Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 24 315
  • 257
  •   1
Отговори
# 75
Козметичката ми прави почистване, след това дарсонвала и накрая слага маска

# 76
То зависи и каква е маската, ако е почистваща - преди, ако е хидратираща -след, като завършек.

# 77
  • София
Благодаря🤗

# 78
Здравейте, дами. Моля за съвет. Купих си дарсонвал, но навсякъде пише различно - по колко време да се използва, колко често, маска преди или след процедура се прави. Така че ви моля да споделите вашите практики с този уред. Предварително благодаря!
Здравейте, може ли да споделите от къде сте го закупили, защото и аз обмислям. Благодаря!

# 79
  • София
От Емаг.

# 80
"Оформяне на лице" ??? някой наистина може да си помисли, че ще си оформи лицето с дарсонвал.

# 81
В емаг слагат всякакви заглавия. Не е това целта на дарсонвала, надявам се, тези, които го поръчват са проучили за какво се ползва.

# 82
Здравейте, момичета, опитвам се да се ориентирам в уредите за домашна грижа, но колкото повече чета, толкова повече се обърквам. Отначало тръгнах да търся само за йонофореза, защото ми се отразява добре, когато козметичката ми я прилага, но после открих и опции за почистване, и за лифтинг, и за Hi-fu. Моля ви за съвет какво точно да гледам на ултразвуковите уреди - мегахерци ли, какъв вид вълни е най-добре да има уредът. Кожата ми е нормална, над 50 годишна, бих искала да съчетая, ако е възможно дълбоко почистване и йонофореза, ако има и други екстри също е добре, цена до 200 лв. Ще съм благодарна за препоръки

# 83
  • През девет планини в десета...
Здравейте, за отпусната кожа на гушата и шията кой уред е най подходящ 😊 насочила съм се към този, но се обърках вече в четенето. Някои твърдят че радиочестотата разгражда мазнините а аз искам да го ползвам и за около очите и лицето. Да не ми хлътнат очите 😊. Това е уреда https://dermis.bg/product/aparat-radiochestoten-lifting-za-litze-i-tialo. И върху шията да не си навредя на щитовидната жлеза или лимфните възли.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 10:17 от зелено камъче

# 84

Да ви кажа, пробвах с тези серуми дермапена и съм доволна. Удобни са за процедурата и са затворени няма как да проникнат бактерии, ако ае дезинфекцира добре. Като цяло от марката съм много доволна от няколко месеца им тествам останалите продукти.

# 85
Някой ползвал ли е тази лампа да даде мнение:

# 86
Здравейте! Много интересна тема!
Моля за препоръка за домашно дермабразио или друг уред с цел превенция на първи финни линии. На 30 съм. Имам Форео мини и д-р. Пен.
Загледах едно водно дермабразио https://dermis.bg/product/aparat-za-vodno-dermabrazio-i-kislorod … za-domashna-grija и консуматив към него Aha peeling, който се разрежда с дестилирана вода. Някой има ли го? Струва ли си или да се ориентирам към друг тип домашен уред?
Благодаря предварително

# 87
  • София
Дермабразиото ще ексфолира кожата, но няма да ви заглади фините линии, или пък да бъде превенция.

# 88
Здравейте, прочетох няколко от предните теми, опитах и с търсачката да намеря информация за масажорите за очи, но не успях. Ползвали ли сте масажор за очите и има ли наистина ефект от тях? Използвала съм няколко ролона за очи, с метално топче, с кофеин..... Различни кремове за подпухнали очи, лъжици в хладилника, от пачовете под очи с различни съставки. Нямам тъмни сенки, подпухнали са ми отдолу очите. Пробвала съм и с резенчета краставици и с пакетчета чай, изобщо всичко, което можах да намеря в интернет и съм прочела съм направила. Сега ми се иска да пробвам с тези масажори за очи, не са кой знае скъпи, но ако не вършат работа не искам да си давам парите на вятъра и да стои после само в къщи.

# 89
Тогава може ли препоръка за домашен уред, който работи в тази насока - превенция на фини линии и бръчки. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт