Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 24 346
  • 258
  •   3
Отговори
# 60
  • София
Моето е такова от Али. Взех го за всички 45 долара, но съм доволна. Има и други варианти, зависи каква сума искате да отделите

# 61
  • ВАРНА
Наскоро преравях шкафа и открих един уред за бяла мезотерапия,безиглена. Моля за съвети - какво/как ползвате с него, доволни ли сте ? Противопоказан ли е с други естетични процедури, защото обмислям дали на майка ми да го предложа - пилинг/ботокс/хиалурон ?
А става ли за обработка на коляно с магнезиев гел или фастум гел ( обезболяващ) - за на баща ми коленете, че някой ми беше казал , че и такъв ефект има ? Благодаря предварително за насоките Simple Smile

# 62
моето е такова от Шейн. Искам да попитам за тези светлини.. И в лед маските, в този уред и в дарсонвала ги има, но каква е разликата?

# 63
  • София
В лед маските и тези уреди са си просто светлини. Дарсонвалът работи на друг принцип. При него се образува озон и направо си те бие ток Joy

# 64
В лед маските и тези уреди са си просто светлини. Дарсонвалът работи на друг принцип. При него се образува озон и направо си те бие ток Joy
Е, недей да плашиш. Не се усеща като биене на ток, леко гъделичкане е. Бие те ток ако не си докоснал с пръст пръчката преди да пуснеш уреда. И то пак не е биене на ток, просто прави едно пукане и светва по-силно, но нито боли, нито нищо😀

# 65
  • София
Не знам с домашните уреди как е, но при козметичката ми направо си е ток Joy. Може и моето възприятие да е различно, не мога да отрека

# 66
Не знам с домашните уреди как е, но при козметичката ми направо си е ток Joy
Е козметичката какво Ви прави?! Ходила съм при козметици, професионалните са даже по-силни от домашните и те го усилват доста. Аз моя вкъщи не смея чак толкова, въпреки, че няма да ми стане нищо😀Усещам само едно гъделичкане, дискомфорт никога.
Но преди да се докосне до кожата както казах трябва да се сложи пръста на пръчката.
Учудвате ме. Да не би да сте по-чувствителна или кожата Ви да е такава?

# 67
  • София
За това казах, че може би моето усещане е сбъркано, но не мога да кажа в никакъв случай, че го усещам като гъделичкане. По тази причина и такъв уред вкъщи нямам, няма и да имам

# 68
Аз просто исках да отбележа какви са усещанията по принцип. За да не се плаши някой. А ти спокойно може да откажеш ползването му.
Ако масово имат усещането за биене на ток на лицето едва ли щеше да се ползва толкова и в професионални и в домашни условия. Но е хубаво значи преди да се вземе такъв уред да се пробва ( но не знам къде има такава възможност, освен да се поръча и да се пробва и ако не е ок да се върне или от приятелка.).

# 69
Аз от дарсонвала съм много доволна, но явно ще трябва да видя и от тези уреди, които са с повече светлини, 7 бр гледам в Шейн.. Около 20 лв са, но дали ще правят нещо, не знам

# 70
  • София
Аз имам такъв уред със светлини и вибрация при досег с кожата. Единият е за лице, другият за околоочен. За мен нищо не правят, но масажът е приятен Joy

# 71
При козметичка, като иска да “убие” някоя пъпка, дарсонвалът яко боде.

# 72
  • София
Здравейте, дами. Моля за съвет. Купих си дарсонвал, но навсякъде пише различно - по колко време да се използва, колко често, маска преди или след процедура се прави. Така че ви моля да споделите вашите практики с този уред. Предварително благодаря!

# 73
Здравейте, дами. Моля за съвет. Купих си дарсонвал, но навсякъде пише различно - по колко време да се използва, колко често, маска преди или след процедура се прави. Така че ви моля да споделите вашите практики с този уред. Предварително благодаря!
Аз си го ползвам на суха и чиста кожа след баня. После си нанасям продуктите от рутината. Самата приставка почиствам със спирт или дезинфектант и увивам марля около нея. Някои ползват антибиотична пудра, на мен не ми допада усещането.
Не съм пробвала досега да слагам продукти след, а и нали някои ползват пудрата, едва ли върху продукт ще сложи пудра.
Ползвала съм го 1-2 пъти в седмицата. Ако съм имала упорита подкожна пъпка само нея съм третирала на самото място и всеки ден.  Мисля, че до 2-3 пъти на седмица е ок.
Косата също минавах след къпане и след изсушаване.

# 74
  • София
А ако искам да си сложа маска за лице, преди да използвам дарсонвала или след това ще е по-удачно?

Общи условия

Активация на акаунт