Отговори
# 15
Напоследък и аэ доста рядко се включват,но какво да се прави!!?
И ние вече ходим,самичка обикаля цялата къща и мама е много щастлива.
Сега поне не ме дърпа эа всяко нещо ами направо отива и си се обслужва само детето.
эа эъбкитенашите са все още само4.Поэнавам дечица на който са им иэникнали кътници преди кучешки та Орхидейке няма страшно.
Честито прохождане  и на Александра!

Снощи и аэ бях на банкетче,та вече много ми се доспа и ви желая лека вечер.

# 16
Jeni23, честити ви ходещи крачета!
mim_an, да  е жив и здрав твоя любим и да сте много щастливи заедно!

Вили, как мина купона снощи? Аз с радост щях да се присъединя, но за съжаление напоследък се чувствам страшно изморена и в 22 х съм труп! Sad Нашият проблем с неспането си продължава със "страшна сила" и вече не издържам. В момента една леля на мъжа ми помага и временно позакрепихме положението. Откакто се е родила Емката не съм търсила помощ и се справях, но вече не издържам така.
Иначе при нас новото е, и Емка и аз сме с нови прически. Емката я офъкаха като момченце и малко ми е тъжно за къдриците и! От прощъпулник сме далече още, имах известни притеснения и за това. Оказа се, че просто сме по мързеливи и трябва да я стимулирам повече и така. За гърнето сме редовни и вече съм забравила как изглегда наакан памперс. от утре сме на кухня и дано да и хареса храната на малката, че облекчението ще е голямо. Това е накратко за нас.
Ох, очите ми се зтваряи и ще ви оставям!
Лека нощ! Hug

# 17
Хихи, какви сте любопиткииии  Mr. Green Ако бяхте дошли, нямаше сега да питате  Mr. Green

Ами бяхме аз , JiM и една мама от квартала. Първо се събрахме в един бар тук наблизо. DrunkПийнахме подобаващо, полафихме си доволно и така. След това се метнахме с JiM в едно такси и отидохме в една дискотечка в центъра. smile3521Там беше много свежо - танци - манци, веселба ... newsm44 По някое време обаче се изморихме и отидохме да похапнем в Happy. Mr. Green И към 3:30 благополучно се прибрахме по домовете - весели, заредени с емоции и супер изморени, но доволни  Mr. Green

Али и татко й се бяха гушнали и спинкаха  Mr. Green И сутринта се храниха, преобличаха, а аз спах до 11:30  bowuu

Следващия път се надявам да се присъедините  Hug

# 18
Мдааа. Така си беше. Повеселихме се добре и вече дори планираме следващото излизане. Party Така че който проявява интерес, може да се включи. Mr. Green

# 19
  • София
JiM, Vili4ka, много се радвам, че сте се повеселили! Ама и аз като brambar4e се чувствам адски отпаднала с това недоспиване  Tired
brambar4e, дано хапва малката от кухнята, че си е голямо облекчение все да мислиш и да се ангажираш какво да купиш и направиш  Peace При нас беше зора да се запишем (от 3 седмици сме вече), но в крайна сметка разбрах, че Вики не харесва яденето от кухнята  Shocked А то си е едно вкусно, други майки са ми казвали, че хубаво готвят нашата кухня, ама ние сме с друго мнение. Нито 1-во, нито 2ро, нито десерта, голяма мъка беше тези седмици - тя болна мрънкаща и вечно неядяща... а аз изнервена и изморена  Tired Та, освен добавка витамините (които са и за стимулиране на апетита) мисля да минем пак на пюрета и домашно за определено време, пък после може да й хареса.  Praynig
Честити проходили крачета на Александра!
Дес, и на Вики много й харесват маслините. Аз я захраних с тях в една питка, мисля че няма проблем след като ядат зехтин отдавна, пък и минаха годинка вече.
Ние нощем напоследък пак сме на 3 часа на гърдата (по час висене) като буденията до 12 ч. не го броя ...
Лек ден ви желая и хубава седмица!

# 20
Браво на галита за маслините.Това е обаче единственото което ние не понасяме Tired Tired Tired.Но много обича  ПУМБЕР и КОНФЛЕКС от тези  на топчетата ,също и КУБЕТИ Sick

# 21
  • Варна
DIVA_ORHIDEQ, много солени тези Кубети! Макар че няма какво да се чудя, Саши вчера опита 1 бирено фъстъче и после искаше мноооого, ама аз не му дадох повече. И те са страшно солени.
Браво на JiM и Vili4ka за разпускащата вечер. Всеки има нужда от време на време да разтовари...  Wink
galita, всяко дете със своя си вкус. Пък може да си предпочита ястията на мама!   chef
Дес, тя Вяра е от моята партия!  smile3521 Аз страшно обичам маслини и ги ям като семки. Обичам да правя пастет от тях-намачкваш ги заедно с краве масло да станат гладка смес.  newsm26 Много обичам и сладък пастет-халва с масло по същия начин.  newsm74

Я кажете мами, които сте купували скоро обувки на дечицата за навън, какви ги взехте и ако има снимки давайте.  photoИска ми се да взема на Александър някакви спортни обувки-нещо средно мужду маратонка и лека обувка.

# 22
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте !

Честита ни нова , слънчева темичка!

Честити ходещи крачета на Алексче и Бети !Смело да крачат в живота!

Честит рожденник,mom_an(с малко закъснение)Да ти е жив и здрав и много да се разбирате![/color][/b]

Като си говорим за зъби - май им излизат кътниците вече /мисля, че даже са наболи/ , а пък вторите долни още ги няма никакви ooooh! Дали е нормално това newsm78
И при нас е така -долу има само два зъба, а отгоре са излязли и двата кътника !Не излизат по правилата , но не ме притеснява нали излизат пък другото не го мисля!При каката първо излязоха горните два!

Дес, и Калоян харесва маслини и как да не ги обича , аз като си спомня що маслини си хапнах докато бях бременна! Joy

liliq,sea woman,JiM, Vili4ka  smile3501 страхотно е да разпусне човек малко, но аз още не смея да го оставя(а защо и аз не зная Laughing )

brambar4e, я покажете новите прически! Hug

sea woman, аз скоро взех на Калоян ето тези обувки
http://images14.snimka.bg/002377422.jpg

Весел ден ви желая!

# 23
Здравейте и от нас в новата тема!
Искрено се радвам,че все повече януарчета прохождат GrinningВчера и ние правихме прощъпулник на Саши.Най-после и нашето човече доби смелост да се пусне от пръста на мама.Е,не се е разтърчал все още и предпочита да пълзи за по-лесно,но си е напредък,че вече сам сам прекосява стаята.Иначе от масата с подредените предмети грабна в едната ръка термометър,а в другата CD / преди това поразчисти тези,които не му харесват,като ги събори на земята/.Така и не успях да измисля професия,която да съчетава тези дв предмета.  Simple Smile
Гледам,че много мами се жалват,че нощем дечица не спинкат спокойно.И при нас е така.Но по-големият ни проблем е,че се будим адски рано Cry.В последно време най-късното ни събуждане е в 6ч./ ляга си в 21ч/.Но какво да се прави,свикнала съм,няма абсолютно никакъв начин,по който да го приспя поне до 7...Ето на и аз ви се оплаках.
Желая ви хубава и слънчева седмица,пълна с много игри и разходки!

# 24
Иначе от масата с подредените предмети грабна в едната ръка термометър,а в другата CD / преди това поразчисти тези,които не му харесват,като ги събори на земята/.Така и не успях да измисля професия,която да съчетава тези дв предмета.  Simple Smile

E как неможеш - компютърджия ще става Simple Smile
Ще чисти компютри от вирусите  Mr. Green

# 25
  • Варна
Иначе от масата с подредените предмети грабна в едната ръка термометър,а в другата CD / преди това поразчисти тези,които не му харесват,като ги събори на земята/.Така и не успях да измисля професия,която да съчетава тези дв предмета.  Simple Smile

E как неможеш - компютърджия ще става Simple Smile
Ще чисти компютри от вирусите  Mr. Green

Или музикален терапевт! Ще лекува чрез изкуство!  Wink

# 26
Здравейте, момичета! Днес е страхотно времето, така се бях затъжила за слънце след мрачната седмица и в резултат досега обикаляхме парковете със Стефан. Т.е. аз обикалях, защото той спа. Tired
Бръмбарче, мога само едно  smile3501 да кажа за гърнето. Ние още не сме го усвоили този номер, а как ми омръзнаха тия памперси вече! Ама да не се оплаквам много, че след някой и друг месец ме очакват пак със страшна сила... и миризма... Sick
Браво на купонджийките от мен! Само така! И най-вече - браво на татковците, че са се грижили така за децата, докато вие релаксирате. Ми така де - едничка радост ни е останала - купоните по женски, остана и от тях да се лишим! Crossing Arms
bordima, и Стефан хвана точно същите предмети на прощъпулника си - първо взе диска, после скива и термотъра и веднага го награби. Ше ги прайм колеги малчовците май! Mr. Green

# 27
http://images14.snimka.bg/002378731.jpg ето нащите а сега ходим още с на колев

# 28
Нашите ботушки са на Барт,много леки и удобни.Пролетни още не съм купувала.
Мисля утре да направя прощапулника,да видя эа какво ще се хване малката.Ако сложа някаква количка съм сигурна,че ще я вэеме нея,но ще видим утре.

Малко страни от темата ни ,но да питам от FREE LOTO непрекъснато ми пращат писма да участвам в лотария на ден по 4-5,някой энае ли как да стопирам това нещо?Ще бъда благодарна,эащото от5мес. е така.Пишете ми на ЛС

# 29
Моето момиче спи вече втори час, което за нас е събитие! Simple Smile Ние малко променихме режима напоследък - не излизаме на разходка след като обядваме, а си оставаме вкъщи, за да спим и двете. И така определено ми е по добре. Правим една сутрешна и една късна следобедна разходка. Емка с желание хапна  от манджите от кухнята днес. Дано така да продължава! Simple Smile
Vivka, не сме си направили още снимки с "новите глави', но като се щракнем, ще се покажем! То моето не е точно прическа- от сто години ходя  с прибрана коса, а сега я скъсих и си ходя рошава! Имах нужда от малко промяна! Simple Smile
Уф, Емка надигна главичка! Ще се ходи в парка сега..... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт