Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 28 606
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Инфрареда го изключвам за лицето или го слагам  на ниска степен ,освен ако нямам хрема или  синузит.Оставям само червената светлина.Инфрареда загрява ,най вече в дълбочина ,но и се усеща повърхностно .Червената светлина почти не загрява .
[/quote

И аз имам на същата марка панел, мисля, че е от средната големина и не се стои от горещина пред него. Не съм се сещала да изключа инфрареда. А само от червената светлина някакъв резултат имате ли?

# 271
Е...най-големият ефект е от червената светлина -стимулира колаген ,еластин ,намалява бръчки ,антиейдж .
Инфраред за лице само за хрема и винаги слагам предпазните очила.
Едит: имам видим резултат ,ползвам го от два месеца.По 8-10 мин на ден или през ден за лицето ,20 мин общо за цялото тяло на ден .

# 272
  • София
No_frame bitch, много благодаря за отговора

# 273
Момичета, този серум дали е ок за микронидлинг? Имаше такъв по-назад в темата, но не съм сигурна, че е същият

# 274
Аз бих ползвала специални серуми за микронидлинг. Не всички са създадени за употреба в дълбочина. В дермис например има такива ампули. Има разлика в действието и предназначението им.

# 275
  • София
Не, не е подходящ. Серумите за микронидлинг са специално разработени за това и най-вече са стерилни. Тези, които гледате, са за нанасяне на повърхностния слой на кожата.

# 276
Какъв обезболяващ крем използвате за микронидълинг вкъщи? 🙃

# 277
Нищо не ползвам и според мен не се налага .Няма болка -чело ,шия -0,5 ,бузи -до 0,1 дълбочина.Повече казват профитата ,че няма смисъл ,а и ме е страх .

# 278
  • София
Момичета, може ли лед-маската с червена светлина да се ползва, ако лицето се маже редовно с ретинол?
Започнах да се оглеждам и аз за маска. Ако някой е купувал от Amazon (не знам защо реших, че от там ще е по-качествена:)) и е доволен, моля за линк!
Благодаря!

# 279
Може без проблем .Аз пека сутрин и мажа ретинола вечер.Печеш на чисто лице.

# 280
Пускам линк зa моята,не е от Амазон обаче.Ползвам я от година,дъщетя ми ползва синята светлина зa акне.И двете сме доволни и е само по 3 мин на ден. Често има намаления
https://qureskincare.com/products/q-rejuvalight-pro-facewear

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 13:38 от Ре

# 281
А дали някой друг би изразил мнение за LED маска, закупена от България?

# 282
Нищо не ползвам и според мен не се налага .Няма болка -чело ,шия -0,5 ,бузи -до 0,1 дълбочина.Повече казват профитата ,че няма смисъл ,а и ме е страх .

На коя степен го пускате и с приплъзгване ли обработвате зоните. В ютуб ми попадна видео, в което обясняват, че с приплъзгване ставали разрези като с нож, а не дупчици каквата е идеята на Дермопена и затова го видгала и дупчела на следвашото място. Но се замислих, че ако е на по-бърза скорост няма да се получават разрези при приплъзгване.

# 283
С приплъзване го ползвам ,нямам идея на каква степен го нагласям ,май всеки път различно.Правя един квадрат ,образно казано, с чертички ,вертикално ,хоризонтално и по диагонал  и минавам на следваща зона .Гледах го в едно видео.
Все се каня на козметик да отида да си направя да видя каква техника ползват и дълбочина и все не остава време.

# 284
И аз това видео гледах, но после попаднах на друго, където жена предупреждаваше, че с приплъзгването много боляло ( но тя го нагласяше на ниска скорост).

Общи условия

Активация на акаунт