Отговори
# 30
Ох , и аз искам да съм 50 кила, ама съм 100 Sick
Майната му, ще отслабна все някога Tired
Сега по актуалните теми.
Аз давам на Катя да си гризка разни бисквитки, свекито и дава солети и сухарче.Тя обаче иска да яде сама с лъжицата от купичката.Или в най-добрия случай да храни мен и изобще сме голям цирк Laughing
Гърне не съм взела още , а май трябва вече да опитаме.Тази седмица и това ще стане.
За рожденния и ден ще организирам и аз две партита, за бабите в сряда и за децата в събота. Пак ще стане лудница , ама ние обичаме купоните newsm68
Сега да ви се похваля,ч е снощи най-сетне успяхме да излезем на танци. Ходихме да хапнем първо и после на клуб с жива музика. Напяхме се , напихме се и се натанцувахме и днес нямам глас, за радост на домашните Mr. Green
И сега в изблик на нежност искам да ви кажа , че много ви обичам и много ми липсвате, но с тази работа и тези домашни ангажименти нямам почти никакво време за форума Cry
Но се старая , когато мога поне да ви попрочета.
За ражданията друг път ще пиша, че стана много дълго.
Целувки на всички мами  и бебчовци  bouquet

# 31
newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Даниел, Виктор, Мартин, Ева, Андрей и Гергана!  newsm59
Много здраве, щастие, късмет!
Тася, страхотна торта  chef  bouquet  bouquet
Не мога да вляза в албума ни и да разгледам снимките  Sad #Cussing out
Днес правихме прощъпулник на Катерина. В много тесен кръг, т.като се оказа че едно от нашите другарчета е болно от варицела, а нашите деца са си играли с него в най-критичните дни - 3 дни преди да избият пъпките. Та така бяхме само с "контактните" деца. И все пак мина добре. Катерина доста се чуди какво да избере, но след 10минутно мислене избра лекарската слушалка hahaha Снимки

# 32
Много са ви сладки снимките като бременни или непосредствено след раждането.Аз бях станала такъв толстолоб , че не исках да ме снимат.А в деня на секциото Мъжа ми е бил толкова пленен от вида на малката мишка , че забравил да снима
 това
e Eли на един ден.Имаше ме и мен по снимките , но изглеждах много подпухнала и цялата бях на петна.Това ме накара да изтрия снимките и сега съжалявам.
Тася тортата е страхотна - поздравления

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРИ! А това newsm51 е за техните майки

# 33
Честит рожден ден на малките палавници! Да са живи и здрави и да радват мама и татко  Hug
Много често напоследък се връщам към моментите на раждането и безкрайната седмица в болницата...Предпочитам да не товаря никого с всичко което изживях тези седем дни, но факт е, че това бяха най-щастливите и най-тревожни мигове в живота ми. Една година по-късно като гледам резултата си мисля, че искам още две дечица  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes 
За мен най-кошмарния период беше бременността, 4 месеца кървене, притеснения, 8 месеца почти не ствах от леглото, заприличах на акула с 25 кила отгоре, тъпчех шоколади като ненормална и не спирах да рева и да търча по лекари и изследвания. Гледах всички тъпи предавания по телевизията, включително сапунки и море от любов  Embarassed Embarassed Embarassed, от здравомислещ енергичен човек се превърнах в истерична, черногледа лигла...ужас ... ей това ме плаши да не се повтори пак, защото при мен процеса беше неконтролируем...Как ме изтърпя горкия ми мъж  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И пак ви казвам въпреки всичко искам още 2 деца, няма нищо по-хубаво и по-ценно в живота от децата  Heart Eyes По-щастлива и по-горда не съм била с нищо, което съм постигнала, отколкото с малкия мъж,който се появи преди година в живоата ми  Hug

# 34
Здравейте,

Първо да се похваля, че мойта щерка се сдоби с първия си подарък - колело, от тия с дръжката отзад, стана много смешно - разхождаме се ние из Хиполенд, Алис естествено баща й я носи на ръце, че неще в количката, виждам аз колелото и му казавам на мъж ми, че това е вариант за подарък за Р.Д.и той вика-дай да го пробваме, че ми отмаляха ръцете, слагаме я ние, а на нея толкова й хареса, че неще да излезе и така се уреди с подарък Crazy

Значи подхващаме темата за раждането - 1 година по-късно все още си спомням с ужас за секциото, дълбоко съжалявам, че родих така /не го казвам, за да ме успокоявате, или да ми обяснявате, че е нямало друг начин, просто споделям/, все още се чувствам неудовлетворена и мечтая един ден да родя второто си дете по естествен път, помня всичко и лошото и хубавото...как я извадиха от мен и тя изплака, а аз с газирания от упойката мозък не осъзнах какво става, как ме заведоха при мъж ми и лекаря му каза - големи късметлийки са твоите момичета, после реанимацията и болките, чувството, че си безпомощен като бръмбар по гръб, чувствах се празна, даже си зададох въпроса защо ми беше да се захващам с това...как ме настаниха в стая без бебето и трябваше да се влача от 6 етаж до 2-рия през 3 часа да я кърмя, после как ни преместиха вече двете заедно и аз все си виках -малее какво добро дете, все спи Crazy, как ми се надуха като павета гърдите и една мила акушерка ме цеди на ръка, а аз рева,а тя вика- това си е второ раждане,как ни изписаха, а мъж ми забрави да ми купи цветя Confused, после в къщи и оттам нататък лудницата. Не изпитвам никаква носталгия по раждането, но виж по малки бебета...вчера видях две близнета - момче и момиче, спинкаха си в количката на слънце, независимо, че Алис им крещеше до главата, направо сърцето ми се сви, идеше ми да ги открадна и не само тях, а всички малки бебчета, които виждам Rolling Eyes

# 35
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ БЕБЧЕТА И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ!
Да са живи и здрави малките дечица и да са много послушни!

...много ми хареса тортата, може ли да кажеш от къде е?

Мила, Танита, радвам се, че ви е харесала тортата. Да ви кажа и на вкус беше страхотна! Мммм... Wink

Тортата я поръчахме от "100 грама сладки". Там освен вкусни сладки правят и такива разкошни торти. А нали Вики е рибе - темата бе "Морско дъно".

Някой беше изтрил албумчето от Р.Д. на Вики. Може би по погрешка. Пак качих снимките.

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 19:05 от mishelle

# 36
Здравейте!

Много са хубави разказчетата за раждането!  Heart Eyes
аз разказах за моето в предишната тема и сега няма да се повтарям...

Вчера празнувахме РД на Криси и го съчетахме с прощъпулника. Хвана се първо за лекарските слушалки, захвърли ги на земята и се хвана за калкулатора, след което доста време не го пусна... Баща ми заяви - ще става или корумпиран лекар или гл.счетоводител на здравната каса  hahaha Joy
После бръкна в тортата, преди това бръкна в чашата ми с вино и си облиза ръката, и май й хареса  #Crazy

Сними нещо не мога да кача в момента. Може да има някакъв проблем със сайта, не мога да се логна. Ще опитам утре пак.

ЧЕСТИТО НА РОЖЕНИЦИТЕ! ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ И ДА СА НАЙ-ЖИЗНЕРАДОСТНИТЕ МАЛКИ СЛАДУРИ!

Някой беше питал в предната тема как давам филия с нещо на Криси. Ми аз не съм давала още, но предполагам, че на парченца, поне така си го представям. Но и аз имам спомен, че някоя мама беше писала че дава сандвич, айде да си признае коя е и да каже какво точно дава  Mr. Green

# 37
      НА РОЖДЕННИЦИТЕ!!!Да са живи и здрави!  bouquet            tasia тортата наистина е много хубава  Peace ти си направо специалист! Laughing Относно моето раждане няма много за разказване  Laughing и аз родих със секцио.Бих казала че самото раждане мина леко.Да ви призная бях много щастлива докато бременеех  Mr. Green Юджи се оказа една сбъдната мечта,която си пожелах на едно безкрайно романтично място..! Heart EyesЛично за себе си мога да кажа че Господ наистина чува молитвите ми и за пореден път ме направи неописуемо щастлива! Hug Лека вечер на всички! Hug Heart Eyes

# 38
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! ДА СЛУШАТ, ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА ИМ! Hug

За раждането - Отидох да раждам с 3 см разкритие. Бях много спокойна, изобщо не се притеснявах. Нямах търпение да видя моето малко слънчице. Мъжът ми ме остави в болницата в 10 часа. Той беше притеснения  Simple Smile Сложиха ми окситоцин и почнаха контракциите. Не ме е боляло много, мислех даже че болката ще е доста по-силна. В 16,00 бях с пълно разкритие и влезнах в родилната. И за напъните не мога да кажа, че ме болеше. Питах ги след колко време ще излезне бебето и чаках с нетърпение. Казаха ми до 15 минути ще го видиш. И тогава всичко се обърка. Вики се заклещи и не излизаше. На мен ми стана лошо. Зави ми се свят и им казах, че ми е лошо. След това съм изпаднала в безсъзнание. Събудих се в 17,30. Всички доктори се бяха събрали над главата ми и ми викат - много ни изплаши. Вики я бяха извадили, аз имах кислородна маска на лицето, очите ми се затваряха и едвам успях да я видя малката принцеса. Тя спеше. Беше с едно бяло личице, едни извити митгли и едни сладки устенца. Никога няма да забравя този момент. Радвах се, че тя е добре и нищо и няма.  След това ми я взеха и я видях отново след 3 дни. Тези 3 дни ми бяха най-тежките в живота - не заради безбройните шевове и огромната болка, която изпитвах от тях, не заради пукнатото ми ребро, защото ми бяха скачали по корема, за да я извадят, не заради това че припадах и неможех да си стоя на краката, а заради това че не можех да я видя.
На 3-тия ден когато ми я донесаха в стаята - бях най-щастливата майка на земята. Вече бях по-добре и я оставиха при мен. Цяла нощ я гушках и тя спа на ръцете ми, а аз я гледах и не можех да й се нарадвам. След няколко дни ни изписаха - възстановяването ми беше доста продължително, следродилната депресия ме подмина и сега като се замисля- всичко бих преживяла за моето малко слънчице!
Това е от мен
Лека вечер Hug Heart Eyes

# 39
Лили Hug и Катеринка и всички дечица са страшно сладки Hug
ДесиМ  Hugтова за счети на здравната каса и подкупния лекар много ме развесели Joy

мами чета ви разказите и ми е много мило
тогава много се вълнувахме една за друга,но която и да родеше нямаше време за толкова дълъг разказ
първите дни с бебчетата в къщи за всички бяха трудни
аз ви разказах за самото секцио ,но сега се вдъхнових от вас и ще разкажа още малко за дните в болницата
Бобката на мен ми го показаха ,след като го изкъпаха-беше много нацупен ,че са го извадили Joy
цунках го и после ми го донесоха в интензивното да си го гледкам в количката за половин час
 след секциото на мен не ми сложиха никакви обезболяващи освен аналгин -това малко ме озори,но на втория ден почнах да се раздвижвам-целта ми беше едно кантарче в края на коридора-умирах да се претегля,че много се надявах да съм свалила нещо
на 3тия ден се добрах до него и с радост видях ,че с раждането съм свалила 15кг  bowuu
Бобата го извадих от креватчето още на втория ден и му дадох да суче-леле Heart Eyes как сладко почна да души ,като мишле  Heart Eyesи веднага почна здраво да суче,мен доста ме болеше ,имах зверски рагади и кръв ,но нали бях със силна мотивация и стисках зъби а и в правителствена много се поощрява кърменето.даваха една добавка адапте след кърмене да предложим на бебоците,но Бобата не я искаше а и като го теглеха пробно само го хвалеха, как яко суче-но той се роди 4110кг ,силно бебче нормално да суче добре.
станах приятелка с няколко от мамите и си ходехме на гости по стаите Joy
много исках да ме изписват бързо а ме изписаха седмица след секциото-като ни изписваха валеше сняг-много бе красиво Heart Eyes
сега макар с носталгия да си спомням тези мигове,много повече се вълнувам от бъдещите-нямам търпения Бобата да порасне,да почне да говори,да ме пита "Мамо,защо" Joyда си общуваме с думи Hugда му чета приказки,да го водя на куклен театър-все бързам аз,но такава съм си

# 40
4естит рожден ден на Дани и на вси4ки останали рожденници newsm59 nbirthday  Gift newsm38 Gift  ura

# 41
Привет, милички! Аз се завърнах след много изтощителна програма... А май-лошото е, че в стяда пак заминавам... Няма да мога да прочета всичко сега, но искам да честитя на рожденниците, които съм пропуснала от 7-ми досега!  Hug
Много ми липсвахте... А като погледнах последния пост, мнго яка темичка сте подхванали... Ще гледам да се включа малко по-късно със пост и снимки...  Hug

# 42
  • София
Маминки,много благодаря за хубавите пожелания! Hug Heart Eyes
Рожденния ден мина много добре,Дани се набесня здраво и едва дочака да го изкъпя и моментално заспа Simple Smile.Аз също съм гроги от всичките приготовления и емоции Crazy
Много хубави разкази,маминки,мило ми е да ги чета... Hug

Честит Рожден ден на Виктор,Мартин,Ева,Андрей и Гергана!

Много хубави снимки от РД На Вики,страхотна торта!
И Катеринка и Ели са много сладки,разгледах снимките от прощъпулника.

Веси,питаше ме за мечо Пух,ами рисувах го с разтопен шоколад-кафяв и оцветен бял,то си има технология,казва се трансфер,от готварския го научих Mr. GreenИначе тортичката беше станала мноого  вкусна,доволна съм! Grinning

Ето снимчици и на моя рожденник! http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13408&AlbumId=88420
Цунки и лека нощ!

# 43
# 44
  • София, център
4естит рожден ден  Дани !

Общи условия

Активация на акаунт