🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 72 775
  • 972
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Бягство към победата, ако го подобрят като оригинала, според мен ще е топ предаване. Харесвам си го.

# 766
И най-вече ча-ча-ча̀ и румба Grinning

БТВ извадиха от нафталина и "Бягство към победата", а анонсираха и "Танцувай с мен", пак след 15 г. пауза.

Eeeee!  Ами нещо чува ли се за "Ю кен дует"   Laughing

# 767
  • София
По последна информация, две фракции в bTV се борят за това дали да го има или няма Островът на 100-те гривни през пролетта на 2026 г.
Едните искат да се рискува повече и да се настоява на нещо, което се е харесало, дори и на малка група от хора и да се надгражда.
Другите (за съжаление към момента по-силните) не желаят да експериментират. Тяхната философия общо казано е, има ли рейтинг - подновява се, няма ли - край. Няма втори шанс.
Заради това за малко и Ерген 4 нямаше да има, заради лошите резултати на сезон 3. Но все пак Ергенът е много силен в социалните мрежи и гарантира много странични коментари и внимание и го подновиха, но буквално в последния момент.

С Островът обаче не стоят точно така нещата.
Въпреки че за разлика от последния Сървайвър, че дори и последната Ферма, като отзвук в социалните мрежи, сезонът се представи по-добре от тях.

Бягство към победата е спрян. Официално.

Живот на кантар почти сигурно ще бъде спрян.

Фермата 10 също виси. Ако няма добър рейтинг с който поне да стои сравнително близо до Игри на волята (абсурд да го бие) ще си остане ей така само с този сезон.

И все пак въпреки тези новини си е почти 50 на 50 за сезон 2 на Гривните.

# 768
Дяволо, а дали има какво ние да направим да помогнем на нашата си фракция?
Писмо, петиция, кикстартър кампания Grinning?

# 769
  • София
Това че сме зад шоуто мисля, че помага и е достатъчно. Ако някой иска да направи петиция моля да заповяда. На мен не ми се занимава, нямам време, но със сигурност ще я подкрепя и подпиша.
Тази тема е много силна, а и във фейса и инста си има вярна клика. Следят се социалки и форуми, вижда се дали даден продукт се харесва или не, но най-важното за тях е шеъра, заради рекламодателите.
Но така и не могат да разберат, че с похвати отпреди десетилетия няма как да стане. Време е да заложат на млади хора, на нови лица, а не да въртят едни и същи продуценти.

# 770
Според мен ще има някакво риалити за конкуренция на ИВ, но дали ще е нещо ново и непознато или гривни пак не се знае. Нали уж се говореше, че пак са наели това място (евтиното) въпреки всички проблеми, които им донесе? При това положение не е ли ясно, че ще се снима…? Иначе основният проблем с познанствата и хората на този и онзи от продукцията явно е масово явление за всичко, което се снима у нас, че и филми, формати… и в момента в Ергенът има “наши” хора и сценарии - явно не може да излезем от този кръг и да правим продукциите с малко повече мисъл.

# 771
  • София

Еееее жалко. Едно хубаво позитивно предаване да има. Много ме е яд.

# 772
  • някъде другаде

Еееее жалко. Едно хубаво позитивно предаване да има. Много ме е яд.
И на мен ми харесва. Там видях , че във всеки град има какво да се разгледа.

# 773
  • София
И Бягството, и Живот на кантар, и Островът си бяха много хубави, позитивни предавания.  Толкова ме е яд на бтв! Явно яко няма простаци, които да си крещят какви са парцали, няма шоу. Пълно опростачване.

# 774
  • Разпиляна във въображението
Ами тя аудиторията изисква крещене, просташки шеги, унижение и т.н. Телевизията не може да си позволи да е на загуба. Колкото и да харесва дадени положително и умерено предаване не може да го държи.

# 775
  • София
По принцип е така, но на нови предавания поне още 1-2 сезона шанс трябваше да им дадат, рядко се попучават космически рейтинги от първия път (ако не е Ергенът или Биг брадър). Яд си ме е.

# 776
Oт цялото чудене накрая пак няма да има време за организация и кастинг и пак ще слушаме как всичко е трябвало да стане последния момент. Дано все пак този път не се получи така, каквото и да решат в крайна сметка.

# 777
  • София
Много съжалявам, ако Островът остане само с един епизод. Определено предаването беше по-позитивно, отколкото другите подобни, а и не разчиташе чак толкова на физическата сила. Като гледам някакви други, при които ги карат да теглят коли... губи се какъвто и да било смисъл.
Дано все пак имаме предаване през 2026-а, ще го гледам с удоволствие.

# 778
Много съжалявам, ако Островът остане само с един епизод. Определено предаването беше по-позитивно, отколкото другите подобни, а и не разчиташе чак толкова на физическата сила. Като гледам някакви други, при които ги карат да теглят коли... губи се какъвто и да било смисъл.
Дано все пак имаме предаване през 2026-а, ще го гледам с удоволствие.

И аз искам втори сезон! Тъкмо да направят нещо приятно за гледане и вземат, че го спрат.

П.С. Тва като с парфюмите - човек си харесва един аромат, купува си го и вземат, че го спрат. Гадост.

# 779
ооф топик:
Аз още си купувам един парфюм от 1992. Оналайн де, по магазините го няма.

Общи условия

Активация на акаунт