Изкарахме си страхотно Рд-то, ще кача снимки по-късно

Честит Рожден Ден на Виктор и Мартин! ЗДрави и усмихнати дечица да бъдат

Всъщност си мисля ,че всичко , което я впечатли много е мама. А опредлено знае ,че аз съм мама . Прасенце , Стела също има една книжка с животни и много им се радва и понякога успяваа да улучи бау-бау и мау-мау.А циците днес сутринта им каза ам , но по принцип на пюрета си казва така.
защото аз бях казала, че не искам да съм бременна булка.
И тъй като съм чувала, че хубавите неща от 1-ви път не стават... През юли бях за няколко дни на семинар в Зл.пясъци и тъй като съм си карък, си откарах в М през цялото време. Върнах се и следващият ми цикъл закъсня с 2-3 дни. Казвам си: то е защото сменях климата и сигурно нещо се е поизместило. Да ама не. Взех си 2 теста и - опаааа 2 чертички
Голям цирк му спретнах на мъжо тогава
На другата сутрин ставам и отивам до WC и така зверски ми причерня, че навръщане към спалнята припаднах и си ожулих бузата в стената. Събудих се на леглото, където мъж ми ми биеше леки шамарчета
Аз обаче, с най-голям ентусиазъм им казвам: ами мъж ми ме би
Те обаче го познават и номера не мина
След това се наложи да лежа 1 седмица вкъщи за задържане и така разбраха и в работата, че съм бременна
А и той си има семейство вече
Даже преди мен се ожени. Понякога ми е много досадно, но като цяло го приемам откъм веселата страна.
.Сега благодаря на Господ , че ми навря този мъж в ръцете и не бих го сменила с никого. Винаги е бил много праволинеен , дори думите на Ади ме изненадаха , защото имах гадже близнаци , което се държеше по същия начин , а накрая като ме видя с настоящата ми половинка реши , че му е отнел собствеността
, това се случи за последно преди 7 месеца.От тогава я люшкаме в количката преди всяко заспиване.Започна да се очовечава това дете.Дано не е единичен случай , че вече ми писна да се разхождаме с количката из скромните ни 65 квадрата
А на всичкото отгоре , лятната се счупи и пак вкарах в действие Танка Руди
Много здраве и късмет в живота!!!
Познавахме се от 2000 година. Бяхме колеги, аз бях програмист, а той сис админ в една софтуерна фирма. Аз отказвах да контактувам с него, първо защото веднъж колегата му ме попита къде са ми ръцете, когато помолих за помощ при една инсталация и аз обявих война на тяхната стая
, а в последствие ми се стуваше много досадно да виси на балкона, всеки път при условие че е непушач, когато излизах да пуша с една приятелка от маркетинга и да се опитва да се включи в разговора. Дори един път му казах да не се намесва в разговорите на възрастните, защото е малък и той се хвана на бас, че ни е набор и си донесе личната карта да докаже
още му дължа бира и пържени картофи. Да не говорим, колко коментари е изрекъл пред колеги, че съм злобна кучка
.След 2 години смених работата по-късно и той започна на същото място, станахме много добри приятели
аз му се оплаквах от тогавашната ми връзка, той от неговите, да не говорим, колко акъл съм му наливала в главата и колко парашути му се отвориха благодарение на мен
по icq реплики съм му давала как да отговори и какво да каже
Абе научих го аз на много неща и после с моите камъни по моята глава
Между нас всичко стана случайно и спонтанно и взе, че много ни хареса. Още си спомням как се събудихме след първата нощ силно вкопчени един в друг, така както бяхме заспали
След около месец заживяхме заедно след 2 той ми предложи и след 7-8 се оженихме. Дори не сме обсъждали искаме ли бебе и двамата искахме, но аз бях категорична бременна булка не
исках вталена рокля, хубав купон и море
До последно пиех хапчета - края на май, на 11 юни беше сватбата и тогава беше и първия ни опит 

Като я види, изпада в истеричен възторг и докато не я получи - рееееев:crazyeyes: Скрили сме я и мием зъбите със силиконовия накрайник, той не го кефи толкова
нищичко няма да кажа
аз умишлено криех, че съм бременна, защото не мога да си понасям колегите /живот и здраве не мисля да се връщам на тази работа, а я ползвам да ми тече стаж през майчинството/ та надушили те, че съм бременна и тръгват моля ви се приказки, че явно не е от мъжа ми след като крия и почват едва ли не наддавания от кой колега е бебето
ужас, да не говоря как ме опушваха, а аз им се молех да не пушат в мое присъствие и отговора беше или излез като не ти харесва, или аз по 2 кутии цигари съм пушила навремето пък на бебето нищо му нямаше
простотия до шия, добре че в 5 месец си взех болничен, че не се виждах да изкарам докрай бременността, ако бях останала там.
.
дето не искам да се сещам, праволинеен - не пие, не пуши и пр., тръгнахме на шега, аз водех двойнствен живот, защото той не харесваше приятелите ми, пред него бях една, а с тях друга...после дойде един голям скандал, когато разбра че пуша тайно от него, уж щяхме да се разделяме, но какво стана и аз не знам...толкова сме сраснати един с друг вече, че не можем да дишаме отделно, сякаш сме половините на едно цяло, мислим еднакво, чувстваме еднакво, интересите ни са еднакви, разбираме се с един поглед, мисля че това е най-близкия ми човек, по-близък от родителите ми даже...от години не сме се карали... 

,дано най-накрая мъжа ти да е разбрал какво съкровище има и колко много те обича! 
Аз пък съм овен,Дейзи вашата комбинация,но наобратно
.Бих казала,че се разбираме много добре.