Отминават вече студените дни, ФЕВРУАРЧЕТО очаква пролетните,слънчеви лъчи

• 10 171
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, мами! Днес е гадно времето и не става за разходки  Sad Мамите, дето си купуват летни чехли и полички го развалиха  Wink Шегувам се, разбира се! Мериа, Рибката - честити покупки, много настроение и самочувствие да ви носят!
Мама Нина, радвам се, че Лъчето е по-добре, внимавайте с диетата, сигурно още време ще трябва да я спазвате!

# 31
  • БГ
mama nina, чудесна новина, почини си добре и не поглеждай назад, дано лошото бързо се забрави!

chere6ka, и нас ни мъчат зъби, в момента имаме 8 и гледам вече напират кътници, ужас!!! Марти също е с хрема, засега без Т, дано Стефко се оправи за ден-два. Благодаря за инфо-то за кръщенето, направо ме хвърли в чуденка!?! Таткото и без това напира за Рилския манастир, където той е кръстен, и нищо чудно да се грабнем до там, но ако го направим ще трябва и да пренощуваме някъде?! Аз кръщавах момиченцето на кумците ни в Бачковския манастир (бях бременна в 7-ми месец с Марти), всичко мина ОК, но беше четвъртък, нямаше никакви хора и вместо в малката църква, направихме кръщенето в голямата, останахме много доволни от обслужването и отношението на всички! Сега, обаче нещата стоят по-различно - 14.04. е събота, ден, в който се стича народ откъде ли не и нищо чудно и нас да ни претупат набързо, знае ли се?! Секретарят каза, че не става с предварително записване, защото самото кръщаване протича за около 30мин и толкова всеки може да изчака. Ох, направо незнам какво да правя?

Atrakcia, снощи гледах клипчето на Божи, голям бонбон си имате!!! И Марти има репертоар, нооооооо го представя когато си иска, а това никога не става когато го помоля, срам!!!  Embarassed

ribkata, Мериа, честити ви придобивки!!! Да си ги носите със здраве!!!

Мами, при нас е слънчево и умерено топло, ако детенце не заспи ще излезем на дълга разходка. Явно през нощта е валяло, защото тротоарите са мокри, но въздуха е толкова чист, че не бива да пропускаме излизане! Чао и приятен ден на всички!!!

# 32
Хи хи, Олимпия, развесели ме! Но да знаеш, че много искам да се видим в парка и ще чакам с нетърпение слънчицето да ни подкани за разходки  Hug
А нашето кръщене беше с кръстника, брат му с гаджето си, баща ми и кръстницата на Сузи. Доста скромно го организирахме, но и вкъщи мястото е малко и едвам се събираме  Crazy
Иииихх, тъкмо се освободих, а то времето се развали  Crossing Arms  Така ми се излизаааа  Rolling Eyes
Все пак усмихнат ден, макар и без слънце!   bouquet

# 33
Радвам се, че Лъчко вече е добре!  Hug

И аз съм съгласна за снимките в следващата темичка. Peace

Ние кръстихме Миташки още на Димитровден през октомври и нямахме гости, отидохме на ресторант само с  бабите и дядовците  Grinning Така, че май сме били с най-камерния състав  Crazy

Понеже предстои да слагаме Тримовакс, моля ако на някое детенце вече е направена да сподели дали има реакции.Макар, че периода за нежелани реакции е до 12-я ден.Много ме притеснява тази ваксина  Rolling Eyes като четох в Здравния и направо ми се изправи косата  Cry

# 34

Понеже предстои да слагаме Тримовакс, моля ако на някое детенце вече е направена да сподели дали има реакции.Макар, че периода за нежелани реакции е до 12-я ден.Много ме притеснява тази ваксина  Rolling Eyes като четох в Здравния и направо ми се изправи косата  Cry
И на нас ни предстои, но ще чакам да оздравее напълно. Дикси, моля те, дай линк къде точно да чета, че нямам много време да търся  Grinning

# 35
здравейте,мами!лъчко днес е по-добре и от вчера,акитата му се сгъстяват вече,което ме успокои много.вода си пие цяла нощ,2 съм го преобличала през нощта,защото памперсите не могат да му поемат течността,хем ползваме "Памперс" и пак си му пропускат.
Вчера даже и танцуваше,въпреки,че крачетата го болят от боцкането.Ето може да го видите моето геройче:
http://s163.photobucket.com/albums/t314/mama_nina1975/?action=vi … rent=P1050335.flv

# 36
Дикси,за какво е тази ваксина?задължителна ли е?Да не би да е тази ,която се прави на 13месеца?

Стефанийка,много хубави снимки.И ние често ходим до зоологическата в Пловдив.Ами,като ходите до Бачково,нали минавате през Асеновград...защо друг път като отивате не се обадиш предварително,да си уредим срещичка.ще ми бъде приятно да се запознаем и Марти и Лъчко да си поиграят.Сега като се постопли времето....ех ще е чудесно.

честито чехлички на Мериа..ти някоя разпродажба ли си улучила?

И аз съм съгласна за снимки в следващата  темичка,много хубава идея,Дидунче! Hug

# 37
Дикси, моля те, дай линк къде точно да чета, че нямам много време да търся  Grinning

Хич и не се рови  Peace  В общи линии - висока температура, обрив, увеличени лимфни възли, смущения в походката...

Дикси,за какво е тази ваксина?задължителна ли е?Да не би да е тази ,която се прави на 13месеца?

Да, точно тази е.Морбили, паротит и рубеола.

# 38

Хич и не се рови  Peace  В общи линии - висока температура, обрив, увеличени лимфни възли, смущения в походката...

Еми аз взех , та порових и вече съм шашната. Не стига, че понякога имам симптони на хипохондрия  Wink, ами сега, докато мине това чудо....Абе, Господ да ги пази и така...   Peace

# 39
И аз съм стресната от тази ваксина, а ни предстои скоро - след два дни Костаки навършва тринайсет месеца. Ама като е задължителна...

# 40
За тази ваксина нашата педи ни изписа ЕРИУС /AERIUS/  Трябва да се пие 6 дни /2 преди ваксината, веднъж в деня на боцкане и 3 дни след това/. Дозата е 1 мл на ден. Дано по-леко мине всичко  Praynig
Аз от сутринта съм пощуряла на тема чистене. Нали покрай ученето позанемарих домакинството и сега гледам да наваксам  ooooh!

# 41
Моя съседка има детенце 40дни по-голямо от Лъчко и направиха ваксината,но ни ми е казала дали е толкова страшна.Ще я попитам днес и довечера ще ви пиша.Аз скоро попитах лекарката,дали да дам на Лъчко Панадол преди да отидем за ваксината,а тя каза че не е необходимо,защото била лека ваксина. newsm78Аз ли не съм разбрала? newsm78

# 42
Ние също сме на ваксина в Петък,да ви призная и аз съм доста притеснана.
mama nina радвам се,че Лъчко днес е по добре.А и като гледам страшен танцьор е.  smile3521
ribkata браво за изпита. newsm10
Хайде да започвам да чистя,че в къщи май бомба е паднала. newsm75
Жалко,че времето е толкова гадно.Дано по скоро се оправи,че иначе няма да остане нищо от апартамента. Praynig

# 43
Мами, влезте във темата на февруарки 2007, да видите какви малки сладки мишчици имат!
Направо се просълзих като ги видях в подписите на мамите...
Проверих си публикациите, но от отчетните няма и следа, сега ще "бръкна" в старите ни темички, да видя дали няма да изровя нашите бременски вълнения и емоции около раждането  Heart Eyes

# 44
олимпия,наистина са сладурковци.е и нашите бяха такива...И ОЩЕ СА Heart Eyes

Аз да попитам къде ще се изпращат снимките за новата темичка? newsm78Всеки в неговото ли албумче ще я качва?

Общи условия

Активация на акаунт