Само готини мадами в хубав Разград са събрани!!!

• 16 818
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Марги,разбирам те и те подкрепям.Поплачи си и се отдай на мечти-по-добро лекарство от мечтите няма.Благодаря на Бога ,че ни е дарил с това велико нещо-МЕЧТИТЕ!
Съвсем на скоро имах премеждие,щях да загубя почти осем годишния си син...но не искам и да си спомням,нито да мисля за това...Сега заедно мечтаем и си говорим за бъдещето-независима дали мечтите ни някога ще станат реалност,но когато ги споделяме на глас ,в сърцата ни те са вече реалност.ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ и ще успееш.
Силно те прегръщам!!!И не обвинявай себе си за случилото се.ТИ НЕ СИ ВИНОВНА!

# 76
Здравейте момичета! Днес времето изглежда чудесно. Приятен и спокоен ден ви пожелавам.Мила Марги подписът ти много ме натъжи.Само мога да си представям колко ти е тежко. Cry Дори не знам какво да кажа,но това което знам е,че тук при нас  ще намериш подкрепа и опора винаги когато са ти нужни. Hug

# 77
  • Разград-София
mama007 благодаря ти миличка!! Hug

Ех обаче как се изгубихте всички пак ..... newsm09   ама нищо днес сте оправдани ,времето е убаво и е само за разходка  running jump 1swing family
А като се завърнете да се похвалите кай къде е ходил и какво е правил  Crazy

Аз пък отивам да newsm28 чистя , 1dishes да мия чинии, да wash hang и да  cook cook  food002  на работното ми мъжле.
Цунки  love001  ,гушки  hug , txtloves Two Hearts

# 78
  • На черешата
 Ето ме и мен,отново съм тук  atwork
 След голямото разлагане и мързелуване през почивните дни пак съм на работа.
  Eli-G  и ние сме в София,така че можем да си спретнем една среща,да обсъдим Разград  Mr. Green
 Нашата малка Борянка е болна  Cry и сега се гледат с тати у дома,той също е болен.Понастина след многото сауни,минерални басейни и други глезотии.
 Margaret съжалявам за това,което си преживяла.Каквото и да ти кажа няма да бъде достатъчно Cry  Hug Прегръщам те и се моля скоро мечтите ти да се сбъднат.

# 79
Ето ме и мен,отново съм тук  atwork
 След голямото разлагане и мързелуване през почивните дни пак съм на работа.
  Eli-G  и ние сме в София,така че можем да си спретнем една среща,да обсъдим Разград 
Здравей, много ще се радвам да се видим  и да си поговорим за един от най-хубавите градове в Бг... Heart Eyes
 Моят юнак сега е при баба, понеже аз бях в сесия, в петък ми беше последния изпит,а сега и аз съм нещо болна. Таткото също нещо е почнал да се разболява и решихме да го оставим още една седмица при баба за да не се разболее и той.
Вие къде живеете. Ние сме в Гео Милев, но събота и неделя, можем да дойдем навсякъде да се срещнем.
 До скоро

# 80
Мама Марги, много съжалявам за това което преживяваш Cry Горе главата, нещата ще се наредят така както искаш.
А аз да споделя, че вече съм почти отчаяна с това малкото. Все е болно, ту вирус, ту хрема, а сега за втори път тази година прави цистит и пак е на антибиотици. Толкова е малка за цистит, направо полудявам от яд. А така сърцераздирателно плаче, когато й се пишка... Оххххххх

# 81

Здравейте яки и готини писани!!!
Привет на новите майчета welcome.Благодаря Ви за топлите думи.Марго едно голямо  Hug от мен.Каквото и да кажа болката и споменът остават, но живота продължава.Ти си много силна и смела млада жена.Поплачи на воля,изрази си емоциите по начина по който ще се почувстваш по добре/ до колкото ти е възможно/ и вярвай в себе си и в мечтите.Желая ти от все сърце скоро да си гушкаш и цункаш бебо на ръце.

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 15:36 от mama Barba

# 82
  • Разград-София
Ехо слънчевки ...къде сте ? 
Аз почти приключих със задачите и реших да видя как сте ..

# 83
  • Разград-София
еййй какви вкусотии наготвиххх eat eat  ма няма с кого да ги споделя.
Не ви ли свършиха разходките   newsm78 newsm78
Вече ми домъчня за вас....  Sad Hug

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 16:58 от Margaret

# 84
  • Разград
 Ние бяхме на разходка,но много бързо се прибрахме,задуха един студен вятър и на Макси му потекоха сопитата,но сега е добре.Вече се наспа,че даже и аз поспах,възвръщах сили.
Марго,едно голямо гуш от мен и това

# 85
  • Разград-София
Благодаря мила  Hug Hug Hug Вашата подкрепа ми помага ужасно много....  bouquet
Аз дремя пред компа-наготвих, изчистих, и тъкмо мислех да пона да си говоря сама.... ама виж имам вече надежда да се появят и другите.
 max-mama  я сподели някоя рецепта ,ако искаш разбирасе.Мене ме хвана музата да готвя  Crazy Crazy

# 86
  • На черешата
 Тук съм,тук съм и аз,ама рабооооотя.Остана ми още половин час и си тръгвам-тра-ла-ла,тра-ла-ла ще си ходя удома...
  Още малко остана и идваме в Разград,дано само времето да е хубаво,че никак не ми се стои затворена.Мнооого харесвам парка... Laughing Sunglasses

# 87
  • Разград-София
Ихааа   не съм сама.
Фантичка какво работиш?
И на мен много ми  харесва парка -тихо спокойно красиво  Flutter

# 88
  • На черешата

Фантичка какво работиш?

Търговец,на офис мебели,и собственика на фирмата е от Разград  Mr. Green Sunglasses

Сега да ви разкажа за почивните дни-голямо размазване беше.Мога да кажа,че само ядох,спах и се глезих. newsm08  От хотела не съм особенно очарована.Не е лош,но не бих отишла пак.Предишния път,когато ходихме във Велинград бяхме в "Рич",с чисто сърце мога да кажа,че е много по-добър.Но хубавичко си починахме де,вече сме си набелязали следващото място за разпускане,този пъ ето тук http://www.hotelkatarino.com/.Я кажете,местенце до Разград ,където можем да отидем в радиус от стотина километра.Но нещо удобно за хора с палави деца,че искаме с дечковци да отидем някъде за 2-3 дни,като се приберем за великден. newsm78

# 89
Най-после се добрах до компа.Цял ден с малкият сме по улиците.Прибрахме се само на обяд да хапнем и пак навън.
И той като заспа милият ,че до 17 часа..И сега в къщи е купон .Чакаме с нетърпение тати да си дойде от работа и кака от танците.Хайде, отивам да си видя лещата,че да не ми викат загори тенджера после  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт