🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 72 867
  • 973
  •   3
Отговори
# 750
  • София
Мдаа, и аз бих го гледала. Фермата, след последният сезон, не.

# 751
  • Разпиляна във въображението
Лорд Шаш, е да де - меандрите на Арда Simple Smile Снимал се е край Рибарци.

Аз се надявам все пак да си има 100-те гривни.

# 752
И двамата формата бих ги гледала, но предпочитах Гривните.
Не мога да си представя Фермата без Иван и Андрей.

# 753
  • София
Островът на 100-те гривни или Фермата
Кое шоу предпочитате?
Анкетата тук:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1709542

Островът, сезон 2 най-вероятно ще остане за пролетта на 2026 г. както вече анонсирах преди седмица, но тази информация, че ще има сезон 2 изобщо не е на 100% сигурно. Да, ще има, НО в тази сбъркана телевизия никога не се знае до последно...
Иначе, сезон 10 на Фермата е 100% ясно, че ще е тази есен.

# 754
Острова предпочитам, но да видим, наистина нищо не се знае до последно.

# 755
  • Другата България
И за пролетта не е много сигурно, но да се надяваме....
Твърдо за “Острова“.
Но, поради липса на него, ще гледам “Фермата“.

# 756
  • SF
Аз тъкмо започнах да гледам сезоните на Фермата и те взеха, че я спряха. От 5-ти сезон насам съм гледала, но не ги следя страстно.
Островът ми хареса много. Финалът беше тъп, та тъп. На практика остави сезонът незавършен. Да се промени тази концепция, защото вече като знам какво ги чака в последния епизод, мога да го гледам само заради клюките и интригите - кой с кого, какво мъти....
А пък Фермата без Иван и Андрей малко... не мога да си я представя. За предаването за българските традиции, българското и т.н., съм си традиционалист.

# 757
  • някъде другаде
И острова и фермата харесвам. Надявам се да си има и двата формата , просто да са по различно време.

# 758
  • София
Като споменахте за Фермата - там каква е драмата, така и не разбрах? Иван и Андрей къде са в случая?

# 759
БТВ има лиценз за "Фермата", но не са удължили договора с "Междинна станция". Така че друг екип ще прави предаването. Почти де. Защото Ники Николов отново ще е главен продуцент или там какъвто се води.

Иван и Андрей сега изглежда имат договор с Нова ТВ.

# 760
  • София
Интересно решение е Ники Николов, който погреба Фермата.

# 761
  • София
В БТВ е така: погребваш един формат и за наказание то дават друг. И като свършат форматите, изравят някой от погребаните и пак отначало JoyJoyJoy

# 762
Да, това с Денсинг Старс след 15 г. пауза беше безумно Grinning И пак го спряха.

# 763
  • София
И добре, че. И преди, и сега ми беше много безинтересно. Все едно и също - салса и бачата, с това съм запомнила формата.

# 764
И най-вече ча-ча-ча̀ и румба Grinning

БТВ извадиха от нафталина и "Бягство към победата", а анонсираха и "Танцувай с мен", пак след 15 г. пауза.

Общи условия

Активация на акаунт