Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 24 526
  • 265
  •   2
Отговори
# 255
Конкретно тази на Макенджиева я пробвах и не е никак удобна, стои някак “изпъкнала” и не се напасва по лицето. Всички, които са някак “гъвкави” и не са пластмаса по лицето са така. Купих си и ползвам, всеки ден и според мен има ефект. Имах 1 петно от бременността и тъй като съм алергична към витамин Ц и съм ограничена към други съставки (кърмя), с ползването на маската почти изчезна.
Моята маска е от Тему. 😅

# 256
  • гр. София
Аз имам маска Multi light на Currentt Body - https://www.currentbody.com/products/currentbody-skin-led-multi-light-mask от месец и си я ползвам с кеф. Като има някоя и друга пъпка, пускам синя светлина, ако ли не, червена или смесена. За мен чудесен подарък за мен си, за ефект - не мога да кажа, аз съм си младолика и без много дефекти Grinning

# 257
Nidda, благодаря за препоръките! И аз съм с петно от бременността, кърмя и отдавна ми отлежава неупотребявана лед маска от тему. Мотивираш ме да я изпробвам! Blush

# 258
Аз ползвам панел с червена светлина и за лицето от два месеца  и съм адски доволна ,една от най-смислените ми покупки.
Момичета опуках и последната си ампула за миктонийдълинг вчера ,а нямам представа откъде съм ги поръчвала ...дайте идея за ампула от която сте доволни.много закъснях от мързел да започна този сезонс тези процедури ....ха днес -ха утре ...отложих и старта на  трета заради това...пфуу...карай

# 259
За микронийдълинг съм ползвала този серум с хиалуронова киселина https://bg.iherb.com/pr/cos-de-baha-h-hyaluronic-acid-serum-1-fl-oz-30-ml/131871.
Ползвала съм и едни ампули за мезотерапия, но бяха течни като вода и ми беше много трудно с тях - докато почна да минавам с машинката, течността попие и все едно на сухо се дера, много неприятно. Та и аз ще се радвам някой да сподели опит.

# 260
  • София
Това не е серум за мезотерапия.
Аз ползвам серумите на dermedics. Има ги в аптеки детелина и онлайн

# 261
Аз ползвам панел с червена светлина и за лицето от два месеца  и съм адски доволна ,една от най-смислените ми покупки.
Момичета опуках и последната си ампула за миктонийдълинг вчера ,а нямам представа откъде съм ги поръчвала ...дайте идея за ампула от която сте доволни.много закъснях от мързел да започна този сезонс тези процедури ....ха днес -ха утре ...отложих и старта на  трета заради това...пфуу...карай

Здравейте, може ли препоръка, кой панел ползвате? Благодаря предварително

# 262
  • ВАРНА
Благодаря за отговорите за ЛЕД маските Sparkling Heart  а имат ли противопоказания след процедури ? Червената светлина загрява ли ? При капиляри/ розацея/ след ботокс/ мезотерапии става ли ?

# 263
Гледах клипове в youtube на https://www.pennsmithskincare.com/. Тя ползваше този серум, знам, че не се води за мезотерапия. А от тези на dermedics си поръчах различни и точно те са ми много неудобни.

# 264
Аз ползвам голям панел на Mitolight europe  с ред и инфраред светлина. Ако не беше мъжът ми да настоява за голям и силен  панел бих си взема по-малък  и да го ползвам за лицето и на тялото на части.За лед  маските знам,че current body са доказано добри.

# 265
No_frame bitch, инфраред за лицето ползваш ли? Какво ти е мнението? Има ли риск да затопля повече от нужното, че не търся отслабване на лицето?

Общи условия

Активация на акаунт