ДА РАСТАТ ЗДРАВИ , КРАСИВИ И УСМИХНАТИ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕ И НА ЗОРИ

пожелавам ти много любов и щастливи моменти
толкова ми е разхвърляна къщата, че днес се прибираме с мъжа ми и аз му викам "Ауу,влизали са крадци 
/ 
и после да се женим 
На 4-тия месец стана и след 3 месеца се оженихме 

Да ми е жива и здрава, но е много палава!

Аз готвя в месеца веднъж и специално заради него направих мусака, а то
. 

Личната ми изписа антибиотик, което ми се стори пресилено вчера. Но днес вече се замислям дали да не го почвам, за да не стане по-зле положението
И нашите са се оженили за два месеца. Но чак пък за дете, не са успяли
Запознахме се на рождения ден на съквартирантката ми във Велинград. Първи срещу втори курс в университета. Аз на 19, той на 25. Още на първата среща заздравихме връзката
Винаги съм си казвала, че няма да правя такива неща, нооо....
Добре, че тогава телефонните разговори не бяха на минути
Голямо обикаляне падпа покрай нашето "ходене"
Той даваше зор още от втори курс за по-сериозни неща. Но аз му казах, че във Велинград няма да ходя и преди да завърша да забрави за такива неща
Тогава не ми се занимаваше със сериозни неща. По този повод последната година в университета ми се наложи да посетя горните етажи на Майчин дом. Бях в пълен шок
Всичко ми стана, като на сън, но бях твърдо убедена в постъпката си. Мъжът ми много ми се разсърди, че дори не го попитах какво му е мнението
И сега се сещам за това неродено бебе
Сега много повече...Но мисля, че постъпих правилно въпреки всичко...И така, завърших, изселих се тотално от вкъщи /аз и преди това се прибирах един път месечно/. Мъжа ми вече беше в София от около година и заживяхме заедно. Започнах работа. Няколко месеца след това се оженихме. Мъжа ми съвсем започна да дава зор за дете
Но аз исках малко време за развитие и да понатрупам опит и да се порадвам на самоятелността си
И така след две години се навих. Стигнах до извода, че никога няма подходящ момент и спрях хапчетата. Стана веднага...Останалото го знаете 

и се подготвях психически. Дори се изнервих, докато дойде момента да започнем с опитите. Луда работа. И дойде заветният юни, на мен ми закъсня, но тестът беше отрицателен. Обхвана ме дива паника, че нещо съм болна. Мъжът ми въобще не се беше впрегнал от моите притеснения, той беше сигурен, че има бебе. На седмия ден най-после видях
и полудях от радост. Като му се обадих по телефона той само каза: "Знам. Аз нали ти казах. Аз инструкции съм давал на моите момчета."
И така.
8 месеца след като се оженихме ,неможех да забременея ( само 2 пъти имах цикъл ), а много искахме. Трябваше да ходя при гениколога ми да ми пуска хормонални изследвания да видим от къде идва проблема ,на излизане от кабинета споделих с лекаря 4е ми е кофти нещо от 2 седмици , , легнах на видеозон и се видя 4е съм бремена.Съпруга ми ме 4екаше във фоаето, извиках го и му казах ,щастието и за двамани беше невероятно , а сега ве4е с нашият син още пове4е.
Извинявам се 4е стана далго . Лека ве4ер. 
. 
С две думи давай ги пресни, съхранявай ги в хладилник и ги мий като ги купиш 
Е тогава, ще ти стане хубаво 
- Имат проблеми тези хора. Болни мозъци. От тия дето обличат женски дрехи и се оглеждат
Както казва един мой познат "Не стават за домазлък"