Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ядете ли люти чушки и дали са вредни за вас?
Кога обикновено се усеща бебето по време на първата бременност?
Какви са цените за раждане в различни болници?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ядете ли люти чушки и дали са вредни за вас?
-
Кога обикновено се усеща бебето по време на първата бременност?
-
Какви са цените за раждане в различни болници?
Участниците споделят различни цени за раждане в различни болници. Една от тях споделя, че в Кърджали родилното отделение е обновено и обновените стаи са като ВИП, като всичко се осигурява от здравната каса. Друга участничка споделя, че в София има по-голям избор за раждане, но е трудно да се съгласува изборът на лекар с обстановката и комфорта.
-
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност?
-
Какви са ползите от консумацията на овесени ядки по време на бременност?
Желая ви леко бременеене с нас и честичко да се включвате да си бъбрим!
А с тия кодове по направленията нищо не мога да разбера. Първо платих на регистратурата, там разделиха листчетата на две купчинки - едната за еди-коя-си лаборатория, другите - за не-знам-къде-си
Реших да се пробвам първо на другото място - там пък още нямаше дори и сестри. Дойде една много внимателна, вземи кръв от "тънките като конци" вени, много се притесни, че ме дупчи два пъти, милата, ама като не стигна от едната ръка
Аз се държах геройски, не ми стана лошо изобщо! Само дето ми са сини ръцете... Оттам едното шишенце в Кръвния център, другото в някаква лаб. пак. Къде за какво изследват, не знам. Май дотук знам със сигурност за хепатит, ХИВ и Васерман + кръвна група. Утре ще ходя за останалите изследвания. Би трябвало да има и изследване за хемоглобин. Моята лекарка ми каза от вкъщи да си взема първата сутрешна урина, средната струя
Изобщо пълна мъгла.... Всичко това се поема от здравната каса, платих само такса 2 по 2 лв. - 4 лв.
и ми е толкова отпуснато, че мога по цял ден да лежа в леглото. Ама кой ме пита, сутрин като ставам за работа съм като парцал. А и след двете безсънни нощи, които изкарахме покрай малкия, че нещо е болен, не ми се говори... 

)
Много сте писали пак, ранобуднички, хей
/работата ми не е с точно установено раб. време от 8 до 17.30 ч./, но няккак си още не мога да свикна какво да правя вкъщи
.