquet  bouquet
Аз уж си взех болничен да ходя на новата работа да ме обучават, но май ще се наложи да си го ползвам наистина  Tired Личната ми изписа антибиотик, което ми се стори пресилено вчера. Но днес вече се замислям дали да не го почвам, за да не стане по-зле положението  Tired

Много романтично сте го подкарали  Grinning
Зори, вашата история е като изкарана от любовен роман  Hug И нашите са се оженили за два месеца. Но чак пък за дете, не са успяли  Mr. Green
Ние с мъжа ми сме заедно вече седма година  Grinning Heart Eyes Запознахме се на рождения ден на съквартирантката ми във Велинград. Първи срещу втори курс в университета. Аз на 19, той на 25. Още на първата среща заздравихме връзката  luvbed  Blush Винаги съм си казвала, че няма да правя такива неща, нооо.... Mr. Green Та после се почнаха едни разговори по телефона   phoneuu Добре, че тогава телефонните разговори не бяха на минути  Grinning Голямо обикаляне падпа покрай нашето "ходене"  Mr. Green Аз от София, но уча в Благоевград. Той във Велинград. Та си правехме разходки между трите града  Grinning Той даваше зор още от втори курс за по-сериозни неща. Но аз му казах, че във Велинград няма да ходя и преди да завърша да забрави за такива неща  Naughty Тогава не ми се занимаваше със сериозни неща. По този повод последната година в университета ми се наложи да посетя горните етажи на Майчин дом. Бях в пълен шок  #Crazy Всичко ми стана, като на сън, но бях твърдо убедена в постъпката си. Мъжът ми много ми се разсърди, че дори не го попитах какво му е мнението  Tired И сега се сещам за това неродено бебе  Tired Сега много повече...Но мисля, че постъпих правилно въпреки всичко...И така, завърших, изселих се тотално от вкъщи /аз и преди това се прибирах един път месечно/. Мъжа ми вече беше в София от около година и заживяхме заедно. Започнах работа. Няколко месеца след това се оженихме. Мъжа ми съвсем започна да дава зор за дете  baby_neutral Но аз исках малко време за развитие и да понатрупам опит и да се порадвам на самоятелността си  Grinning И така след две години се навих. Стигнах до извода, че никога няма подходящ момент и спрях хапчетата. Стана веднага...Останалото го знаете  Mr. Green

# 234
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЗОРИ! newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВА И МАДЛЕН! bdbaloni
Хайде и аз да се разпиша по темата. Запознахме се лятото на 1999г., аз бях още 18-годишна ученичка. След две години заживяхме заедно, след още две се оженихме. Решихме да изчакаме с децата, но аз все повече се замислях по въпроса и тъй като той нищо не казваше, аз първа заговорих. Оказа се, че и той много иска да имаме дете, но много се страхувал милия за мен, как ще мине всичко и т.н. Като поговорихме, решихме през лятото на следващата година 2005 да се пробваме. Аз исках да завърша висшето, да си изкарам сезона на летището (най-трудно ми беше да се простя с работата в името на детето) и да не съм много бременна в най-големите жеги. Бях си дала 3 месеца да забременея-от юни до август (големи сметки, а Mr. Green). Умирах от страх дали ще се получи, защото бях правила аборт по желание няколко години по-рано ( и аз като Веси много често си мисля за това, но и аз мисля, че постъпих правилно тогава). Спрях цигарите, започнах да търся инфо в нета, открих форума Simple Smile и се подготвях психически. Дори се изнервих, докато дойде момента да започнем с опитите. Луда работа. И дойде заветният юни, на мен ми закъсня, но тестът беше отрицателен. Обхвана ме дива паника, че нещо съм болна. Мъжът ми въобще не се беше впрегнал от моите притеснения, той беше сигурен, че има бебе. На седмия ден най-после видях  EFP и полудях от радост. Като му се обадих по телефона той само каза: "Знам. Аз нали ти казах. Аз инструкции съм давал на моите момчета." Joy И така.
Веси, бързо да оздравяваш. Сега отивам да гледам снимки на адашката. Hug

# 235
Много хубава тема сте запо4нали , много мило ми става когато 4ета .А сега и аз да не остана по-назад да разкажа нашата историйка.Запознахме се преди 10 години , луда любов от първият ден , на първата среща ми каза ,4е ще се ожени за мен ,а аз лапе на 15 год. да бе глупости , но.....след 5 години зажевяхме заедно , като дойде една ве4ер при родителите ми и ми поиска ръката (той искаше много по-рано но аз бях малка).1 година след това влязохме  в ново жилище и  един ден на сутришното кафе ми предложи брак . Беше измислил  дата , пръстени , кръсници ,вси4ко. Един от най-хубавите моменти в живота ми е нашата сватба  Heart Eyes 8 месеца след като се оженихме ,неможех да забременея ( само 2 пъти имах цикъл ), а много искахме. Трябваше да ходя при гениколога ми да ми пуска хормонални изследвания да видим от къде идва проблема ,на излизане от кабинета споделих с лекаря 4е ми е кофти нещо от 2 седмици , , легнах на видеозон и се видя 4е съм бремена.Съпруга ми ме 4екаше във фоаето, извиках го и му казах ,щастието и за двамани беше невероятно , а сега ве4е с нашият син още пове4е. Heart EyesИзвинявам се 4е стана далго . Лека ве4ер.

# 236
Katia_N и аз работех на летището(Бургас) дори изкарах до 5 месец от бременоста си .

# 237
ketito ,мерси за отговора  Hug
Аз понеже съм луднала на тема да открия защо днес Стела повърна и почнах да психясвам ,че може яйцето нещо да не е било прясно . И да ви питам по въпроса , ( който дава отделно жълтък , а не от кухнята) всеки ден ли варите , защото аз сварявам 3-4 яйца , струва ми се че така се запазват по-добре и го и съхранявам в хладилника и когато ще го давам само вадя и така.
 И от практичното към по-романтичното .... Ми ние с моя мъж сме заедно вече 9-та година , как лети само времето. Оженихме се преди две. Мен нещо ми се въртеше в главата идейката за бебенце от известно време , и веднъж преди сватбата мъжът ми ме попита какъв подарък ще искам за сватбата и аз му казах ,че искам едно малко момиченце, Той беше готов още същата вечер да започнем да действаме по въпроса , но аз пожелах да е след сватбата щото не ми се искаше да се чувствам зле , повръщания и тем подобни. Е нямаше как да зная предварително ,че ще изкарам една лека бременост , без нито едно повръщане , гадене и т.н... Та така оженихме се и бързо , бързо два месеца след това подаръка ми беше готов Grinning .

# 238
  • София, център
Еххххххх, много хубави разкази – всяка история е красива по своему! Разплакахте ме да знаете…

Айде и аз…
Ние се познаваме от 99та,махалата,той брат на момиче в горния клас на моето училище…отворен,интересен и ми завъртя главата…ама на него му е само за купона… а аз се влюбих!!!
Казвам му, а той ме отряза като стой та гледай… не му е до сериозни връзки - ала бала… и ме амбицира и си „кОпам аз в лехата”, а той се дърпа и го коткам, а той бяга… разделяхме се 3-4-5 пъти ( той ме реже ) аз инат се натискам и се връщам… инат-телец (аз)! И друга жена преживях и на моето ще е и това е,… така го исках завинаги, че като бях с него ,а той спи до мен плачех от любов – няк`ва моя лудост ще да е това!

Накрая се задържахме заедно, той ми предложи на колене в приятелски кръг, с годежен пръстен … както си му е реда… казахме си една година ще живеем заедно ( щото до сега беше ИДИ МИ – ДОЙДИ МИ ), уговорихме дата, проби на рокля, ресторант, платена църквата… остава 1 месец, а той ми вика „ Няма да се женя за теб!!!” Помислих, че се майтапи,ама не…”Каза , че не ме обича, че не съм аз жената…” Няма да ви казвам, че ми призля, цялата ми психика се срина!!! Прибрах се в нас, плач и нерви денонощно, разхождах се сама по улиците…мъкааааа!

Но той се върна, а аз простих! И точна след една година, наново сватбена подготов и сватба! Междувременно правихме бебе 5-6 месеца и чак тогава стана ( много се бях притеснила, че няма да се получи,че има нещо… )! На сватбата бях в 4ти месец, а той безумно щастлив, че ще става татко!

Луда работа…

А на четящите нахали, халал да им е…

Целувки и лека!

# 239
  • София
cicaЗащо на лентичката ти пише, че Дани е на  6 дни  newsm78

Anetka аз яйце не давам.  Но по-добре е да  вариш всеки ден  Rolling Eyes Те са агресивна храна, на 50% ги приемат 50% ги отхвърлят Rolling Eyes Току виж след някоя година кажат, че са вредни newsm78 С две думи давай ги пресни, съхранявай ги в хладилник и ги мий   като ги купиш  bouquet

adiland   Confused ядоса ме твоя мъж Confused Ама всичко се върти в живота, някой ден той  ще тича след теб-ще видиш Peace Е тогава, ще ти стане хубаво Wink
И единвъпрос-Мъжът ти да не е зодия Близнаци Mr. Green

За псхарите дето четат женски форуми Stop- Имат проблеми тези хора. Болни мозъци. От тия дето обличат женски дрехи и се оглеждат Crazy Както казва един мой познат "Не стават за домазлък" Crazy Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 23:45 от ketito

Общи условия

Активация на акаунт