Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 24 134
  • 257
  •   1
Отговори
# 45
Niss, забравих да те питам ползваш ли ретинол/третиноин?
На една от LED маските беше написано, да не се ползва. Зачудих се много, защото аз ползвам и третиноин.

# 46
Я дайте линк към маската  и аз искам от скъпото сияние 😜🤣🤣

# 47
https://www.currentbody.com/products/currentbody-skin-led-light-therapy-mask

Cloe в момента не ползвам ретинол нещо много ми се изсушаваше кожата и се отказах но иначе четох че може просто първо да ползваш маската и след нея не помня колко време примерно половин час.

Mera ще бъде чудесен подарък провери за разни кодове за намаление от YouTube инфлуенсъри че аз не се усетих чаках да я намалят за Черен петък но така и не я намалиха.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 06:08 от Niss

# 48
Здравейте, и аз търся такава маска. При козметичката си ползвам често. Изкарах и курс за масажи и лифтинг на лице. Тази маска си е задължителна в практиката.
Това намерих в един от постовете на Д-р Алекс Мекенджиева.
“ Днес ще ви дам поне 6 причини да започнете да ползвате такава маска още от утре.
1. Евтина инвестиция. Макар и првоначалната й цена да ви плаши- ако разделите сумата на броя дни в които я ползвате, ще видите че излиза доста евтино. Сьс сигурност прескпото ви кафе от Старбькс е нещо, което повече тежи на бюджета ви.
2. Не е нужно да сменяш нищо от рутината си за кожата. Достатьчно е да ползваш маската между 2-3 пьти седмично по 10-15-20 мин за добър резултат. Останалото си остава по старому.
3. Стоиш си на дивана, почиваш си, слушаш подкаст или си в някоя среща. Можеш да счетаеш толкова много неща, докато си с маската.
4. Не боли. Да, нито боли, нито усещаш каквото и да е неприятно чувство.
5. Действа изключително добре при брьчици (дори и статични такива).
6. А някои LED маски дори имат и функцията за синя или друга светлина, които обхващат голям набор от сьстояния като розацея, акне, пигментации и други.
Маските, които аз препорьчвам са Omnilux,
CurrentBody, Nourished, Solawave.
На пазара ще откриете голям набор от продукти.
Проучете много внимателно преди да закупите маска. Тьрсете клинични проучвания, дължината
на вълната (според проучвания тя трябва да е
около 633nm за червена светлина) и не на последно място какви са сертификатите за сигурност на марката.”

# 49
Здравейте,
Аз имам най-обикновена инфрачервена лампа вкъщи. Възможно ли е с нея да се постигнат същите ефекти като от споменатите маски? Ако я насочвам към лицето с нужното разстояние, разбира се.

# 50
Аз пак да попитам за серуми подходящи за използване с Дермапен Blush

# 51
  • Sunshine state
Аз пак да попитам за серуми подходящи за използване с Дермапен Blush
Всякакъв чист хиалуронов ще ти свърши работа. Аз ползвам такъв на Лореал. Simple Smile

# 52
Затрупвани сме с прекалено много информация и човек трябва да може да я филтрира. Да чете различни източници и да не бърза да се доверява. Обаче жените сме податливи, заради пустата суета и дали не изпускаме нещо.
Видях това и съм без думи. 🙈 https://www.instagram.com/reel/DExM46Xthpe/?igsh=MTlybXpvc2FtYjM1eA==
Два или три пъти седмично микронидлинг! 😳
Такива ядове може да си докара човек само едно от тях е нарушаване на кожната бариера.
Ясно е, че прави реклама на марката си за микронидлинг. 🙈
https://www.instagram.com/reel/DEmaTCqIgj9/?igsh=NmY5ZWlqenR1ZnBr
Видях във видеото моя NuFace и LED маската на Current body. Не можах да разбера дали е доволна от тях или не. 😄
Още проучвам LED маските, тъй като искам полза да имам и за розацеята.
Момичета внимавайте къде какво гледате , проверявайте и при съмнения консултация с дерматолог.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 09:45 от cloè

# 53
Здравейте,
Аз имам най-обикновена инфрачервена лампа вкъщи. Възможно ли е с нея да се постигнат същите ефекти като от споменатите маски? Ако я насочвам към лицето с нужното разстояние, разбира се.
Според мен никакъв шанс.

# 54
  • София
Затрупвани сме с прекалено много информация и човек трябва да може да я филтрира. Да чете различни източници и да не бърза да се доверява. Обаче жените сме податливи, заради пустата суета и дали не изпускаме нещо.
Видях това и съм без думи. 🙈 https://www.instagram.com/reel/DExM46Xthpe/?igsh=MTlybXpvc2FtYjM1eA==
Два или три пъти седмично микронидлинг! 😳
Такива ядове може да си докара човек само едно от тях е нарушаване на кожната бариера.
Ясно е, че прави реклама на марката си за микронидлинг. 🙈
https://www.instagram.com/reel/DEmaTCqIgj9/?igsh=NmY5ZWlqenR1ZnBr
Видях във видеото моя NuFace и LED маската на Current body. Не можах да разбера дали е доволна от тях или не. 😄
Още проучвам LED маските, тъй като искам полза да имам и за розацеята.
Момичета внимавайте къде какво гледате , проверявайте и при съмнения консултация с дерматолог.
Микронидлингът зависи много от дълбочината. Това е ролер и той не може да действа като по-модерните дермапени или професионални уреди. При професионалните процедури се работи в по-голяма дълбочина ( наистина стават рани), докато тук е малко...

# 55
CruellaDeVil, ясно ми е и аз имам.🤗 Обаче 2-3 седмично е много. Казвам го, защото и аз преди години се бях “подхлъзвала” жестоко в пълен локдаун да търся дерматолог, че си бях нарушила кожната бариера и обострила розацеята с честото му ползване.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 16:12 от cloè

# 56
  • София
До кожа си е. Има кожи, които търоят на доста манипулации без проблем, но има и по-чувствителни, които не могат да издържат. За това не гледайте влогъри, те не са специалисти. За брой гледания могат да правят какви ли не простотии. Не го казвам за конкретния случай, а по принцип

# 57
На мен пак ми влезе в главата мухата за някакъв почистващ уред. И тъй като сега още се чувствам зле, не мога да ходя по процедури, искам да си помогна вкъщи. Проблемът са черните точки. Иначе като забременях и кожата ми вече не е мазна/смесена. Бих казала, ме даже е леко суха 😳 не очаквах такъв ефект 😆 но трябва да си почистя черните точки, а мануално ми е трудно. Какво бихте предложили?

# 58
  • София
Диамантено дермабразио

# 59
Диамантено дермабразио
Може ли да ми покажете уред?

Общи условия

Активация на акаунт