Отговори
# 240
И аз го забелязах това, годинката я дава горе при коли4ките , много тъпо newsm78 , но не ми се занимава пак да го сменям. Пък и нали вие знаете 4е е на годинка Laughing

# 241
  • Варна
Katia_N и аз работех на летището(Бургас) дори изкарах до 5 месец от бременоста си .
Е, аз до четвъртия изкарах. Две седмици преди края на договора получих контракции и ми казаха да избирам-или работата, или бебето. Mr. Green

# 242
Аз да си призная  :oops:4е се крих през цялото време ,защото нямах право на нощни смени , (а се 4увствах много добре и годна за работа ) . Много от колегите сега като ме видат с дете са пълен шах Mr. Green. Само най- близките ми колежки знаеха и ме скътаваха

# 243
  • София, център
ketito  Не Дева е… много тегава зодия за мъж, който е попадал знае!!! fight

# 244
  • София
А имам приятелка Телец с мъж Дева  Stop отзивите са същите Mr. Green Ама той я и потупва  Confused

# 245
Привет, не съм се разписвала отдавна затова бързам и ако ми остане време ще прочета какво сте писали. Иван беше болен от някакъв ларингит или нещо такова... Висока температура, кашлица, пресипнал глас и сополи. В момента останаха само малко кашлица и сополите, но... Междувременно детето както беше болно и отпуснато така започчна да прави първите си крачки - от ръба на леглото до пианото си - около метър и половина. До друго място не иска да се пусне - явно само по познатия маршрут ще го караме, но аз съм супер доволна - с моите притеснения очаквах първите му крачки към 1.2 г, но приятно се изненадах. разбира се, ще чака с прощапулника, че сега нещата ще трябва да ги разположа върху пианото, но важното е че напредваме...
Сега отивам да ви чета, че ме няма от 2-ра страница.

Честит рожден ден на всички малки сладури, които съм пропуснала - здраве, щастие и любов.

# 246
Хайде пак аз! Да ви разкажа за бебеправенето.. Значи запознахме се ние на сватбата на нашите сегашни кумове... Той пиян на кирка, аз кисела като лимон щото имах тежък ден - въобще не му обърнах внимание. След няколко дни се видяхме отново и така след месец се изнесах да живея при него - незнам как стана, ама стана. От тогава все се бъзика, че веднъж се напил и се оженил - втри път нямало да опитва, че кой знае ква глупост щял да сътвори  Joy Joy Joy. въобще не беше от типа мъже, по които си падах по това време, а и никога не съм имала желание да живея с мъж - просто луди години и исках да си ги изживея. След това 2 години си живяхме - аз се изнасях всеки втори уикенд  Joy, защото не бях сигурна, че това е човека, с които искам да изкарам живота си. След 2 години връзка най-накрая реших и се оженихме през 2002ра. Нямах желание за бебе точно в този момент... Една колежка обаче забременя и беше в 4-ти месец на сватбата си и аз тайно завидях и му песнах смс, че искам бебе. Опитите започнаха същата вечер  Laughing и бях супер нещастна, когато ми дойде. Бях сигурна, че на следващия месец ще стане, но.... минаха едни тежки 2 години и половина, през които мерех овулация, правех по 10 теста всеки месец и нищо!!!! Бъдещата детска стая беше превърната в склад за ненужни вещи и един китен ден аз започнах да я оправям! Изнесах всичко и даже носих едни тежки кашони с плочки... направих поредния тест за бременност един ден в офиса - 4ти юли и опа... 2 чертички! Дори не се зарадвах - след толкова време чакане всичко ми изглеждаше някак нереално... Не можех да повярвам - събрах си  партакешите, запалих колата и хайде при една приятелка с 2 дечица - имаше някакво поверие, че първият човек, на които трябва да кажеш е майка с детенце за да е лека бременността. Та... безмълвна звъня на втарата и - подавам теста - тя вижда и почва да подскача, а аз седя като теле и гледам тъпо. Викнах таткото да ме прибере. На финала след 2 години и половина мечти как ще кажа на таткото му казах в колата на път за вкъщи - без никаква романтика или подобни... Последва една кошмарна бременност - супер лека, но аз съм си хипохондречка и лекаря ми се побърка с мен - през седмица на прегледи, че нещо ме боли, бебето не рита, и т.н. На финала изкарах на работа до петък на обяд, когато шефа ми ме изгони, че вече прекалявам и в понеделник след двудневен престои с моите паранои с планово секцио се роди иван. Смешото е, че аз до последно в 9-ти на бях решила как ще раждам и на финала си казах ако е февруарче - нормално, ако чака март - секцио. На 18 февруари почват яки контракции на 5 мин. Избръснах се, приготвих се и звъня през 2 мин на лекаря  Joy, а кума и един приятел рожденници с юбилей. Мъж ми стреснат не знае кво да правим. Казах му, че товарим сака и отиваме на парти и от партито по живо по здраво в Тина Киркова. та пийнах една чаша червено вино на първия рожден ден - контракциите станаха на 15-20 мин. Отидахме на втория и там една чаша и като се прибрахме спах като къпана - май на малкия му хареса виното и купона и се кротна. За самото секцио не мога да кажа нищо лошо - само дето ми вкараха един лакът в слънчевия сплит и когато успях да си нормализирам дишането малкия ревеше някъде по коридора без да го видя. Дали от нормализираното дишане или от радост ама ми стана едно  топло и приятно.... После ми го донесаха, нацелувах го и го отнесаха при татко му, които междувременно беше отишъл да пуши та го видя чак на следващия ден. Дет се вика добре, че агитката отвън беше голяма, че сигурно акушерката щеше да е в шах ако нямаше никой навън  Joy, а аз исках само аз и мъж ми да отидем  Joy... Болките в реанимацията не бяха силни и след лек скандал, че не искам инжекции почнаха да ми пускат нещо  през система. На следващия ден се раздвижих и цял ден обикалях коридорите и се грижех за бебето. Изобщо леко мина и 10 бебета да имам и 10-те със секцио ще ги родя - чудесни спомени просто.  разказ 2 в 1, като ме няма от 2-ра страница  Joy Joy Joy  - едвам ви изчетах.
като така и така ме четете да кажа и по дргите теми. Аз кахки за нос на себе си не съм пускала от 5 години поне - намерих страшни хапчета Клариназе се казват на 12 часа се пият и пресушават всичко! Чудо страшно. Аз като съм с хрема ме болят и синусите и ми се подсича носа за 20 мин и ходя като пияница - с тея хапчета направо се родих. Знач, че не са подходящи при хора със слаби капиляри, защото предизвикват кръвотечение, но при мен странични реакции няма - те са за алерична хрема, но помагат за всякаква  Laughing. За иван - аз му капвам само физиологичен разтвор, ама ще видим докога....
Ние сме на нестле джуниар от 2 седмици и нямаше проблем при смяната - доволна съм много.
Прасенце, кво ти пука, че някой чете - това значи, че още те обича и трябва да те ласкае... Това с енергията е .... Няма как да ти навреди на семейството и детето, ако не вярваш в това... Лично мнение!
На иван болежките се оказаха някакъв ларингит, които според педито е най-новия хит след грипа. Някакви полипи но гласните струни, които го дразнят и затова се пробва да кашля  - не от гърдичките, хрема и температура - пак според нея минава без антибьотик и температурата се поддържа 3 дни - при нас е точно така. Изписаха му и зинит - противоалергичен сироп, които помага за свиването на подутите гласни струни и тн.

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 07:56 от Ger4o

# 247
Ето че и нашият ден дойде.Мойто гардже днес става на 1 годинка.По този случай черпя всички
  newsm38 Готвим се за голям празник,да видим как ще се получи.
Хубав ден от нас и честито и на другите рожденици!

# 248
Честит Рожден Ден на Вики и Марти  bouquet  bouquet  bouquet
много щастие,здраве и най хубавите подаръци  bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet  bouquet

Герчо Heart Eyes тъкмо се чудехме къде си-честити ходещи крачета на бебко Иван Hug

момичета ама вие сте го дали съвсем романтично Hugаз само за забременяването писах а вие и за запознанството Heart Eyes
интересно,че си мислех ,че с мъж ми сме от 100 години заедно,а повечето сте с още по дълги връзки-страхотно Hug
ние с мъж ми се запознахме по работа-той продуцираше едно предаване аз кандидатсвах за водеща Crazyна 17 февруари
мъжа ми  веднага се влюби Heart Eyes,разбира се нае мен
аз тогава имах две паралелни връзки(лесно беше,щото единия бе хамериканец Embarassed Joy)-разкарах и двамата(единия читател Mr. Green)
предаването-пълен провал Mr. Greenно и аз почнах да се влюбвам в мъж ми(той не е първата ми серьозна връзка,но е първия човек,който обичам),излизахме 9 месеца преди той да ми предложи брак-приех с любов, но решихме да изчакаме до дипломирането ми и избрахме 22 юни 2002 за датата
първо се оженихме в гражданското без гости някъде през май newsm78
после в ротондата Свети Георги-толкова я обичам тази църква Heart Eyes

а за забременяването забравих да ви кажа
ние ,като видяхме,че на теста има две чертички и си го гушнахме теста като бебе в леглото Heart Eyes

Адиланд Heart Eyes наистина нещо близнашко трябва да има в мъжа ти-я Венера,я Марса му newsm78

# 249
честит рожден ден на Виктор  Hug да е здрав ,весел и много ,много щастлив  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На мен пък ми омръзна от тази температура  Tired Алекс трети ден е на антибиотик и трети ден с температура. Днес след обяд ще ходиме на лекар или да ни изписват още някъкви лекарства или да сменят антибиотика ,че аман вече. Всъшност някъкво подобрение има защото първата вечер беше над  40 градуса и не се сваляше с нищо под 39 / Втората пак беше към 40 ,но за по половин един час стигахме и до 37 а тази нощт май най много 39 е вдигал и то на 2 пъти за по 1 час през друготот време нямаше. Дано днес да спре съвсем ,че се измъчи горкия  Tired

Ооо забравих и аз да честитя прохождането на Иван  Hug нищо ,че е само по определен маршрут  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 08:16 от miki3

# 250
Забравих да ви се оплача, че малкия откакто напредна в двигателно развитие не казва почти никакви думички, само новият хит е Азла - кучето ни е Азра и като я види - азла, азла - страшно нещо. Уж е трудна като звуци, ама лесните ги забрави съвсем - тъпа история... На всичкото отгоре на Иван реагира 1 от 4 пъти, а на Азра се обръща винаги. май малкия юнак си мисли, че той е азра - ужас направо. Сега като викам кучето и идват и двамата - мъкаа а  Laughing. На всичкото отгоре аз с моите говорни дефекти не мога да казвам р и л и си мислех, че и той няма да може, ама л-то му е перфектно. Продължава с неговото гъл-гъл като даваджана с ракия и сега като ме питат казва ли някакви думички и е много смешно - казвам им на хората само гъл-гъл и азла и аз както го произнасям и умират да се хилят, ама детето си се оправя. Започна и едно ъ-ъ-ъ като иска нещо и едно ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ като не го получи. Абе смях в залата. то верно, че мъжете не могат да правят 2 неща едновременно, ама чак пък толкова  Joy Joy Joy. На всичкото отгоре като има една секунда невнимание и бързо хваща кучето за ушите, търка си челото в кучето и креши ааааааааааааааааааа, като го издърпам започва един кански смях с глас, че пак е успял. Абе кво да ви разказвам - като маймунче е просто. На две ръце никога не е успявал да прави нито една крачка, а сега ходи уверено за един пръст - много странно. Явно му е дошло времето и без да му показвам. И още по-странно е, че няма желание да го разхождам и иси е самодостатъчен във всяко отношение. Ползва си уокъра на чико за дълъг път  Joy и така примерно като прави патешествия по коридора ... като се пуска сам прави ситни крачици като балерина, а като го накарам да ходи с мен прави едни големи като маршируване...

# 251
А като стана дума за говорене аз да се олача ,че Алекс ми казва ,,тати,,  Tired може да казва мама ама незнам защо така ме дразни /
А и за първи път виждам дете което след тати и мама да започне да казва ,,стига,,  #Crazy егати откачената дума  ама той казва ,,тида,, но интонацията е убийствена няма как да не го разбереш  Joy

# 252
ох днес съм много приказлива ама пак ще се включа Embarassed

Мики Hug много гадно това с температурата-стискам палци да минава Hug

за думичките-Бобата казва бебе на снимки с бебета-много е миличък Heart Eyes
казва бау бау на една книжка с животни,но там има и кученца
казва мам на гърдите ми,като иска да суче
и незнам случайно ли но пак на тая книжка с животните ,понякога имитира магаренцето,щото аз като я разглеждаме повтарям ииииииии-аааааааааа,ииииииииииии-ааааааааааа Joy

искате ли следващата тема да е за свекитата-нещо много ме сърби езика да си кажа Sick
а свеки незнае какво е компютър тъй ,че тя със сигурност поне не чете Joy

# 253
Честит рожден ден на днешните рожденици Виктор и Мартин! newsm59

Сега за наште истории с татито, 1 година, аз те искам, ти мен не, ти ме искаш, аз теб не Laughing
После 1999г декември се искахме и двамата Wink, но той замина за 6 месеца за Белгия Sad, едни луди телефонни разговори и луди сметки след тях, за ужас на мама и тате Mr. Green След като всички около нас се изпожениха и си родиха дечица и ние да не останеме по-назад Wink юли 2005г се оженихме и веднага забременях, и мъжо ме обяви за луда, че неможе да стане от първия път, но стана Heart Eyes на морето Blush
Последваха месеци, в които не бях много на себе си, явно шока за мен беше голям, защото и аз не очаквах да стане толкова бързо, бях малко шаш,  ама се оправих.
Анетка аз давам жълтък на Благо, но варя яйцето непосредствено преди да го дам и взимам пресни от една баба при нас Peace

Почвам и темата на Мила, завиждайте ми, свеки живее на почти 2500км в Мадрид и не съм я виждала от сватбата, и няма и да я видя скоро, няма намерение да се прибира Mr. Green

Лек ден

# 254
Привет маминки!

Гер4о, честито прохождане на ИВАН!!!!

честитио на днешните рожденици!   bouquet  bouquet  bouquet
Страхотни истории Simple Smile Много ми харесаха всички.

Adiland, аз съм имала връзка точно с мъж Дева и положението беше подобно:) аз влюбена, той ту така ту иначе:) шантава работа

Elly_G: много сладка рожденичка!  Heart Eyes

За свекърви:: аз мога само добро да кажа, майка му е невероятна, страшно много ме обича и се разбираме прекрасно! Simple Smile

Днес ме чака голямо парти по случай РДто ми и отивам да доорганизирам нещата Simple Smile Миналата година не успях да празнувам 30та си годишнина, но сега ще празнувам подобаващо Simple Smile

Цунки !

Общи условия

Активация на акаунт