Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ядете ли люти чушки и дали са вредни за вас?
Кога обикновено се усеща бебето по време на първата бременност?
Какви са цените за раждане в различни болници?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ядете ли люти чушки и дали са вредни за вас?
-
Кога обикновено се усеща бебето по време на първата бременност?
-
Какви са цените за раждане в различни болници?
Участниците споделят различни цени за раждане в различни болници. Една от тях споделя, че в Кърджали родилното отделение е обновено и обновените стаи са като ВИП, като всичко се осигурява от здравната каса. Друга участничка споделя, че в София има по-голям избор за раждане, но е трудно да се съгласува изборът на лекар с обстановката и комфорта.
-
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност?
-
Какви са ползите от консумацията на овесени ядки по време на бременност?
, аз отдавна не съм писала ама то няма много и какво
ама те си знаят
,
Пий каквото трябва, че не е шега работа, ей!!! Късмет и споко - всичко ще е наред
pavlinadidko, надушихме се като кучетата
Сега ще зарежа компа, че започвам да свалям един огроомен файл

и добре, че беше мама да пита доки: А може ли да се види какво е?
едно такова.... неразбиращо...
и какво мислите
Колко му е голяма пишката 

, а и времето е ужасно, та не може човек да излезе навън. май за нашето бебче не съм писала скоро, то не сме го и виждали от началото на март, а ще ходим отново чак в края на месеца, а така ми се иска да го видя по - скоро. последно ходихме заради температурата ми от грипа - да го видим дали има пулс, защото доста се бях ошашкала. отидохме при доктора и понеже видеозона е поставен така, че не мога да го видя, не мога да ви опиша какъв ужас изживях, като док. взе да ме блъска по корема. сле малко се оказа, че си има пулс бебето, а той искал да го събуди, за да го види поне татко му, тъй като аз не го виждам, но така и не успяхме да го събудим поспаланчето. та казвам ви, страшничко си беше. най- накрая ми пуснаха и кръвни изследвания - в 10-та седмица, но урина не ми е пускал и си мисля, че не е редно, но ще видим следвашия път, като отидем с таткото, който всеки път ме кара до Г. Оряховица, тъй като не трябва да пътувам и не смея да карам сама колата, е тук в града излизам, но много рядко, гледам да не се друсам много, много.