Отговори
# 255
  • Русе
Благодаря момичета за пожеланията   bouquet Hug
Изкарахме си страхотно Рд-то, ще кача снимки по-късно Simple Smile
Честит Рожден Ден на  Виктор и Мартин! ЗДрави и усмихнати дечица да бъдат  newsm59  ura

# 256
Честит първи рожден ден на Вики и Марти !!!! Да са много здрави и усмихнати !!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета , мерси за отговора  Hug
Танита ,  моята свеки е на само 130 км от нас , но въобще не ни се меси , не е идвала да види Стела от Октомври , не че ми липсва. Обажда се от дъжд на вятър да ни чуе как сме . Казвала ми е че винаги можем да разчитаме на тях за всичко . И което много съм благодарна е ,че взеха нашето коте да го гледат , като бях ви се оплакала неотдавна не исках да  го всемаме обратно от сестра ми ( не мислех че е много удачно да живее със Стела). Иначе и двамата със свекъра са малко странни на моменти , всеки луд с номера си , много се дразнят помежду си и си плещят разни техни работи. Абе като се видим ме заболяват ушите и главата да ги слушам , ама просто в един момент изключвам и не ги слушам.
 За думичките - освен редовните мама,баба, дада , опитва се да кажи и тата , чувам нещо като няма . Мики, при теб поне ти вика тати , а какво да кажа аз като всяко срещнато коте или куче на разходките за мой ужас е " мама"  Joy Всъщност си мисля ,че всичко , което я впечатли много е мама. А опредлено знае ,че аз съм мама . Прасенце , Стела също има една книжка с животни и много им се радва и понякога успяваа да улучи бау-бау и мау-мау.А циците днес сутринта им каза ам , но по принцип на пюрета си казва така.
 Хубав ден от мен Hug

# 257
Здравейте!

Аз си ви чета, но нещо нямам настроение да пиша. Едни гинекологични проблемчета имам, ама за вторник съм записала час за лекар и после ще кажа, като се разбере какво-що. Стискайте палци да не е сериозно, че аз съм голяма хипохондричка и .......

Сега да кажа за забременяването. Запознансвото ни с мъжо не беше интересно - бяхме колеги, станахме гаджета и заживяхме заедно. Та така - през юни 2005 някъде започнахме да организираме сватба. Съответно, понеже така и така бяхме решили да имаме бебе след това, спряхме да се пазим, но не прекалявахме все пак  Joy защото аз бях казала, че не искам да съм бременна булка.  hahaha И тъй като съм чувала, че хубавите неща от 1-ви път не стават... През юли бях за няколко дни на семинар в Зл.пясъци и тъй като съм си карък, си откарах в М през цялото време. Върнах се и следващият ми цикъл закъсня с 2-3 дни. Казвам си: то е защото сменях климата и сигурно нещо се е поизместило. Да ама не. Взех си 2 теста и - опаааа 2 чертички  Laughing И понеж, както казах по-горе, съм отявлена хипохондричка, 1 час след тестовете почна да ми се гади  hahaha Голям цирк му спретнах на мъжо тогава  Joy На другата сутрин ставам и отивам до WC и така зверски ми причерня, че навръщане към спалнята припаднах и си ожулих бузата в стената. Събудих се на леглото, където мъж ми ми биеше леки шамарчета  Mr. Green Решавам, че все пак съм добре и ще ходя на работа. А колегите  #Crazy Аз обаче, с най-голям ентусиазъм им казвам: ами мъж ми ме би  hahaha Те обаче го познават и номера не мина  Joy След това се наложи да лежа 1 седмица вкъщи за задържане и така разбраха и в работата, че съм бременна  Laughing

Мила, много добре те разбирам защо се дразниш от тоя твой бивш приятел. И аз имам един подобен, дето ми няма новия телефон и само ми пише разни сърцераздирателни мейли, на които аз не отговарям, но той пак пише човека. Влече го явно  smile3534 А и той си има семейство вече Wink Даже преди мен се ожени. Понякога ми е много досадно, но като цяло го приемам откъм веселата страна.

лек ден на всички!  newsm08

# 258

Adiland, аз съм имала връзка точно с мъж Дева и положението беше подобно:) аз влюбена, той ту така ту иначе:) шантава работа

Май го ударихме на големи откровения , но нищо.... Моя мъж също е Дева.Вярно , много са странни ,с тежки характери , понякога самите те не могат да се изтърпят.Но при нас се получи обратното.Той беше този м който си ме заплю и ме гони до дупка.Аз не бях много сигурна дали това е човека , с който изкам да си изкарам живота и доста се дърпах.Доста доста..............след един месец заживяхме заедно hahaha.Сега благодаря на Господ , че ми навря този мъж в ръцете и не бих го сменила с никого. Винаги е бил много праволинеен  , дори думите на Ади ме изненадаха , защото имах гадже близнаци , което се държеше по същия начин , а накрая като ме видя с настоящата ми половинка реши , че му е отнел собствеността Mr. Green. Аз съм стрелец и навсякъде посочват Девата като най НЕПОДХОДЯЩАТА за мен половинка , но напук на всичко ние живеем в абсолютен синхрон.Той си  е мърморко , но си го обичам.А и аз понякога съм доста жестока , така , че .........МАй не е само от зодията

Я , да ви се похваля - Стана чудо LaughingЕли си заспа сама в леглото newsm68 , това се случи за последно преди 7 месеца.От тогава я люшкаме в количката преди всяко заспиване.Започна да се очовечава това дете.Дано не е единичен случай  , че вече ми писна да се разхождаме с количката из скромните ни 65 квадрата JoyА на всичкото отгоре , лятната се счупи и пак вкарах в действие Танка Руди Crazy

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 11:09 от Цеци

# 259
Честит Рожден Ден на Вики и Марти   Hug   bouquet   bouquet   bouquet Много здраве и късмет в живота!!!
Сега и аз да ви разкажа нашата история  Wink Познавахме се от 2000 година. Бяхме колеги, аз бях програмист, а той сис админ в една софтуерна фирма. Аз отказвах да контактувам с него, първо защото веднъж колегата му ме попита къде са ми ръцете, когато помолих за помощ при една инсталация и аз обявих война на тяхната стая  Joy , а в последствие ми се стуваше много досадно да виси на балкона, всеки път при условие че е непушач, когато излизах да пуша с една приятелка от маркетинга и да се опитва да се включи в разговора. Дори един път му казах да не се намесва в разговорите на възрастните, защото е малък и той се хвана на бас, че ни е набор и си донесе личната карта да докаже  hahaha още му дължа бира и пържени картофи. Да не говорим, колко коментари е изрекъл пред колеги, че съм злобна кучка  Joy .След 2 години смених работата по-късно и той започна на същото място, станахме много добри приятели  Joy аз му се оплаквах от тогавашната ми връзка, той от неговите, да не говорим, колко акъл съм му наливала в главата и колко парашути му се отвориха благодарение на мен  Joy по icq реплики съм му давала как да отговори и какво да каже  Joy Абе научих го аз на много неща и после с моите камъни по моята глава  Joy Между нас всичко стана случайно и спонтанно и взе, че много ни хареса. Още си спомням как се събудихме след първата нощ силно вкопчени един в друг, така както бяхме заспали  Heart Eyes След около месец заживяхме заедно след 2 той ми предложи и след 7-8 се оженихме. Дори не сме обсъждали искаме ли бебе и двамата искахме, но аз бях категорична бременна булка не  Naughty исках вталена рокля, хубав купон и море  Laughing е получих всичко накуп  Heart Eyes До последно пиех хапчета - края на май, на 11 юни беше сватбата и тогава беше и първия ни опит  Laughing веднага заминахме 3 дни на боровец и след това 7 дни в Турция. Е там някъде е станал Михаил между хотела в Драгалевци и яхтите в Егейско море  Heart Eyes
И сека като каже "ей конкурс да бях обявил нямаше да те намеря такава" следва отговор "ами беше обявил, ама аз не бях сред участничките, а почетен председателна журито"  Joy  

# 260
А ние сме Скорпион и Лъв представете си за какъв сблъсък на характери говорим у дома  Joy  Определено не смеем да се скараме Joy  Горката Мишка риба с такива бесни родители  Laughing

# 261
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖЕДН ДЕН НА ВИКТОР И МАРТИН! nbirthday
Честити ходещи крачета на Иван!  bouquet
Аз да си призная  :oops:4е се крих през цялото време ,защото нямах право на нощни смени , (а се 4увствах много добре и годна за работа ) . Много от колегите сега като ме видат с дете са пълен шах Mr. Green. Само най- близките ми колежки знаеха и ме скътаваха
Ами аз бях на срочен договор и на шефката официално нищо не казах. То обаче на летище нищо не можеш да скриеш. Mr. Green Тя разбрала и без да ме пита, решила да ми махне нощните. Аз обаче се възпротивих, говорих с пряката ми началничка, тя с шефката и ме оставиха до края да си карам на дневна-нощна, за което ще съм им вечно признателна. Имах невероятни колеги. Всички много ги обичам и много ми липсват. Все още се надявам догодина да се върна там.
За свекитата, какво да кажа, вие знаете, че аз с моите живея и хич не ни е лесно (и на тях с мен, де Mr. Green). Много пъти съм се оплаквала. Но иначе са много добри и свестни хора. Просто да не сме нон-стоп заедно, но за сега няма как. Confused
Сега да ви разкажа какъв номер ни спретна Преслав снощи. От един магазин ми подариха тестери на козметичната серия на ХИПП. Преслав много ги хареса и по цял ден си играе с тях и ги разнася из къщи. Вчера като излизахме навън понечих да му ги взема, а той ревна. Стана ми странно, че реве за такова нещо, но му ги оставих и той през цялата разходка си ги държа. Вечерта се прибрахме и отново ги намери и пак с тях. Започнах да го събличм за баня и пак понечих да му ги взема и като ревна това дете и като взе да се тръшка, не мога да го съблека. Рева в коритото, дадохме му ги, но не се успокои. Едва го удържа баща му да не го удави. С тях го обличахме, с тях легна и не ще да ги пусне, за да си вземе млякото. Не ще да яде, само реве. Накарая след 3 опита усопях аз да го нахраня и той заспа с тестерите в ръцете. С мъжо бяхме  Shocked И сега съм ги скрила, че такива драми  Naughty
За зодиите-ние сме два Лъва, но мъжа ми не е типичен Лъв. Много по-кротък и не е толкова амбициозен.
мики3, дано се оправи вече Алекс. Hug

# 262
  • In the jungle out there..
Сега да ви разкажа какъв номер ни спретна Преслав снощи....

Кате, ние сме така с четката за зъби Joy Като я види, изпада в истеричен възторг и докато не я получи - рееееев:crazyeyes: Скрили сме я и мием зъбите със силиконовия накрайник, той не го кефи толкова Mr. Green

# 263
Здравейте,

аз на свекърската тема не кълвя Naughtyнищичко няма да кажа Mr. Green

Кате като те чета как си искала да ходиш на работа бременна се сещам за мойте приключения Crazyаз умишлено криех, че съм бременна, защото не мога да си понасям колегите /живот и здраве не мисля да се връщам на тази работа, а я ползвам да ми тече стаж през  майчинството/ та надушили те, че съм бременна  и тръгват моля ви се приказки, че явно не е от мъжа ми след като крия и почват едва ли не наддавания от кой колега е бебето ooooh!ужас, да не говоря как ме опушваха, а аз им се молех да не пушат в мое присъствие и отговора беше или излез като не ти харесва, или аз по 2 кутии цигари съм пушила навремето пък на бебето нищо му нямаше ooooh!простотия до шия, добре че в 5 месец си взех болничен, че не се виждах да изкарам докрай бременността, ако бях останала там.

Герчо, много се радвам за Иван, при нас тоз момент е отложен далеч във времето, даже отказва да се изправи на крака, ако аз не й подам ръка, пълно е с мебели, на които да се подпре, но не Tired

Като говорите за зодиите аз съм Близнак, е няма такъв ужас просто, едвам живея в разбирателство със себе си, мъж ми е Овен и затова исках и детенце да е овен, да си следва целите и да е амбициозна, ама не сметнах, че докато се осъзнае като характер, ще ми стопи нервите с инатите си.

Много се разписах, ама днес заминавам, та да си имате да ме четете, за да не ви липсвам Grinning.

# 264
Забравих да споделя ние как се гаджосахме Rolling Eyesтой ме преследваше, а аз си въобразявах, че това не е моят тип мъж, падах си по едни ooooh!дето не искам да се сещам, праволинеен - не пие, не пуши и пр., тръгнахме на шега, аз водех двойнствен живот, защото той не харесваше приятелите ми, пред него бях една, а с тях друга...после дойде един голям скандал, когато разбра че пуша тайно от него, уж щяхме да се разделяме, но какво стана и аз не знам...толкова сме сраснати един с друг вече, че не можем да дишаме отделно, сякаш сме половините на едно цяло, мислим еднакво, чувстваме еднакво, интересите ни са еднакви, разбираме се с един поглед, мисля че това е най-близкия ми човек, по-близък от родителите ми даже...от години не сме се карали...

# 265
  • София
Привет,мами! Hug
Ей,много интересни разказчета!
Зори ,твоя е мноооого романтичен! Hug
Адиленд,твоя малко ме натъжи,ама важното е,че е с хубав край Simple Smile,дано най-накрая мъжа ти да е разбрал какво съкровище има и колко много те обича! Heart Eyes
Всички много ми харесаха и ги чета с огромен интерес!
Хм,явно близнаците са много противоречива зодия,а аз не съм го забелязала в моя мъж newsm78Аз пък съм овен,Дейзи вашата комбинация,но наобратно Simple Smile.Бих казала,че се разбираме много добре.

Айде в новата темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=173860.0

# 266
Честит Рожден Ден на всички рожденници днес!
Хайде и аз да разкажа: С мъжа ми ни запознаха негов приятел и колега и моя колежка (които са семейство). Аз хич не исках да се запознавам с някого и въобще бях решила да се отдам на учене и работа. Харесахме се, след 2 седмици той ми предложи брак, след 7 месеца се оженихме - на 08.05.2005 г и решихме, че искаме бебе, той настояваше повече, а аз исках бебето да е Овне, като мен и бях си изчислила кога да е, и още първия опит се оказа успешен. Слава Богу, всичко с бремеността ми мина добре, макар че мъжът ми не се оказа много готов за деца и мисли, че животът е същият, като преди появата на Александра и му е трудно да промени някои свои навици, но това е друга тема - и така сега си имаме почти едногодишно мартенско овненце.
А за свекърва ми - първо беше много мазна, много ме обичаше, като родих щеше да идва да ми помага, дойде 2 пъти и това беше. Първият месец аз съвсем се изтощих физически и един ден припаднах. Тогава моите родители решиха, че е по-добре лятото да отидем при тях, за да може майка ми да ми помага. Отидохме да живеем там, т.к. и въздуха е по-чист, и са в къща. Един ден казх на мъжът ми да се прибере бързо след работа, да къпем детето и малко се поскарахме, защото той искаше да ходи на фитнес. Той и се оплакал и тя ми се обади и почна да ме обижда по тефеона. Аз много се разстроих и малкото кърма, която имах ми спря напълно. Оттогава аз хич не я долюбвам, макар че сеопитвам да поддържам що годе нормални отношения.
Хайде, че стана много дълго: Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт