Само готини мадами в хубав Разград са събрани!!!

• 16 838
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Честит Рожден ден на малкия -голям КИКО!Бъди жив и здрав!Дано късмета и обичта са верни твои спътници в живота!
Ели да ти е здраво момчето и много ,много да те радва!
Честит Рожден Ден и на големия батко Кирил!Вече навлизаш в истинския живот-затова ти желая много късмет,много ЛЮБОВ/дано е и истинска/и да съумееш, да осъществиш мечтите си!
Татко Wolf-трудно е да се грижиш за деца,още по-трудно е да ги възпиташ.Ти вярвам си успял!Дълбок поклон !

# 121
  • Разград

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КИКО.МНОГО ЗДРАВЕ,МНОГО РАДОСТ,МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ И МНОГО УСПЕХИ В ЖИВОТА.

# 122
здравеите и от мен аз също съм от разград и ми е много приато 4е има толкова мами от нашиа град а на вси4ки рожденици пожелава много здраве и щастливо детство newsm59  cook

# 123
  • Разград

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БАТКО КИРИЛ.ЖЕЛАЯ ТИ ДА БЪДЕШ ЖИВ И ЗДРАВ,ЖИВОТА ДА ТИ ПРЕДОСТАВИ МНОГО ШАНСОВЕ,ОТ КОИТО ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАШ МАКСИМАЛНО.НАЗДРАВЕ.

# 124
  • Разград-София
Добре дошла Мила!!  bouquet 

# 125
Марго съжалявам че си по на дълечко иначе с удоволствие бих го изпила с теб  bouquet И аз това правя в момента

# 126
  • Разград-София
Стели ти грижа не бери аз ще си дойда ,ама като си дойда само да сте се покрили искам всички да ви видя и да ви нагушкам и да ви се нарадвам!!  Hug Heart Eyes

# 127
НА НОВАТА МАМА ДАНО ДА ТИ ХАРЕСА ПРИ НАС Разкажи повечко за себе си да може МАРГО да те впише при нас

# 128
  • На черешата
 Добро утро,как сте днес?В София вали дъжд и е доста мрачно,надявам се при вас да не е така. Sunglasses
 Сега се захващам с работата,по-късно ще ви пиша.

# 129

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН И КИРИЛ !!! На рождениците желая много здраве и щастие ,а на родителите- търпение !!!

# 130
ДОБРЕ ДОШЛА НА МИЛА!na-Stela,правилно съм се сетила,че познавам тати ви.Ама имената съм объркала.Всъшност щеше да е много чудно ако Румен ви е татко-той от много години живее в САЩ(или поне аз така знам).
Марго ти си ела пък ще видим кой ще се включи.Аз съм си всеки ден тук и пак познавам малко мами.

# 131
казвам се мила имам един страхотен син на 5 месеца и полвина роден е на 26.09.2006

# 132
  • Разград-София
Фантичка в Русе пече слънчице   Nature Partly Sunny  Nature Sunny  Nature Partly Sunny   И след малко излизам да му се полюбувам....
Е няма да е след малко защото ако знаете какво е в къщи  ooooh! ooooh! ooooh!
За това първо ще  newsm79 newsm28 newsm75 1dishes
и после  newsm71 jump

# 133
  • Разград-София
Мила кажи ти кога си родена и малкия ти принц как се казва за да ви включа в нашия списък  Peace Hug

# 134
аз съм родена на 15.02.84 сапруга ми се казва дарин тои е 10.02.81 сина ни се казва михаил за него писах кога е роден

Общи условия

Активация на акаунт