Отговори
# 45
Тасинка трансфера ти е страхотен  chef

# 46
  • In the jungle out there..
...Калаза, как са ти я направили тази снимка веднага след раждането на Ники?

Ами мъжа ми беше там, въоръжен с фотоапарат и минерална вода, като японски турист в Лувъра Joy

# 47
4естит рожден ден на вси4ки де4ица с пожелание за много здраве, радост и късмет !!!!!!!!!!!Нашият рожден ден мина в петък страхотно , много деца , балони ,музика , танци , абе голям купон . Но за сажаление днес сме болни и тримата .Относно темата за раждането ве4е една година след това са останали само добри спомени и много емоция в мен . На кратко на 9.03 планово секцио със спинална упойка ,се роди Дани . Раждането ми беше страхотно , много смиях повреме на операцията , много валнение и голяма доза страх. Нещото което много ме зарадва на този ден ,  след като мина операцията идва акушерката и ми казва : кво става бе моми4е излизам да покажа бебето на таткото и гледам една агитка около 20 4овека всеки грабнали, телефон или фотоапарат и реват с глас. Много мило ми стана,4е вси4ките ни най- близки хора са дошли в болницата да 4акат заедно със съпруга ми .  И сега на рождения ден вси4ки те пресъстваха отново изпалнени с голямо вълнение ,4е онова малко 4ове4е ве4е е на 1 година .

# 48
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ!   ura

ЧЕСТИТО и на Виктор, Мартин, Ева, Андрей и Гергана!

Тася, тортата изглежда страхотно! Браво на майсторката !

Пресияна напоследък също иска да яде сама, давам и една лъжица и се омазва яко, но важното е, че успява да си уцели устата  Mr. Green та я насърчавам. Мъжът ми само се сърди, защото според него това си е само моя приумица и никой не давал на детето си да се опитва да се храни само на тази възраст. Само спорим. Като гледам, не съм на грешен път, щом и вие го правите  Laughing

Ох, много са ви трогателни разказите за раждането. Аз макар че родих секцио, отидох да си раждам по нормалния път. В 12 ч вечерта ми изтекоха водите и веднага имах регулярни контракции на 5 мин. Оказа се, че разкритието е само 3 см. В 12.30 на обяд продължавах да съм с 3 см , само че в резултат на двете системи които ми изляха, контракциите бяха станали много болезнени и на около 2 мин. А аз също уж търпя на болка, но ... Вече се чудех няма ли нещо да се промени и да започна да раждам.До последно лекарката ми беше казала, че имам всички предпоставки да родя нормално, но в 12.30 реши, че не може да чакаме повече и ще ме режат ... и в 14.40 извадиха едно голямо лилаво бебе. И аз с умиление си спомням меката бузка, която ми подадоха да цункам....
На другия ден станах, бях решила, че няма да се залежавам, колкото и да боли и отидох да я видя. Беше ми много странно и не можех още да осъзная, че това е моето дете. Взимах я за кърмене и я връщах. После ми се схвана ужасно врата от упойката и така 6 дни, не можех въобще да си движа главата, Мики е свидетелка  Laughing, направо забравих за операцията, а главата ужасно ме мъчеше.Слава Богу на последния ден ми мина. Ох, май се отплеснах, но може толкова много да се разказва...

# 49
Първо да ви благодаря за милите пожелания, за РД на Или  Hug изкарахме много весело, но сгреших че поканих и възрастните в детският клуб, не че не им хареса, но ни беше малко тесничко  Laughing

Сега да честитя РД на всички, които съм пропуснала от 3 март до сега, бъдете много жизнени и слънчеви деца  newsm67

Една седмица не съм влизала във форума и сега не мога да ви изчета, гооолямо писане  Rolling Eyes
Zoui, водих Илин на очен лекар и казаха, че няма проблем с центрирането на очичките. Тъй като е още малък и все още лицето не е оформено пропорционално, носът в основата при очите е по широк от колкото при възрастните и затова когато погледне на дясно, лявото око влиза плътно до носа и обратното, когато погледне на ляво. Та според докторката, по скоро това е зрителна измама, че не е центрирано едното око. дано съм ти била полезна  Rolling Eyes
Мики, Алекс е много сладък на РД, явно добре се е забавлявал. Аз също бях харесала триколката Киди на Чиполино , но не я намерих и накрая взехме една на Барчело, но не е така обезопасена и май ще я кара след половин година  newsm78

Момичета моя ник на БГ е Жужи, май доста ви обърках с тази смяна  Embarassed

# 50
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ, Виктор, Мартин, Ева, Андрей и Гергана да са здрави, весели и усмихнати   bouquet  bouquet  bouquet
Тася и аз да кажа ,че тортата е страхотна а за Дани нямам думи бонбон и половина  Heart Eyes
Juji_ чакаме снимки от рождения ден на Или  Hug

boriva тебе направо те разбиха от командировки , а Преслав как е?
Разгледах всички снимки на бебчетата ,направо са страхотни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дойде и моя ред да разкажа за раждането си ,но за да разберете колко ужасно и безкрайно ме беше страх ще ви кажа 2-3 думи първо за раждането на Симона . Преносих я 12 дена на 9-тия се събуждам потънала в кръв /зверски кръвоизлив/ за радост нямаше проблем и 2 часа по късно ме приеха в болницата с контракций но нерегулярни и никакво разкритие. 10-ти сутринта все още контракций вече доста по силни и пак никъкво разкритие.На 11-ти много силни контракций които въобще не са спирали вече 3 дни и пак няма разкритие и 11-ти срещу 12-ти нещата вече бяха нетърпими болките бяха зверски неможех нито да легна нито да седна обикалях коридора часове наред 3 пъти губих съзнание от болка бях изтощена до безумие и всичко това за половин сантиметър от там система и нови 2 см. после на ръка ми направиха още 2 и след няколко инжекций ме приеха в родилна зала на 6 см. разкритие просто как родих не ми се мисли и след целия този кошмар когато отново се оказах бременна ми се искаше да се гръмна  Joy. Бременноста ужас -проблеми ,болници и още страх. И когато ме приеха в болницата с истекли води в 2 през нощта се оказа че съм с 3 см. разкритие , изпратих мъжа ми  и вече учудващо спокойна си легнах на леглото в предродилната . Контракцийте бяха доста безболезненеи ,сложиха ми система и в 6 сутринта ме преместиха във Вип залата и ми сложиха упойка без да усетя абсолютно нищо , после подремвах докато разкритието стана 10 см. напънах 3 пъти и усетих малкия фъстък как излезна. Странното е ,че нямам спомен от проплакването нито на Мони нито на Алекс  newsm78 Беше много лесно и страхотно неможех да се събера от щастие колко лесно и безболезнено мина.
После ме свалиха в стаята и както няколко пъти съм писала Bezmerna  ми спаси живота с 1 бутилка вода /Дани няма да го забравя никога  Wink/ толкова бях жадна ,че направо щях да умра. Няколко часа по късно ходих и си взех бебчо от детското и бях безкрайно щастлива . Сега вече след толкова много време страшно обичам да си спомням за 2-та най щастливи дни в живота ми когато се родиха двете ми слънчица  Heart Eyes

# 51
  • София
Здравейте,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ, КОИТО НЕ СЪМ ПОЗДРАВИЛА  Hug

Безмерна радвам се за теб

Дейзи и аз съм забелязала,че Денито яде повече,ако и аз ям Wink
Какво сокче даваш на Али?

Тася  chefготвач-художник
За гърдите,аз още имам кърма и са ми добре......ама  от 8-ми не кърмя Дени и очаквам..... bombsобратното на това Mr. Green
Още едно и тегля заем за силикон Mr. Green

Прасенце харесва ми ника ти Wink много хитро хем Мила, Хем мила мама Heart Eyes
Искам да ти кажа и ,че ти се възхищава , за начина по-който точно изразяваш мнението си, без да те е страх че влизаш в конфликт. Ти си смел и самоуверен човек Heart Eyes

Относно кърменето ........не ми се започва......Само да кажа, че Дени и кърмен ми се разболяваше, и не мисля , че кърмените деца са по -умни или по-здрави или....по-...по-...Просто всяка майка си решава иначе кърмата или щеше да спира сама на точен период или нямаше да може да се спре насила Wink Малко мами решават да се жертват и аз се възхищавам, на тези който продължават Hug И , да те са майки героини! Защото герой е този който се жертва безкористно, без да очаква да получи нещо в замяна Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 01:43 от ketito

# 52
  • София
Сега за моето раждане накратко и отивам да спя.

Водеха ме преносила,но не бях, защото си знаех увото Confused
Реших да не си плащам ooooh! Голяма грешка

Първо да уточня че нося на болка. Чистили са ми корени на зъб, без упойка- Намествала съм си счупен пръст на крака. Абе не ме беше страх. Бях сигурна , че ще рода лесно, без да ме режат, без упойка Whistling

Не бях спала 48 часа Shocked
Отидох в 8.00 с уговорката, да ме сложат на системи....ама не
Имах контракции, целия девети месец но без болка. Проверихаме за разкритие- нямах, но ми предизвикаха болки Confused Към 11.00 1см разкритие,контракциите бяха на 2 минути- много болезнени-  подкосяваха ми се краката. Свалиха ме в предродилна и от  там като се почна Crazy...........Не дават вода  ,бъркаха ме за разкритие/сама не съм получила нито см/ Ритах, крещях , молех им се, упойка не слагат Crazy и до 22.00 имах 2 см разкритие Tired Толкова бях изтощена и ме болеше, че мислех, че умирам,а и се молех да умра Tired За 10 часа , адски болки-2см разкритие, не се виждах как ще издържа да 10см Cry Никакво бебе не исках Cry Толкова бях изтощена, че м/у контракциите заспивах за 10-15 секунди и се будех от болката пак Crazy
 Обадих се на......................и я помолих да им каже дами сложат упойка, че не издържам-сложиха ми диазепан в дупето и ми се пукнаха водите Shocked Бръкнаха ме пак /държаха ме 4 човека, че ритах Mr. Green / И ми направиха 4 см разкритие. Дойде  анестезиоложка и ми сложи епидурална с голям зор, защото се гърчех при контракциите Rolling Eyes Но ми я сложи много слаба,защото бях неадекватна и се уплаши Rolling Eyes Та болките бяха мааааааааааааааалко по-слаби #Cussing out
Към 1 часа получих напъни, но болезнените контракции си продължаваха Tired Казаха ми че ще родя до 20 мин, да стана, че седя на главата на бебето. Изправиха ме  и аз пак легнах Tired, казах им , че нямам сили да раждам сега Mr. Green И те Shocked Shocked Shocked
Завлякохаме до магарето, напъвах ама нищо не правех нямах некакви сили. От там ме резнаха, доктора ми скочи с лакът 2-3 пъти в/у корема Cry Показа му се главата и на следващия напън Акушерката го извади и още докато излизаше ревна Mr. Green И тя вика"Чакай бе, още не съм те извадила, а ревеш" Joy
От там ме обля такава топлина, че ми беше все тая шевове  без упойка, плацента, знаех че се вижда края.
Показаха ми го измит и един ококорен с едни сини очи Shocked Видя ми се най-красивото същество на земята Hug И му казах " Ох, маменце,измъчих ли те" А акушерката " А тя го измъчила, а той тебе" Mr. Green
Следвашите 5 дни бяха кошмар, не съм спала и едвам ходех, бебо беше при мен Crazy
Но изпитвах едно такова чувство.... както като си влюбени те изпълва Heart Eyes още го изпитвам, страхотно е  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesОБИЧАМ ГО Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 15:51 от ketito

# 53
  • София
Честит рожден ден на Бояна и Максимилиян!!!Да са здрави и много щастливи!!!

Честит рожден ден и на мамите Виоланта и Финети!Много здраве,обич и безброй прекрасни мигове с малките съкровища!

Благодаря още веднъж за поздравите,милички! Hug

Дани тая сутрин стана в 7,а на мен ми се спиии.
Хубава седмица на всички!

# 54
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯНА И МАКСИМИЛИАН!!!   bouquet   bouquet   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИОЛАНТА И ФИНЕТИ!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Леле, мами, като ви чета разказите за нормално раждане и започвам да си мисля, че моето е било нищо  ooooh!

# 55
Честит рожден ден на Бояна и Максимилиан! newsm59

Чести рожден ден на Виоланта и Финети!  bouquet

Герчо   bouquet за идеята за разказите, много ми беше интересно да чета за ражданията на всички Simple Smile

# 56
newsm59Честит рожден ден, Бояна и Максимилиян! newsm59
 Бъдете здрави, весели, щастливи!
   bouquet  bouquet  bouquet Честит рожден ден на Violanta!   bouquet bouquet  bouquet
Пркрасни са снимките на Дани и Преси! Heart Eyes Heart Eyes
Хубав ден!

# 57
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА на рожденниците от вчера - ДАНИ, Виктор, Мартин, Ева, Андрей и Гергана да са здрави, весели и усмихнати! 
 Hug Hug

Весел празник на днешните рожденници - Бояна и Максимилиян! Бъдете здрави и усмихнати деца!
  bouquet Hug

Честит Рожден ден и на Виоланта и Финети - здраве, любов и късмет!    bouquet
Ние празнувахме на седми вкъщи а вчера си направихме детско тържество в сладкарница Лейди - ако ви се гледат снимки :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113193&view=1&photo=1
Хубав ден на всички мами и бебоци и весело изкарване на празнуващите! Hug  bouquet

# 58
Честит Рожден Ден на малките Бояна и Максимилиян и големите Виоланта и Финети Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
да са живи и здрави и много много щастливи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дани,Преси и Гоги са страхотни сладури-чудни снимки  bouquet  bouquet  bouquet
Светле Hug каква е таз сладкарница Лейди-много хубаво изглежда

Кетито Heart Eyesмного благодаря Heart Eyes
а раждането ти-много ме натъжи-измъчила си се,но наградата си я бива(Денис е страхотен)

# 59
  • София
Здравейте пак! Hug

Забравих да допълня към темата за раждането - ей този балон бях аз ден преди да родя Гоги
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2377610 а това е резултата 10-15 минути след появата на моят син на бял свят! http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2377612
И за протокола - второто ми раждане беше много по тежко от първото да не говорим, че Георги се роди с два пъти завита пъпна връв - около вратлето и около крачето! Но важното е ,че всичко завърши благополучно и за двама ни и сега вече цяла година ме радват и ядосват дружно с батко му! Heart Eyes

Отново хубав ден - май няма да досаждам повече! Stop

Общи условия

Активация на акаунт