Ето, идва пролетта и личат се вече СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ тумбачета!!!

• 12 294
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ви, майчета! Аз май имам време още да го помисля, т.к съм на следващ преглед чак на 28, но имах нужда да чуя още няколко мнения! Иначе за феталната морфология, моят час е за 18та седмица. Според моята доки, това е времето. Благодаря ви още веднъж!

# 61
  • София
Трекс, кога ще е събитието? Вече (поне) 2 сватби чакаме значи  Grinning
Яяя, кажете, коя е другата мама. Flutter
Катрин  Simple Smile

# 62
vesela_123, забравих да ти кажа за гимнастиката, която Феминин даде, има я в списъка от полезни линкове на заглавната ни страничка: http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Others

Инче, огромно благодаря smile3525 Вече си харесах нещичко и смятам да почна от утре newsm68

# 63
Здравейте майчета!
Само да спомена че при мен в Канада феталната морфология я правят през 19-а седмица. Също и да предупредя някои майчета които правят ремонт, че не е хубаво да дишат боите. Боята трябва да изсъхне и да се отмирише, а  дотогава най-добре е да живеят другаде. И аз се чудя къде да се крия като стане време за ремонт това лято. Лека вечер!

# 64
  • морето и сините вълни :)
ехоооооооо-тумбеста компанийка ко прайте бе ??? smile3534 newsm53
Аз да ви кажа ми дойде настроението-е как няма да ми дойде като днес не съм се спряла да плюскам newsm53.То мойто не бе ядене ,не бе чудо-от как съм станала от 7,30 до сега все плюскам,е гаааати и чудото.Днес ми е много ящен ден Confounded ConfoundedИзядох светъ направо

Момичета аз днес след дълго мислене установих че може би това се дължи с бебо заради късното ми зачеване.Все пак не всеки е заченал след 14-тия ден след като му е дошло.нали така смятат докитата.След 14-дена имаш овулация.Да ама не всички магарета са крастави-както имаше една приказка  angel008
та се успокойх вече-благодаря ви и на вас за подкрепата.
Аз днес изчистих цялата къща clean newsm75 newsm79 newsm28 1dishesНаправооо са скапах ви казвам.Просто ми дойде музата-толкова много ми се дочисти изведнъж че направо пощурях и запретнах ръкавите-после се наядох едно хубоу newsm47.След това реших че ще лягам да спя-понеже съм станала от 7,30.да ама аз като легнах и почнаха едни мисли в главата ми за манджа да се въртят- и накрая скочих и хукнах да си купувам спагети на чойс да си ги варя и да си хапна.Е сега вече съм с тях на компа и съм омела чинията имам малко за довършване само.Две  пакетчета спагети аз ги изплюсках  като за световно smile3556
Днеска съм като торнадо с яденето-направо ми е ХРАНОДЕН Confounded ConfoundedВсе едно ще свършва храната  от утре.
Ама да си хапвам аз-днеска кантара се закова на 70-кила другия път ако съм качила  ще кажа на мъжо да ме заключи в килера и да не ми дава да ям-само да ми дава вода да пия.То от такива ЛАМИ като мене ще правят магазините обороти по 10 000 на ден бе....
Момичета на вас правиха ли ви изследвания за спин,хепатит и там други заразни болести.На мен ще ми правят като отида другия път на ЖК.И аз днес неможах да се размина с цитонамазката-нооо явно такива са им изискванията вече.Защотто знам че  когато бях бременна 2005-та не се правеха такива неща и не ми правеха изследване за спин и т.н.Има промяна .....
Относно срещата на Софиянките-направо ме шашнахте.Май трябваше всеки да ис окачи на врата по една табела СЕПТЕМВРИЙКА и да чака.как сте били в едно заведение и сте се чудили защо сте толкова малко.Ще ме уморите направо lalalala rotfImao rotfImbo rotfImbo
Мацкиии аз изчезвам да си доомета чинията.... sohappy

ЦиЛуФФ на всички от мен

# 65
  • Бургас
Здравейте и от мен.
И аз съм бъдеща септемврийска мама. Термина ми е на 18 септември, но понеже аз знам кога точно съм забременяла, не смятам, че е точен, ама нищо. Като казват докторите ще се примирявам, кво да се прави. На 29 години съм от Бургас и това ми е втора  бременност, първа успешна засега. Все още много ме е страх въпреки че съм към края на 3 месец и май ще ме е страх до 9 месец. Ами поздрави на всички мами и ще се виждаме тук.bouquet

# 66
Уффф Ани, завиждам ти бе! На мен пък никак не ми се яде newsm78 Мъжо ми вика, че сигурно съм злояда и затова newsm12 Хубавото е, че още съм 54 кг, ама то като не ям как да сложа я... Дано и на мен ми се дояде някога, че да не остане бебока недохранен Laughing добре дошла на новата мама lexy и леко бременеене  bouquet

# 67
Привет на новата мама. Леко и безпроблемно бременеене.

Ани, наистина съм смаяна от желанието ти да чистиш. Аз съм станала такъв мързел - абсолютен търтей. Само ми дай да си лежа smile3524. Ох, а каква ламя съм - стоя и се чудя какво още мога да изям  newsm12.
Незнам при вас как е, но аз си сложих 4-5 килограма само след отказа на цигарите, които пафках.

А някоя мама има ли проблем със стомаха като мен smile3514 ужасно се надувам, все едно съм в петия вече ... Това колит ли е? Що е?
А и дрехите така ми стягат ...

# 68
Хайде малко повечко да поразкажа и аз, че получих критика  Wink
Вече се чувствам много добре, но преди две седмици бах като парцал, само ми се спеше, гадеше ми се (за щастие не съм връщала) и бях супер нервна. И всичко това, та и на работа ходех  Tired
И реших - вхех си 14 дни долничен  Naughty и сега вече съм в 14 седмица (така ми каза моя гинеколог, явно  тези лентички не са много верни) и мога да кажа, че съм една щастлива бременна мама.
Хапвам си умерено, не ми става лошо и даже съм весела  Joy
Като бяхме последно на преглед и гледахме бебока как се мята и доктора се смее с нас, че бил голямо швъргало, а то наистина не се спря през целия преглед, то мята ръце, крака, много беше забавно  Crazy

Сега пак съм на работа и ще си ви чета, защото в нас махнах нарочно компа временно, за да си почина наистина и да не се лепвам там като се прибера, при условия, че по цял ден на работа съм на компютър.

Та така с мен  newsm78
Много прегръдки и целучки мами  Hug

брати_2 може и колит да е, незнам, но и моите дрехи са ми тесни вече и се оборудвах с нови  Laughing

# 69
  • морето и сините вълни :)
Ани, наистина съм смаяна от желанието ти да чистиш. Аз съм станала такъв мързел - абсолютен търтей. Само ми дай да си лежа smile3524. Ох, а каква ламя съм - стоя и се чудя какво още мога да изям  newsm12.
Незнам при вас как е, но аз си сложих 4-5 килограма само след отказа на цигарите, които пафках.

спокойно и аз съм мързел като тебе-оня ден казах на мъжо ми че съм се срастнала с дивана в хола Hug Hug.Все него натискам бе.А днес от де ми дойде таз сила и за чистене и за ядене незнам Hug Hug HugАма голям ден беше Crazy
Сега се чудих чудих с кво да запаля камината ,защотото моя мъж е на работа и не ми е нацепил разпалки и вестници нямам даже- и му звъннах и му казах че ще му запаля вратъ утре като си дойде.накрая  му казах че ще му запаля старите дънки-той понеже има много стари дънки и той се съгласи горкия кво да прай.И сега съм доволна запалих му дънките и каминката ми гори Crazy Crazy hahaha hahaha
И аз съм качила доста от как ги спрях тез пущинаци цигарите.Ама аз по принцип си качих бая таз зима де.Ама от януари съм качила 4,5 кила.Направо УУУЖАССС ooooh!а не ям много с изключение на днеска де Blush Blush

Марина защо не си взе повече болничен???Да си почиваш вкъщи...

Аз голяма съм блейка значи-забравих да кажа добре дошла на новото мамче-чувствай се миал в свой води.ще се радваме да пишеш често за предпочитане всеки ден Hug Mr. Green Mr. Green

И аз съм с надут корем-все едно съм в 5-тия месец.Но то мойто мислех че е от запека.А след овесените ядки установих че просто доста ми порасна корема явно защотот е втора бременност Hug
Аб ензнам ама ссе чуствам вече мнооого бременна Hug Hugцунки и гунки от мене

# 70
  • София
Привет на мамите и от мен!

Аз не можах да се дотътрам на срещата, защото бях изпаднала в емоционална криза, че нищо не мога да обличам вече и се грабнах да пообиколя магазините. И да ви кажа имах завиден успех - обзаведох се с много сладурски неща, но за сметка на това така се сдробих и се прибрах да  smile3524
Иначе...скука, само сън и хапване, само дето напоследък съм някаква много ...де да знам ... май тъжна е думата.  Confused и така...
Пожелавам ви много усмивки и до скоро !   bouquet

# 71
здравейте майчета.След дълго разглеждане на форума най сетне реших и аз да се включа.Почти на 34години съм това ми е втора бременност.Имам син на 10 години.Определена съм за 25 септември.Ще ми бъде приятно да си бъбря и съветвам с вас

# 72
Хелоу и от мен. Laughing Laughing
Първо добре дошли на новите мамчета.Е този септември направо бум на бебешоци ще има.Супер. Party Party Party
Феми аз също нямам корем, ама хич.Започвам да се чудя кога ще се почувствам бременна. newsm78 Аз и с първата бременност бях така.В петия месец ми излезе корема, така че спокойно.А бебчо иначе си отговаря точно на седмиците на които е............ newsm78
Анич аз успях да се размина с цитонамазката.А виж за дънките е много добра идея.И ние сме с камина и ще знам с какво да си я разпалвам. hahaha

# 73
Здравейте мами!
Много съжалявам за разминаването в Дивака,но другия път ще наваксяме.Голями сме скици,нямям думи..... Joy
Ани бани - радвам се че си се успокоила за разминаването в седмиците.Не се тревожи,нормално е! Да ти имам мерака за чистене,ела малко и у дома...а аз ще ти приготвя нещо вкусно за хапване  Wink
Бенич,леки нощтни смени и да си почиваш поне през деня Hug
Добре дошли на новите мами,чакаме ви на следващата среща,всяка с табелка Wink
Gia_fire,това с дрехите ми е до болка познато,направао ми се плаче,но отидох на срещата с разкопчан цип Embarassed
Приятна вечер на всички Hug

# 74
Здравейте пак мамита.
Аз преди малко се прибрах и веднага на компа да разказвам. Бях на преглед и после да хапна естествено. Направо се ужасявам от себе си. Качила съм вече 5 кг. Имам чувството, че последните 2-3 дни съм наедряла отвсякъде, корем, крака. Ей така изведнъж и дрехите вече не ми стават. Тези дни ще трябва да ги сменям, ама нищо не си харесах по магазините. И сега за прегледа.
Видях си бебо как мърда, ама много мърдаше. Удивявам се аз и казвам "То мърда", а лекарката ми вика:"Не мърда, а рита и при това много силно"Simple Smile Риткаще с крачета и размахваше ръчички, даже едната ръчичка си я заклещи с главата по едно време и успяхме да видим и преброим 5 пръсчета:) Таткото не можа да се измъкне от работа и да дойде с нас да го види и затова аз реших да му направим снимка и да му я покажа.
Да, ама не. Бебо не мислеше така. Разсърди се, че таткото не намери време за него и реши да му обърне гръб. И така сега си имам снимка на гърба. 5 мин го чакахме и молихме и ръчкахме, но то както си риткаше и махаше, и както само чу за снимка и веднага се завъртя и скри. Срамежливо е от малко Simple Smile Края на другата седмица съм на 3D та тогава ще го видя пак.

Добре дошли на новите две мамчета. Леко  бременеене и наесен най-сладките бебочковци ви желая. Още малко и ще станем 100. Ура.
Лека вечер ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт