Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 24 367
  • 258
  •   2
Отговори
# 255
Конкретно тази на Макенджиева я пробвах и не е никак удобна, стои някак “изпъкнала” и не се напасва по лицето. Всички, които са някак “гъвкави” и не са пластмаса по лицето са така. Купих си и ползвам, всеки ден и според мен има ефект. Имах 1 петно от бременността и тъй като съм алергична към витамин Ц и съм ограничена към други съставки (кърмя), с ползването на маската почти изчезна.
Моята маска е от Тему. 😅

# 256
  • гр. София
Аз имам маска Multi light на Currentt Body - https://www.currentbody.com/products/currentbody-skin-led-multi-light-mask от месец и си я ползвам с кеф. Като има някоя и друга пъпка, пускам синя светлина, ако ли не, червена или смесена. За мен чудесен подарък за мен си, за ефект - не мога да кажа, аз съм си младолика и без много дефекти Grinning

# 257
Nidda, благодаря за препоръките! И аз съм с петно от бременността, кърмя и отдавна ми отлежава неупотребявана лед маска от тему. Мотивираш ме да я изпробвам! Blush

# 258
Аз ползвам панел с червена светлина и за лицето от два месеца  и съм адски доволна ,една от най-смислените ми покупки.
Момичета опуках и последната си ампула за миктонийдълинг вчера ,а нямам представа откъде съм ги поръчвала ...дайте идея за ампула от която сте доволни.много закъснях от мързел да започна този сезонс тези процедури ....ха днес -ха утре ...отложих и старта на  трета заради това...пфуу...карай

Общи условия

Активация на акаунт