Термин Март 2025 Тема 3

• 31 044
  • 800
  •   1
Отговори
# 780
Аз го приемам по едно хапче на ден, ако усетя, че тръгвам да се разболявам вдигам дозата на две.
Пробиотик аз не приемам.

Здравейте и аз имам въпрос относно биозин мама.
По колко таблетки приемате и след като пиете биозин мама приемате ли и допълнително пробиотик.
И аз така по една таблетка по принцип, ако някой вкъщи е болен или аз съм тръгнала нещо да се разболявам по 2 таблетки.

# 781
Здравейте, някоя от вас дали е имала воднисто течение доста обилно е понякога случва ми се от няколко дни? Без цвят и мирис е. В 33 г.с съм .

# 782
Аз приемах Биозин по едно на ден. Спрях обаче всичко като влязох в 34 г.с.

# 783
Момичета, препоръчайте чай за кърмачки, от който сте доволни. Не помня тук или в темата за бременност, една потребителка беше написала, че ще си купува чай за кърмачки, но така и забравих да попитам какъв точно.

# 784
Foret беше споменала за чая за кърмачки на предната страница.

Кърмех и двете си деца и не ми се е налагало да пия, но най-хвален май е чаят на Hipp.

# 785
Аз си взимам още за болницата от чая за кърмачки. Взела съм си сега за у нас на Hipp, а за болницата взех някакъв на DM. Аз лично съм доволна от техните неща.
Мога да ви препоръчам и мокрите им бебешки кърпи, отгледах и двете деца с тях. Памперсите на Лидл също са много добро попадение.

# 786
В Лидл видях, че имат на тяхната марка мокри кърпи тип water wipes. С Inci излязоха 19.5 точки.

# 787
Мен пък от днес започна да ме обзема лека паника. Очаква ме трето секцио и си ми е притеснено. Всички лекари, които посетих до тук, изглеждаха спокойно, но аз все пак си го мисля. Все чета някакви неща и си се притенсявам. Дано всичко мине наред. Вече имам дата. Ще е в края на февруари, когато ще съм на края на 38 г.с.

Днес ми пристигна количката, малко чаршафчета и май съм готова с всички неща за бебето. Нищо не съм прала, седк по пликове.

# 788
Не я мисли операцията, отиваш, лягаш и каквото кажат правиш Simple Smile и това ще мине.
Иначе ми препоръчаха добавка Лактил и чай Лактеса, но не съм решила дали да пия.
А ванички взехте ли? Всички препоръчват сгъваемата на stokke, но някак си 150-200 лв  за това не ми се дават.
В 34 г.с. спрях само магнезия, биозина и другите витамини си ги пия още.

# 789
Аз си поръчах ваничка, но още не е пристигнала и не съм я виждала на живо,  - отговаря на няколкото ми изисквания, дано да е ок:
-Исках да има ел.термометър, за да не се взирам;
-задължително да е с клапа за оттичане (но те май всички са така);
-по възможност място за измивния продукт (тук не съм сигурна дали ще отговори, че има някаква играчка в единия край за поливане и се надявам там да мога да я махам и да слагам шампоан)

- да е сгъваема, но в същото време и на стойка за кръста 😃

Primabobo Ola е моделът

# 790
Здравейте мами,явно подготвителните контракции на 10/15мин не са ок. Днес ме приеха в болницата за задържане,т.к. съм в 33г.с.
На мен ми остана само да взема ваничка,но още не съм се спряла на модел

# 791
Dafne10, стискам палци всичко да е наред 💖
И аз съм в 33гс коремът почти постоянно ми е твърд и ребрата много ме болят, другата седмица съм на преглед. Сънят при мен от няколко дни е мираж Sad Как е при вас?
Иначе мисля че взех всичко необходимо, изпрано и подредено, мебелите сглобени. Ваничка не съм купувала. Взех стойка за голямата вана. Термометър за водата задължителен ли е?

# 792
Dafne10, стискам палци всичко да е наред 💖
И аз съм в 33гс коремът почти постоянно ми е твърд и ребрата много ме болят, другата седмица съм на преглед. Сънят при мен от няколко дни е мираж Sad Как е при вас?
Иначе мисля че взех всичко необходимо, изпрано и подредено, мебелите сглобени. Ваничка не съм купувала. Взех стойка за голямата вана. Термометър за водата задължителен ли е?
Сънят при мен е мираж от около месец вече! За термометър за ваната мисля,че не е задължителен или поне аз няма да вземам. Ще преценявам водата според мен

# 793
Ваничката ще е нужна след падане на пъпа, така че имате време Simple Smile

Термометър за водата не знам дали е задължителен, но ще е улеснение (може и да не е вграден във ваничката) - на всички обучения казват, че водата тр да е 37 градуса - аз ще съм майка за 1 път и затова се съмнявам още в инстинтктите си, та предпочетох да се застраховам. Даже мисля да си поръчам и един отделен за вода просто да си имам - в Шейн са по 10тина лв Simple Smile

Ако не държите на високата стойка (или ако тази позволява да й се вземе отделно), ми се вижда суууупер практична и сгъваема в 2 посоки https://www.emag.bg/vana-tulano-bathe-25-sgyvaema-prenosima-s-ra … tm_medium=android

Dafne, стискаме палци да те облекчат в болницата и да задържиш максимално 🍀🙏

# 794
Моята педиатърка не ми е казвала да не къпя децата до падане на пъпа. И двамата ги къпахме от ден 1, когато се прибрахме от болницата. Отделно и в болницата ги къпят всеки ден.
Иначе ваничка и матрак не сме купили още. Мисля да ги вземе мъжа ми, когато родя. Защото все още се надявам да се преместим до раждането в новата къща ,дори кошарата стои в кашона още. Иначе всичко имам купено , без ваничката, матрака и количката, която ще взема след прибиране от болницата. Нямам място къде да я сложим при положение, че ще я ползвам чак към края на март. Живеем в къща и на долният етаж има празни стаи, но всички уреди, легла, климатици за новата къща са долу и ще почакам с полупката на по-големите неща.

Общи условия

Активация на акаунт