Отговори
# 270
  • Варна
mom_an, ех, как се развеселих със синчето ти. Ти несе упреквай така. Случват се и такива работи понякога. Спяло му се-заспал... Нищо.  Wink И си избий от главата, че си лоша майка!!! Чу ли? newsm10

niunia, Мими всъщност е тренирала как след време ще ти помага да разтребваш!  Peace

Vili4ka, много хубаво, че е излязло новото зъбче на Али!

Поздрави на Кико на VIVKA! Той е юнак, ще го пребори този обрив, я! И виж какво, научи се да четеш "правилните" книги! hahaha Hug

Телмичка, гледай позитивно! Надявам се скоро да ни зарадваш с добри новини от изследванията! И се радвам, (е се вклю(и, че като гледам все едни и същи пишем. Ама какво пък! smile3534  love001

Ние какво. Сами сме, че татко ни е на служебен банкет. И аз искам, ама няма ни служебен, ни банкет. Ще си нижа кукичките на новите пердета, и това ако не е забавление... Turn-l

Тъй като Александър ми навира една маска на Спайдермен, отивам да рева като подобно такова, че няма да миряса иначе. tongue

# 271
Момичетаа да ви се похваля бяхме на ваксина и  консултация тежим 9.400 като махнем 100 от пелената голички чисто сме9.300 и 78 с м .Мом ан Диди редовно си полягва сама си зима възглавничката и си ляга. не се притеснявай аз на времето умирах да спя на пода е явно и мойто на мама се е метнало Mr. Green Mr. Green

# 272
  • Madrid
Zdraveite mam4eta!
Izvinete me za latinicata,no mi se skapa kirilicata,zatova ne pi6a,no vi 4eta redovno!
Pozdravi na malkite sladyri,6te pi6a po-podrobno kato si opravia taka razburkania ve4e komputar Confused
Pregru6tam Telma za kyraj!!! Hug

# 273
Така ме раэсмивате с теэи историйки Laughingголеми сладури са всичките малчугани Laughing.
vivka,радвам се че нещата вървят към оправяне.Ти чети детските книжки,пък на детето дай нещо по-така. Joy

mom an,виж колко сладко спи малкият эащо му се притесняваш? newsm78

Виличка,дано всички эъбчета ви иэлиэат така неусетно! Praynig

sea woman,стопли ли морето,та се эанимаваш с пердета?Или предпраэнично почистване правиш?

Телма,успех мила! Praynig

А сега да си кажа и аэ какво направи Бети:иэяде солетките и й каэвам,че пликчето е праэно и няма вече,тя вэе пликчето и иэчеэна към кухнята.Отивам след нея и какво да видя хвърля го в кошчето,понеже эа пръв път го прави мама беше много щастлива.Ако энаете,че сигурно 20 пъти съм я карала да иэхвърля нещо,но тя не,а сега сама реши ,че така трябва.Цяла вечер я карахме да иэхвърля неща,как не и омръэна неэнам.Эа капак на вечерта й давам лъжица и каэвам:эанеси на тате,тя носи,эанеси на бате пак носи-мамина отмяна.

# 274
Привет, декемврийско- януарско - февруарски майки! 
Влизам да видя пропуснала ли съм нещо...гледам все същите въпроси разисквате.

Ние сме добре. Даже отлично. Ще отскачаме до Франция тия дни, та пак няма да се появявам известно време. Знам че ви липсвам, но това е положението.

На всички здраве и много усмивки.

P.S.  Да не забарвя...едни много яки филмчета да ви препоръчам. Кратички са. И Боре обича да ги гледа... Shaun The Sheep

Отлитам, до скоро ...

# 275
Пропускам иронично-саркастичният тон на предният постинг и казвам на всички

Здравейте Grinning

Лили,браво на Бети,ама наистина големи скокове в развитието и аз наблюдавам напоследък Crazy
Илинди4ка,хайде оправяйте компа и пак тук на линия Hug
mom_an,ама наистина е много сладък Стефи на пода заспал.Ти пък какво се притесняваш,неможем все да сме им по петите Wink

Тъй като Александър ми навира една маска на Спайдермен, отивам да рева като подобно такова, че няма да миряса иначе. tongue
hahaha Joy Еййй ама голяма игра е паднала,а?sea woman,нищо не казваш Mr. Green И така трябва да пишем по разнообразни неща,а не все да "разискваме едни и същи въпроси" Peace

Хайде весел ден на всички,май няма да се излиза днес поне тук - времето е скапано.

# 276
  • София
 Joy Joy Joy, смях от сърце с нашите мъници!

sea woman, аз пък редовно се правя на куче - пълзя, ръмжа, лая, хапя. Но най му е хубаво да се правя на конче - препускам из апартамента с  Мърю на гърба и той се кефи много. Отвреме-навреме го хвърлям на леглото /хвърлям къчове, но иначе съм кротка/...

Телма, прегръдки и от нас, оправяй се!

niunia, Мъри и той само да види забравен отворен гардероба /има чекмедженца вътре с бельото ни/ и веднага го разстила из стаята, а после след дълги увещания си ги прибира обратно. Но като извади мръсните дрехи от пералнята, не знам защо си е решил че трябва да стоят във фурната newsm78

mom_an , много сладко си е заспал Стефито, не се кахъри с бели кахъри...

7of9 , приятен престой във Франция!
Еееееех, Франция, пролет, любов, птички, пчелички...Мечтиии!

Пък аз на лекции съм в момента /това е директно включване/, наобед ходих да кърмя Мъри, че той заради зъбите намали храненията и увеличи кърменията. Но от днес почват лекциите до Великден и дано да си хапва докато ме няма.
Като си помисля, че от септември ще почва ясла, не знам как ще ходя на работа и няма да го виждам по цял ден...много ще ми е трудно...
Това лято ще ми е много натоварено - до края на юни имам да уча за последните изпити, после да си търся нова работа /не мисля да учителствам повече/, да пиша дипломна работа до септември... Дано на Мъри дотогава да са му наникнали зъбите, че нощем се буди много често, не плаче, но през час-два суче за по 5-6 мин.докато заспи...
Опа, почивката свърши, чао, поздрави и целувки ви пращам.

Да не забравя да честитя имения ден на всички Лазари! smile3525

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 16:14 от ludmilana

# 277
Момичета, влизам само да ви кажа, че ще участвам в едно предаване по ББТ от 19.30 тази вечер, ако някой иска да ме гледа  Wink

# 278
Честит имен ден на всички, които днес празнуват! bouquet

Момичета, аз ще ви почерпя утре, а тази вечер ще правим партииииии! Майка ми и баща ми ще дойдат у нас да се погледкат с Али, а ние с JiM, още няколко майчета и мнооого приятели ще правим парти у майка ми  Mr. Green Ех, че ще е веселооо! Направо се връщам в тинейджърските си години, когато тези партита ги правехме през седмица  Sunglasses

Пожелайте ни приятно изкарване, а ние ще пийнем по едно и за вас!  Drunk

# 279
Виличка,весело изкарван мила.Хубаво да се налудувате,както в тийнейджърските години Hug

# 280
  • София/Овча купел 2
ludmilana,и ние живот и здраве септември ще сме на ясла Praynig.Дано я вземат,за да запо4на и аз работа,че вече не ми се седи в къщи.Ще търся нова работа де,че на старата никой не ме чака а и работното време не ме устройва.Ако случайно не я приемат в яслата не знам какво ще правя ooooh!.

Vili4ka,весел купон,хубаво да се забавлявате  dance Drunk smile3546.

# 281
  • София
Живот и здраве, и ние сме планирали ясла от септември  Peace ... дано и ние се класираме на 2те места, където сме подали Praynig А аз - на работа от октомври, хич не ми се оставя, ама няма как (като не искам да си направим още едно бебе дотогава, както мъжа ми вика - така!)
mom_an,Ти пък какво се притесняваш,не можем все да сме им по петите Wink
Точно така!  newsm10 И на мен много ми стана миличко като го видях как е заспал - нищо му няма, виж, че вече е голям и сам се грижи за себе си.
Телма, след този курс лечение ще си чисто нова. Бързо оправяне, мила Hug
Vili4ka, весел купон!  Heart Eyes
Клеопатра, бяхме навън и съм те изпуснала, ще видя дали в Нетера имат ББТ да те гледам. Къде се губиш ти?
Дес, аз от почти 2 седмици спрях нощното кърмене. Ако искаш пиши на ЛС да ти разкажа как беше при нас, ако съм ти от помощ, мила. Не че не се буди вече, но и такива нощи имаме вече  newsm44 ... обикновено само към 3 ч. се пробужда и я взимам при нас и така си заспива сама. Между другото, откакто си промени начина на сън - по корем, спи значително по-добре.  Peace
7of9, вече свалихме доста серии от филмчето, което препоръча - хареса се веднага  Peace Не виждам нови снимки от вас?

# 282
# 283
Vili4ka, весел купон ! Simple Smile

Клеопатра, гледах те! Я кажи, как успяваш да останеш толкова спокойна пред камерите? Къде е разковничето?  Simple Smile

7of9, закачлива си ! Wink

ludmilana, и аз смятам да давам Емма на ясла през септември. На моменти се колебая заради честите боледувания, но какво ще правим вкъщи? Сигурно ще и стане скучно в даден момент.

niunia, и аз не мога да се похваля, че съм от четящите.  Embarassed Но напоследък изпитавам нужда да чета и заспивам с книжка в ръка Simple Smile.  Иначе деградацията е неизбежна.... Laughing

Сега да ви питам за какаото - от кога може да се дава? А напитката Nesquik?

Общи условия

Активация на акаунт