Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ядете ли люти чушки и дали са вредни за вас?
Кога обикновено се усеща бебето по време на първата бременност?
Какви са цените за раждане в различни болници?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ядете ли люти чушки и дали са вредни за вас?
-
Кога обикновено се усеща бебето по време на първата бременност?
-
Какви са цените за раждане в различни болници?
Участниците споделят различни цени за раждане в различни болници. Една от тях споделя, че в Кърджали родилното отделение е обновено и обновените стаи са като ВИП, като всичко се осигурява от здравната каса. Друга участничка споделя, че в София има по-голям избор за раждане, но е трудно да се съгласува изборът на лекар с обстановката и комфорта.
-
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност?
-
Какви са ползите от консумацията на овесени ядки по време на бременност?

а се бях притеснила. Мисля си, ако този надут корем е от колит, какво ли ме чака след 4 месеца 
Толкова си надебеляла,че не можеш да влезеш в Дивака.Наложи се да ти отварят и втората врата
......Я,стига,много си добре и ти завиждам искренно за фигурата.Наслади се на приказния момет наречен "сватба" и изживей незабравими мигове. 
,а аз отивам да правя изследвания
Утре ще кажа как е минало. Някой от вас има ли киселини и какво пие за тях?

-преритам от смях.Надявам се старите дънки да са оцелели в приключнието с камината и да си им простила.
,че на снимките си малко бледичка.Пши как сте с Дани.Много ме е яд,че не можахме да се видим в Дивака.
шекмебето дето съм заформила. Досега съм качила само 2-3 кг. но имам чувството че са изцяло на корема ми. Мъжът ми каза, че вече ми личало, че ще ставам мама и само ме бъзика че съм плонди (от плондер)
- поне да знам защо дебелея.
Моя лекар досега ме е гледал 2 пъти на ехограф и след това ме записа на ЖК. Това беше на 01.03. - тогава ми взеха кръв и коментара беше - изследванията ще дойдат при мен и ако има показания, които се различават от нормалните ще ти се обадя. И от тогава ни кост ни вест от него. Следващия ми преглед е чак в началото на април и тогава ще ме гледа пак на ехограф. Не знам нормално ли е това или не ... а уж тоя го водят един от най-добрите лекари тук в Габрово. 
Ходих да ми вземат кръв че вчера нали се бях наяла сутринта "да не заслабна" 
Седя клекнала там и чакам да капне още