🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 71 825
  • 967
  •   1
Отговори
# 45
Ами за Миро каза, че трябвало да я спаси по друг начин, не да и реди пъзела щото било грозно, а да си я бие и после на диска да си даде гривните. Ама тогава не го осъзнала за което съжалява. Съжалява и за разговора с Мая на скалите когато едва ли не си каза, че иска на диска да изненадат Миро. Това момиче грам не осъзнава как Мая през цялото време я подвеждаше, включително и за  последния си ход е успяла да я баламоса как го прави заради нея за да не трябвало да прави като Миро и да я бута в играта. Та трябваше Неделчо да и обясни, че Мая просто трябваше да играе, нищо повече, Бистра щеше да си я бие по правилата. Тя гледа с кравешки поглед и примигва...
Жоркааа, вкарай и малко здрав разум в главата, да не се доверява така ами малко да ги осмисля нещата. Иначе не мисля, че Бистра е лош човек. Просто е много наивна и трябва доста да внимава на кого се доверява.

# 46

Жоркааа, вкарай и малко здрав разум в главата, да не се доверява така ами малко да ги осмисля нещата. Иначе не мисля, че Бистра е лош човек. Просто е много наивна и трябва доста да внимава на кого се доверява.

Абсолютно същото мисля и аз за моята любимка. Казвал съм го и в темите. По детски наивна е и затова си мисля, че е чист човек без задни мисли. Просто действа импулсивно като дете на междоучилищно състезание. Иска да е по-по-най 😆 и едвали се е замисляла как ще изглежда по телевизията.
Гледах я в преди обед и на мен не ми хареса гримът и.

# 47
Големи благодарности и от мен на Дяволо и Сони за синтезираната информация в началото на всяка тема Green Heart И особено за статистиката! Според нея излиза, че финалистите са си били най-добрите Simple Smile

Класиране по процент успеваемост в игрите:

1. Венци 67%
2. Алекс 62%
3. Георги 61%

И тази статистика е интересна - Общ брой победи от всички изиграни битки:

Георги - 11 от 18 битки
Миро - 10 от 18
Венци - 8 от 12
Алекс - 8 от 13
Бистра - 8 от 22

Стана ми забавно, че Алекс и Венци имат еднакъв брой победи, като Халхаберо има дори една игра по-малко Satisfied Обаче колко различно впечатление оставиха у зрителите - че Ати е скатавка, а Венченцо иска да участва едва ли не във всяка една игра. Надявам се Алекс да си вземе поука как да промени поведението си, ако иска да прави положително впечатление, а такова ще му трябва, щом се е заел с обществена кауза Simple Smile

# 48
  • София
Понеже явно съм с две клетки в главата, къде е финалната анкета, да си гласувам аз, че ми харесва шоуто?

Анкетата е най-горе в темата над моят аватар и логото на риалити формата. 😊

# 49
  • София
Надкаст с Бистра - това видях аз, да предупредя, нямам за цел да споря с някого. Бистра не е била гадже с Дзами, познавали са се, крили са този факт до последно. Общо взето с никоя жена освен с Мая не се е разбирала, според нея това се дължи на женска злоба, но призна, че и в реалния живот е така и има само 3 приятелки. Продължава да мисли за себе си като за най-силната жена на острова, смята, че Миро й е попречил с помощта си, защото както Мая й казала - не успяла да се разгърне и се отпуснала. Много се дразни, че хората казват, че Миро я е "бутал" и отчита като негова грешка, че й редеше пъзела и я избута ( сори Бистре) да спечели последната игра, трябвало той да си спечели, а после да я спаси, защото така излязло, че тя е супер слабачка на тази игра, но това не било така, тя имала "страшни качества" и била много силна ( явно й се е развалило телевизорчето на Бистра).
Смята, че Миро е видял в нея талант и я разпознал като най-силна ( май не е гледала неговия Надкаст) . Оправдава Мая и тръгването й точно с това - че я оставя да се справи сама и отказа да вдене обяснението на Неделчо, че това беше грешен ход на Мая. Много й е било удобно Мая да мисли вместо нея, но е говорила повече отколкото са давали. Опита се да обясни, че никого не е обидила, но Неделчо веднага я апострофира с примери. Опита се да каже, че е играла много достойно, но й припомниха, че е била доста арогантна с останалите играчи, вкл. и в нейния лагер. Като цяло според нея зрителите "изкарват" играта й лоша, пък всъщност две жени в коалиция били надиграли останалите участници. ( ЖДНБ - усещам вече и аз травмата на Миро). Неделчо й каза, че зрителите нещата много добре ги виждат и не се дразнят на женската коалиция, а на нейната арогантност.
Нещо много важно - относно минаването от другата страна на структурата на Жоро, каза, че тя си е изтървала плочките и също е минала от тази страна, но не е било показано, така че са напълно квит. За преписването много страда, въпреки, че Неделчо й каза, че това е същото усещане, което е имала например Марина, когато Бистра нареди пъзела на Мая. Има си гадже от скоро.
П.с. Дописвам се  - относно даряването на гривните на Дзами, като цяло намекна, че него го е било страх да се изправи срещу другите и е мислел, че ще го бият. То това си беше така, но е готино, че го сподели, приятелско и благодарно някак:)

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 17:44 от Illit

# 50
Иначе не мисля, че Бистра е лош човек. Просто е много наивна и трябва доста да внимава на кого се доверява.
Ми не е комбинирала качества по много подходящ начин, да ти кажа. Наивна надувка... Laughing Това не работи, ама ще го разбере по трудния начин.

# 51
  • Варна
Наивна е твърде нежно казано, ако ме разбирате. 🤣

# 52
Все си мисля, че евангелисткото възпитание има заслуга за това Бистра да се чувства по-добра и по-достойна от останалите. Това, в комбинация с много наивност и умел манипулатор като Мая, изгради образа, който гледахме. Много, много исках да видя друга Бистра и исках да я видя във финалната тройка, но не ѝ се получиха нещата.

# 53
Да не са гаджета с Георги..че така я цунка по гушката. Пропуснах края на интервюто където е говорила за гадже.

# 54
Към  Продукцията
Имате 2 отлични попадения този сезон Диляна Попова и Сано
Имате 3 много, много добри попадения на кастинга. Това са абсолютния любимец на зрителите и БГ Мама Гогов. Втория е човека който изнесе сезона с неговата лудост, къде подправена къде естествена Георги . И разбира се Венци. Абсолютно естествен според мен. А и много способен!
Много добро попадение са и Бистра, Влади . За Бистра съжалявам, че се отпусна по различни причини във втората фаза. А Влади си беше финалист...но...кофти късмет. Тук залагахме, че ще се гаджоста. Много добре изглеждаха като двойка. Ако се беше случило нямаше да ни късате нервите с Биляна и Берке....
Вера също много добро попадение. Много добра мисъл, игра, а е и симпатяга. Можехме да видим повече от нея

Изреждам тези имена за да се съсредоточите към подобен кастинг.
НЕискам във втори сезон да гледам такива като Ина, Яна, Нина, Лора,Иван, Мимо Гарсия. Мога да преживея една Марина. Само да плаче по- малко. Също с Рената искрено се смеех колко е шашава, но се притеснявах за силикона и по време на битките...🤣

За втория сезон На всяка цена повече и по- добри медицински екипи!!!
По- добри монтажисти!
.  Да се гарантира 1/3 (33.3%) печалба спрямо броя гривни с които влизаш сред кутиите на финалния етап
. Да не се вкарват участници близки на екипа (роднини и приятели) или близки на кастинг консултантите на екипа (роднини и приятели)
. Да се направи щателна проверка в социалните мрежи на потенциалните избраници, за да не се допускат да влизат хора, които се познават и са си близки
. Волята на златногривния да е закон. Играчът, който той иска да бъде елиминиран да не може да бъде спасяван.
Един играч да не може да бъде спасяван повече от веднъж в сезона

Също  . Играчите да имат възможност да ходят по- често до другите лагери
Монтажистите да са били на острова. За да знаят какво да монтират и изрязват. Доста разговори и сцени останаха във въздуха и дойдоха от въздуха заради кофти монтаж

И най- важното . Продукцията да осъзнае, че ние не ядем доматите с колчетата!!! Защото волно или неволно останахме с впечатление за намеса в някои игри, сцени, разговори точно заради монтажа. От това след финала в социалните мрежи пострадаха няколко човека

# 55
И да не е разрешено преписване.

# 56
  • София
За Бистра се колебая дали е глупава или се прави, че не разбира, защото Мая й е приятелка и няма как.
Със сигурност не е гледала подкаста с Миро, защото той там подробно обясни как преди всяка игра, в която й е помагал, са се уговоряли точно как са го направят, включително в последната са се разбрали да си играе нормално до момента с пъзела и там да й помогне. Тя каза, че за нищо не са се разбирали, даже тя му била казала да си играе докрай, той така си решавал човека. Трябвало да си я бие и после да я спаси с гривна, по-хубаво щяло да е, като Дзами. Кукуригу.

# 57
А представяте ли си пък какво щеше да се излее върху Миро ако я беше бил?

# 58
Колко е нагло това човече, двете с Мая само в това могат да се състезават - коя е по-нагла и безочлива!

# 59
Хайде Миро, пак при Неделчо и Туджаров. Joy

Общи условия

Активация на акаунт