Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 10 454
  • 139
  •   1
Отговори
# 30
  • Sunshine state
И на 2-3 седмици е много, ама правете каквото щете, тя кожата си е ваша в край на сметка. С толкова често бодене няма да постигнете нищо, само да кажа. Не знам какво сте чела, но никъде не съм видяла препоръка на 2 седмици. Такова нещо няма независимо каква е кожата.  🤷♀ Просто се въздържайте от съвети в тая насока, че някой, който не разбира да не започне да прави същото. Това не е толкова безобидна процедура все пак и може да си докара сума ти проблеми някой.

# 31
  • пустинята Гоби
В сайтовете на дерматологичните клиники интервала между отделните терапии с професионален дермален варира, в някои е 4 седмици, в някои е 20 дни, виждала съм и 2 седмици. Съвети не давам, казах аз какво правя. Всеки може да прочете дерматолозите какво съветват.

# 32
  • Sunshine state
4+ седмици е. Даже 4-6 най-добре. А в клиника, в която ми препоръчват процедура дерма пен на 2 седмици, няма и да отида.

# 33
Здравейте! Ако някой има опит с лед маски за лице за светлинна терапия, бих се зарадвала да сподели? Търсих в ревюта но няма много информация. Интересувам се дали наистина има ефект, коя марка ползвате?

# 34
  • София
И на мен ми е интересен отговорът на този въпрос. Бих го стеснила - дали някой има положителни впечатлания от такива, продавани в Тему?

# 35
Не бих си купила маска от Тему или Алиекспрес. Нямам вяра на тяхното качество за подобна техника.
Но също бих искала да чуя мнения за подобен вид козметични уреди - имат ли ефект и т.н. Гледам по филми, клипове често ги ползват.

# 36
Като ходих на козметик ми каза, че освен дарсонвал ( вече го имам) ми препоръчва за домашна употреба и лед маска. Само че съм срещала противоречиви мнения. Какво мислите, доволни ли сте, за какво я ползвате и има ли ефект?

Азара, дали бихте споделили как ползвате дарсонвала? Какви ефекти се очакват от него?

# 37
Като ходих на козметик ми каза, че освен дарсонвал ( вече го имам) ми препоръчва за домашна употреба и лед маска. Само че съм срещала противоречиви мнения. Какво мислите, доволни ли сте, за какво я ползвате и има ли ефект?

Азара, дали бихте споделили как ползвате дарсонвала? Какви ефекти се очакват от него?
Не съм го ползвала скоро, защото не ми се занимава, а и съм бременна.

Ползвах го след баня, на лице и коса. За косата с цел стимулиране на растежа. За лицето с цел намаляване на омазняването и ако имам някоя пъпка да ми мине по-бързо.
Ето какви ползи показват в единия сайт

# 38
За много години, момичета!
От шест години ползвам NuFace и съм доволна. Но както при всяко нещо ефект има докато се ползва.
Моят е ето този.

Сега проучвам коя LED маска да си взема.
Аз имам тази на current body  ползвам я около две седмици и виждам вече някакъв ефект, по-сочна изглежда кожата, по-уеднаквена.

# 39
Дали има някой, кокто е ползвал такава маска да каже има ли ефект :

# 40
Niss, благодаря за отзива. 🤗 Има огромно разнообразие от LED маски на пазара и е объркващо. Да попитам само затваряте ли очите докато я ползвате? На едни от маските има и специални очила.

# 41
Mera това е моята маска и аз виждам ефект а знаете че като се гледате всеки ден е трудно да се види но определено има и ММ също забелязва.
Cloe маската има едни силиконови приставки които се слагат за да не ти свети в очите докато я ползваш но на мен ми се отбелязват по кожата и ги махнах. Без тях ми свети, но предпочитам да си стоя легнала със затворени очи докато я ползвам. Честно казано не ми е много удобно да върша нещо докато съм с нея така че си лежа.Но съм чела че има хора които си я ползват с отворени очи без  силиконовите приставки явно не е вредно. Мисля че очилата са за инфрачервена светлина тази се води че е близо до инфрачервената и тази светлина не загрява за разлика от инфрачервената.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 07:15 от Niss

# 42
Niss точно тази маска от снимката ли ползваш? Не е евтина , затова питам . Имам лампа с червена светлина , която ползвах за друга част от тялото, не лицето, и не забелязах да има ефект.

# 43
Да точно тази currentbody 2 и не е евтина знам но проучвах и четох че е с 30% по силна от всички останали. Ким Кардашиян и била голяма фен. Забелязвам че лицето започна да има един такъв блясък а преди ми стоеше леко повехнало независимо от скъпите кремове.Кръговете под очите една идея избледнели, бръчиците също една идея по-добре абе дано още се развие ефекта след повече ползване защото дават че има ефект след месец.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 20:00 от Niss

# 44
Niss , да ! Точно такъв е ефекта, който видях на лицето на една клиентка и я попитах каква процедура е правила на лицето си . Жената направо сияеше. Скоро имам рожден ден, май си избрах подаръка . Благодаря 🌷

Общи условия

Активация на акаунт